- 1 Ekim 2010
- 13.876
- 38.106
- 798
protein tok tutuyor tatlımm ben de ne yesem akşam bilemedim sebze fln olsa yapsam bari de ne yapsamAkşam yemeğimi yedim şimdi
Yağsız ciğer
Bugün acıkmıyorum ya inşallah hep böyle olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
protein tok tutuyor tatlımm ben de ne yesem akşam bilemedim sebze fln olsa yapsam bari de ne yapsamAkşam yemeğimi yedim şimdi
Yağsız ciğer
Bugün acıkmıyorum ya inşallah hep böyle olur
Boyum 1.60 canimboyun kaç tatlımm bu arada
Menun iyiymis canim guzel bir baslsngic olmusMrb kizlar aksam yemegi bir parca tavuk 3 kasik bulgur pilavi salata 1 bardk ayran
Cok lezzetli yesilcayi da severim ama bu baskaBende portakallısını aldım
Tskkur ederim canim evet kimse tutmasin biziiiiR rahimenazli guzel tatlim menun hedef kilon da boyuna gore ideal basarilar bizaaa o zaman kimse tutmasin bizii![]()
Evet canim öyle olduMenun iyiymis canim guzel bir baslsngic olmus
Bencede canim hem önemli olan yavaş ama kalici zayiflamakSelam kizlar
aksam yemegim
dana haslama 4 parmagim buyuklugumde suyuyla ictim patates ve havucunu esime verdim
bi kac kasik yogurt
salata
1 kasik da ic pilavi
Cok gibi gelmisti ama degilmis aslinda
Neyse kizlar porsiyonlarimi cok kucultmeme karari aldim yavas yavas azalticam doygunluk hissime gorre diyet isini bitirdigimde porsiyonlarim buyumesin ayni kalsin ve kilo almayim diye belki 6 ay surecek 55 e ulasmam artik ne kadar surerse pes etmeyecegim asla ama ne yapacahim sporla egzersizle saglikli beslenmeyle karbonhidrat ve seker az protein sez0bze agirlikli aksamlari gec yemeden guzelce mis gibi hedefe ulasacagim![]()
Aksam yemegim
4 kasik mantar sote
2 kasik yayla corbasi
2 kasik bulgur pilavi
Iyice doydum sukur
Bugun spor yapamadim
Ama asansor bozuktu
10 kat ciktim ve sonra indim![]()
Bencede canim hem önemli olan yavaş ama kalici zayiflamak
Kızlar kızlar yarın 58 beni bekliyor şuan 59.1 im
Günaydın kızlar kilomu söylemezsem çatlarım
58.6
Gelelim kahvaltıma
Bi yumurtadan Peynirli omlet azcık tereyağ vardı
Bi bardak Çay
2 dilim kaşar
2 dilim salam
Hepiniz bu Mutluluğu yaşayın inşallah
Bende çok zor veriyorum canım protein yapınca bi günde 700 gr gidiyor nedense vücudum çok su tutuyor galibaSen catlamadin ama suan orta yerimden ben catladim maasallah deryacim inan senin adina seviniyor kendi adima kahroluyorum
insallah bi gun gorurum ben de![]()
Kahvaltını yapmadıysan iki gün protein yap bence bugün ve yarınSen catlamadin ama suan orta yerimden ben catladim maasallah deryacim inan senin adina seviniyor kendi adima kahroluyorum
insallah bi gun gorurum ben de![]()