• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mavish_'in örgüden oyuncakları

mavish_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2008
109
0
96
Bursa
birkaç yıl önce internette örgü modellerine bakarken yün ipten yapılmış oyuncaklar gördüm.
çok hoşuma gitti " ben de bunlardan yapıcam " dedim ve yaptım :D

artık boş zamanlarımda bunları yapıyorum.

nasıl olmuş????hihoyyyt :)))

kardeşimin elleri :)))

şimdilik bu kadar yeter galiba :))))sempatiksalakcinni

ay bunlar harika olmuş ellerinize saglık işin ustası olmuşsunuz maşallah

bunları nasıl yaptınız ya maşallah vaktinizi çok aldımı hepsi birbirinden güzel renkleride çok canlı.elleerinize emeğinize sağlık

yorumlarınız için teşekkürler beğenmenize sevindim :))

bunları nasıl yaptınız ya maşallah vaktinizi çok aldımı hepsi birbirinden güzel renkleride çok canlı.elleerinize emeğinize sağlık

ben boş zamanlarımda yapıyorum bazen bitanesi 2-3 hafta sürebiliyor ama otursan bir günde yaparsın örmesi kolay, zor olan kısmı dikmesi akannehir :)))

süper olmuş ellerine sağlık kediye bayıldım bende yapmayı çok istiyorum ama hiç denemedim beceremem diye keşke yapabilsem bu kedicikten.

yorumlarınız için teşekkürler...

süper olmuş ellerine sağlık kediye bayıldım bende yapmayı çok istiyorum ama hiç denemedim beceremem diye keşke yapabilsem bu kedicikten.

bence denemelisin. ben de yabancı bir sitede resmini görüp yapmayı denedim, ilk deneyişimde başardım hihoyyyt beyaz kediyi yaptım :))

nasıl ördüğünü ayrıntılı açıklarsan sevinirim canım birde ben bu tür şeylere çok bayılıyorum bunun bük haldaha güzel olur diye düşünüyorum....

ellerinize sağlık bayıldım :) hepsi çok şeker yalnız bişi anlamadım şişlemi yapılıo tığlamı bunlar

Back