• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mavimi : İri Yarı Bir Kızın 73lerden 58lere Düşme Azmi..

Gunaydin citirlarimmm

Kahvalti oncesi limonlu ilik su iceyim dedim

Evime bi gideyim de Allah'ın izniyle
Şu Leslie diye bişey varya onu araştırıp her akşam Oğlumu uyutup onu yapmak istiyorum

Leslie guzel tatlim ve zevkli de
gobek icin mi oneriyorlar yoksa genel olarak mi yapmayi dusunuyosun

Gunaydin fistiklar
Aksam ne guzel muhabbet etmissiniz
Ben 10 gibi uyuyup kalmisim

Kahvalti oncesi ilik tarcinli su

Kahvaltim
1 yumurtadan omlet
1 dl ekmek
1 kasik labne
2 kuru kayisi

Gunaydin fistiklar
Aksam ne guzel muhabbet etmissiniz
Ben 10 gibi uyuyup kalmisim

Kahvalti oncesi ilik tarcinli su

Kahvaltim
1 yumurtadan omlet
1 dl ekmek
1 kasik labne
2 kuru kayisi

afiyet olsun tatlımm her zamanki gibi menün şahaneeee sonsuz alkış sanaaa :KK15::KK15::KK15::KK15:

BBen normal yuruyus yapiyorum ama Leslie daha cok inceltiyor sanirim

leslie coşturuyor tatlımm her yerin çalışıyor açıp evde yapıcaksın bir de kadın enerji veriyor mutlu oluyorsun değişik bir şey yani :KK48:
tek tv var bizde eşim izlesin deyip salona gidiyorum ama hafta sonu yapabilirim sabahları falan erken uyanıyorum eşim uyanmadan yapsam güzel olur aslında :KK59:

Sagol Tatlim
Senin de aksam ki menun az gibi geldi
Ama masallah :nazar::21:
Bu hafta sende buyuk bir fark olacak:KK68:

yooo fark fln olmayacak hatta üstüne eklemesem iyi bu görüntü sabah çekildi sorma maaşallahımm var koş spor yap diyet yap az ye ve kilocuğun hiç gitmesin ödülüm bu benim heralde :KK70::KK70::KK70:

Eklentiler

• 27.02.2015.webp
    27.02.2015.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 48
Günaydın kızlar
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
2 dilim salam
Kaşar
Üç Çatal tavuk
Yarım bardak çay

kim ben mi ? sea mı ? yakamoz mu ? hepimiz epey verdik azcık geri aldık onu da şimdi vermeye çalışıyoruz

Evettt sen cnm yada hepinizz :KK45:
Bende vermek istiyorum ama.cesaret yok. Bide eşim saolsun onun sayesinde aldim kilolari. Simdide vermemi istemiyo. Boylee daha guzelmisimmm :KK57:

vee irade savaşı veriyorum müdür börek getirmiş su böreği çok da lezzetliymiş öyle dediler ımmmh dediler çok güzelmiş dediler mavimi ne yaptı peki , birazdan yerim dedim kenara koydum ama yemedim yemicem de :cool:

ama öğleden sonra doğum günü kutlaması var pasta yemek istemiyorum ama nasıl kaçıcam pastadan onu bilmiyorum yaaa:KK34:

Evettt sen cnm yada hepinizz :KK45:
Bende vermek istiyorum ama.cesaret yok. Bide eşim saolsun onun sayesinde aldim kilolari. Simdide vermemi istemiyo. Boylee daha guzelmisimmm :KK57:

mutlaka güzelsindir sağlık için biraz da fit görünmek için böyle beğeniyosa normalsın demekki tatlımm kilo verme o halde spor fln yap sıkılaş

vee irade savaşı veriyorum müdür börek getirmiş su böreği çok da lezzetliymiş öyle dediler ımmmh dediler çok güzelmiş dediler mavimi ne yaptı peki , birazdan yerim dedim kenara koydum ama yemedim yemicem de :cool:

ama öğleden sonra doğum günü kutlaması var pasta yemek istemiyorum ama nasıl kaçıcam pastadan onu bilmiyorum yaaa:KK34:
Canim boregi atlatmissin tebrikler
Pasta yi geri cevirme eline al tabak bir catal ye o yalan biraz
Midem bulandı de at cope:KK53::KK53:

Back