- Konu Sahibi mawixsxxsx
Annesiii miii Yavruum şaşırttı bu Jelesenk seni herhal.Albümünde yazdım bak kim annen kim değil
boş bırakmaya gelmiyor görüyorsun kandırılıyorum kaçıracak bi gün biri beni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Annesiii miii Yavruum şaşırttı bu Jelesenk seni herhal.Albümünde yazdım bak kim annen kim değil
boş bırakmaya gelmiyor görüyorsun kandırılıyorum kaçıracak bi gün biri beni
amanın etrafım hep ben birinci olayım diyenlere le sarıldı :18:
nlglpd arkadaştan sonra aledaya da geçti
senin son halini görmedik daha bekliyorum aynalar döşendi resimlerde sıra
tek seni beğeniyorum risus daha doğum moğum yapmamış sen 2.tane çocuk doğurmuşsun taş gibisin birinci sensin
Şuana kadar kendim de dahil,gördüğüm ve beğendiğim en doğal,en seksi,en başarılı ameliyattır Risus unki.Üstüne de mührümü basıyorum K.K nün Hürremi olaraktan
Bu arada şimdiye kadar baktığım tüm büyütme ya da küçültme resimlerinde tamamiyle önden ve çamaşırsız çekilip bu kadar düzgün ve kusursuz olan da Sadece RİSUS ve benim resimlerimlerimdir
Çok merak ediyorum Jelesenk bu yazıma ne cvp verecek
Konu sahibi bize kızmasın geyiğe çevirdiniz diye ama,Sen bakma bu jelesec e bebeğim herkese mavi boncuk dağıtır o.Benim sözüm sözdür.Kandırılma sakın aklını başına topla kızım aman ha!!!
Şuana kadar kendim de dahil,gördüğüm ve beğendiğim en doğal,en seksi,en başarılı ameliyattır Risus unki.Üstüne de mührümü basıyorum K.K nün Hürremi olaraktan
Bu arada şimdiye kadar baktığım tüm büyütme ya da küçültme resimlerinde tamamiyle önden ve çamaşırsız çekilip bu kadar düzgün ve kusursuz olan da Sadece RİSUS ve benim resimlerimlerimdir
Çok merak ediyorum Jelesenk bu yazıma ne cvp verecek
Üzerimden medya savaşımı veriliyor ne iş anlayamadım
zaman kötü diyorsun bakalım jelesec anne bu yorumlara ne diyecek
Üzerimden medya savaşımı veriliyor ne iş anlayamadım
Risus cum yazdığım cümleler şaka değildi tabiiki gerçekten çok başarılı yapılmış bir ameliyat seninki.Ve gerçekten en beğendiğim doğal formlu bir ameliyat sonucu.
zaman kötü diyorsun bakalım jelesec anne bu yorumlara ne diyecek
Kaç tane meme büyütme gördün uleeeeen forumda kızı yağlamış sın oğlana almak için zeki kız risus yemez böyle yemleri
küçültmede mi kusursuz cinayet yoktur bebem memede
risus,
beni de eklersen, şu nldglp ile jelesekin bayıldığı memişleri ben de görmek isterim. Bakalım benimkilerden de güzel mi
ekledim canım istediğin fotolar albümümde mevcut..
risuscum cok haklisin boyut konusunda dun ameliyat oldum kasalti high profile 325 cc mentor takildi odem var su haliyle bomba gibiler inan bu haliyle bile cok buyukler onun icin biran once odemin gitmesini ve dogal hale gelmelerini istiyorum.meme dokum vardi ama 80 a kuptum simdi c kup oldum aslinda gogus alti olcum
78 ama 80 de cok rahatsiz ediyor .suan 85 ckup sporcu sutyeni kullaniyorum odemden dolayi o bile muthis aci veriyor.odem ne kadar surede gidiyor acaba
geçmiş olsun canım yeni cicilerin hayırlı olsun ödemler 15 gün sonra gitmeye başlıyor gün geçtikçe kendini daha iyi hissedeceksin...
canım meme altı ölçüm 70cm di eni dar olan bir insanım yani.. meme dokum A cup un %30 unu fln dolduruyordu işte şuan dolu dolu C cup hatta D bile oluyor :)
sana protez büyüklüğüne karar verebilmen konusunda protez denemesi yapmanı öneririm, doktorunun elinde silikon çeşitleri varsa ince elastik bir sporcu sütyeni alıp protezleri içerisine koyarak deneme yapmanı öneririm.. ben 350 cc den aşşağı inmem derken bu yöntemle o protezin bende ne kadar aşırı duracağını gördüm resmen yanlardan taştı ortadan birleşti memeye benzemeyen bişe çıktı ortaya :)
biri 275 diğeri 250 cc oldu sonucunda..
öncesi sonrası mevcut albümümde
Doktorda denedim ben o silikonları. BAşta asistan kıza biraz gösterişli olsunlar istiyorum diyince kendisi birşey koydu. BU kaç dedim. 500 lü bir rakam söyledi. Aaa yok yok deyip çıkarttırdım. 400 ü de denedim. Ve ben böyle düşmünmemiştim ama bu da büyük sanırım dedim. Kız da ben sizin istediğinizi anladım ameliyatta da ben olacağım zaten dedi. Bir de en son gün çizimler yapılırken kesinleşir dedi. Forumda anlattığımda arzum, o sütyenlere bakma sen, çok abartılı oluyorlar deyince benim kafa da 400 de kaldı. Hala bakınıyorum fotolara işte. Bir de şu linke bakar mısın risus.
A to D Breast Augmentation Before and After Photos - Breast Implants Pictures - Breast Enlargement A to D - Page 3
Bana çok makul görünüyor bu ölçü. Sütyensiz, ee bir de yakından görmeden çok anlaşılmıyor tabi ama. Sen ne dersin?
Bu linkteki 525-575 cc lik sonucuda çok beğendim ben yahu Ayrıca dikkat ettiysen meme ucu kesisi kullanılmış
Beğeni,büyüklük doğallık göreceli bir şeydir canım.Herkes herkesin zevkine,beğenisine saygı göstermelidir diyorum Önemli olan sonuçtan mutlu olmak,istenilen sonuca ulaşabilmek Umarım herşey gönlünce olur canım
canim cok sagol biliyorsunki yakup hocaya senin tavsiyenle gittim.gercektende cok ilgiliydi yalniz cok agrilarim var tabi bu 2. gunum umarim biran once bu zor gunler gecer ve bende yeni halimin keyfini surebilirim.tesekkurler sevgiler.