• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mavish_'in örgüden oyuncakları

canım,elleriine sağlık çok güzel olmuş

bunları sayılarıyla ve dikilmeden önceki halleriylede resme çeke bilirmisin...
yapılışını net anlamak için.şimdiden teşekkürler..a.s.

nasıl ördüğünü ayrıntılı açıklarsan sevinirim canım birde ben bu tür şeylere çok bayılıyorum bunun bük haldaha güzel olur diye düşünüyorum....

ben göz kararı örüyorum sayıyla örmüyorum bu yüzden sayı veremem ama boş zamanımda resimlerle nasıl ördüğümü ayrıntılı olarak
gösterebilirim bu aralar zamanım yok inşallah en kısa zamanda eklerim buraya canım.

büyük hali daha güzel olur diye yazmışsın. ben büyük ördüm resmini ekledim. yanına meyvesuyu kutusu koydum ki büyüklüğü hakkında bir fikir edinebil diye.
yalnız büyük çok zaman alıyor. yaklaşık 3 tane ip kullandım ve bu iplerin hepsini tığla sık iğne olarak ördüm gerisini sen düşün artık:hulya:akannehir :)))

:nazar:

canım,elleriine sağlık çok güzel olmuş

bunları sayılarıyla ve dikilmeden önceki halleriylede resme çeke bilirmisin...
yapılışını net anlamak için.şimdiden teşekkürler..a.s.

çok teşekkürler

bu aralar zamanım yok ama en kısa zamanda resimleyim burada paylaşırım canım :))

Çok şirin şeyler bunlar, özellikle beyaz kedicik..
Ellerine, emeğine sağlık..

ayy ellerine sağlık valla çok kıskandım seni maşallah çok güzel örmüşsün yaaa :)

çok güzel canım çok beğendim ellerine sağlık ..öğrencisin anladığım kadarıyla ayrıca tebrik ediyorum okadar dersin sıkantının arasında bunlarada vakit bulabiliyorsun mşllh benim aklımmada bir fikir geldi .sık iyne tığla çok zor çok zaman alır.şişle örülüp dikilse o kadar yorucu olmaz ...tabi sen bilirsin..kolay gelsin...

çok güzel canım çok beğendim ellerine sağlık ..öğrencisin anladığım kadarıyla ayrıca tebrik ediyorum okadar dersin sıkantının arasında bunlarada vakit bulabiliyorsun mşllh benim aklımmada bir fikir geldi .sık iyne tığla çok zor çok zaman alır.şişle örülüp dikilse o kadar yorucu olmaz ...tabi sen bilirsin..kolay gelsin...

teşekkür ederim beğenmenize sevindim.

şişle de yapılabilir tabi ama ben şişle örgü örme konusunda pek iyi sayılmam :))

harıka bende kablubagaları sevdım hepsı guzel gercı ogluma yapmayı dneyım barı tarıfedermısın canım yaa cok guzellerrrrrr:nazar:

çok güzel bunlar, çok başarılısın bence mavish, bakarak örmek büyükmarifet gerektiriyor, ben sayılı örüyorum daha çok :)

yorumlarınız için çok teşekkürler... :)

harıka bende kablubagaları sevdım hepsı guzel gercı ogluma yapmayı dneyım barı tarıfedermısın canım yaa cok guzellerrrrrr:nazar:

zamanım olduğunda resimli olarak anlatıcam yapmaya başladım yaparken bi yandan da
fotoğraflarını çekiyorum. inşallah kısa sürede bitiririm :)

Back