• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mavimi : İri Yarı Bir Kızın 73lerden 58lere Düşme Azmi..

Valla tatlim pazar yapsak tarti oncesi moral olmaz mi
Yine de ben uyarim size siz bilirsiniz

okey tatlımm pazar günü protein günü ilan ediyoruz tartı öncesi de şahane olur anlaştık :KK19::KK19::KK37:

öğlen yemeğim
1 kepçe kadar kıymalı karnabahar
2 kaşık peynirli makarna

Tamam kızlar size uyarım ben 3 gün protein yapmak istiyorum aslında yarın protein yaparım
Iyi geçerse devam ederim zorlanırsam Cumartesi bırakıp pazar günü sizinle protein Yaparım
Vücuduma şok bişey yapmam Lazım
Ara Yaptım şimdi kızlar
Bi kaç tane leblebi kuru üzüm
Bi bardak Nescafé Sütlü şekersiz
Tatlandırıcı koyuyorum

Tamam kızlar size uyarım ben 3 gün protein yapmak istiyorum aslında yarın protein yaparım
Iyi geçerse devam ederim zorlanırsam Cumartesi bırakıp pazar günü sizinle protein Yaparım
Vücuduma şok bişey yapmam Lazım
Ara Yaptım şimdi kızlar
Bi kaç tane leblebi kuru üzüm
Bi bardak Nescafé Sütlü şekersiz
Tatlandırıcı koyuyorum

Kola ya bir süre veda ediyorum hergün içmicem en azından

tamam tatlımm anlaştık fazla da protein yapmamak lazım mide bağırsak sorun oluyor kabızlık fln malum :KK23:

ben de protein ağırlıklı besleniyorum sanki sebze salata çok tüketmiyorum eskisi gibi , manava gideyim de bari biraz bir şeyler alayım diyecem de öfff her şey ateş pahasıı marul 2,5 olur mu yaaaa :KK57::KK17::KK17:

Ogle yemegim
6 kasik etli bulgur pilavi
Yagsiz salata
1 bardak ayran

Simdi de 7 otlu Cayimi ictim

Slm hanımlar akşam yemeğimi şimdi yedim
Bi kase dolusu lahana Çorbası yağsız biraz Mısır unu var içinde
6 olmadan meyve yerim

ara öğün yapmazdım ama açlık hissettim biraz

beyaz leblebi bi avuç
sade soda

Slm hanımlar akşam yemeğimi şimdi yedim
Bi kase dolusu lahana Çorbası yağsız biraz Mısır unu var içinde
6 olmadan meyve yerim

tatlım tatlım yakamozum ben bu saatte akşam yemeği yesem akşam 9 u zor ederim heralde sen iyi alıştırmışşsın bünyeyi ki az yiyorsun sanki gözüme az geldi öğünün

Sm kızlar
Iki küçük elma biraz da kaşar peyniri yedim veee bitti

tatlım tatlım yakamozum ben bu saatte akşam yemeği yesem akşam 9 u zor ederim heralde sen iyi alıştırmışşsın bünyeyi ki az yiyorsun sanki gözüme az geldi öğünün
Bende bazen çok acıkıyorum
Psikolojik heralde 6 olunca rahatlıyorum yemek saatim geçti yemem artık diye

Back