- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
Sonra da aaa mavimi hamilemisin yoksa derlerCanim boregi atlatmissin tebrikler
Pasta yi geri cevirme eline al tabak bir catal ye o yalan biraz
Midem bulandı de at cope![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonra da aaa mavimi hamilemisin yoksa derlerCanim boregi atlatmissin tebrikler
Sonra da aaa mavimi hamilemisin yoksa derler
Sallama yapıyorum canımdesinler sorun değil değilim nasılsa
beyaz çay içiyorsun tatlımmm bu ara sanki sallama mı nasıl ?
ben de tüketiyodum bi ara iyi oluyodu tekrar alıyım olmadı
Mrb kizlar beni de araniza alir misinz bu yolda bende sizinle yurumek istiyorm azimle
Sallama yapıyorum canım
Canim boregi atlatmissin tebrikler
Ayy Evet hiç o acidan bakmamistimSonra da aaa mavimi hamilemisin yoksa derler
Bende portakallisini aldim hatta suan beyazcayimi yudumluyorumSallama yapıyorum canım
Canim gel beklerizMrb kizlar beni de araniza alir misinz bu yolda bende sizinle yurumek istiyorm azimle
Bende portakallisini aldim hatta suan beyazcayimi yudumluyorum
Bende portakallısını aldımBende portakallisini aldim hatta suan beyazcayimi yudumluyorum
2 çatal yedim kızlar çok şekerliydi dedim yemedim kola fanta fln da içmedim teşekkür ederim dedim almadım![]()
Tabikide seve seve canim tesekkurler. Spor yapamiyorm ücretsiz izindeym bebegim var ćalismiyorm suan hep evdeym ama dikkat ediyorm pazartesi gunu tartilmistm 61.2 ydi hedef 52tabiki tatlımmmm gelebilirsin ama istikrarlı olman koşuluyla her gün gelip yazman gerekli yediğini içtiğini sporunuegzersizini kaçamağını
devam sağlarım kilo vermek istiyorum kesinlikle zayıflayacağım diyorsan hoş geldin![]()
Tabikide seve seve canim tesekkurler. Spor yapamiyorm ücretsiz izindeym bebegim var ćalismiyorm suan hep evdeym ama dikkat ediyorm pazartesi gunu tartilmistm 61.2 ydi hedef 52