• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mavimi : İri Yarı Bir Kızın 73lerden 58lere Düşme Azmi..

R rahimenazli guzel tatlim menun hedef kilon da boyuna gore ideal basarilar bizaaa o zaman kimse tutmasin bizii :KK71:

Aksam yemegim
4 kasik mantar sote
2 kasik yayla corbasi
2 kasik bulgur pilavi

Iyice doydum sukur
Bugun spor yapamadim
Ama asansor bozuktu
10 kat ciktim ve sonra indim :KK53:

Selam kizlar
aksam yemegim
dana haslama 4 parmagim buyuklugumde suyuyla ictim patates ve havucunu esime verdim
bi kac kasik yogurt
salata
1 kasik da ic pilavi

Cok gibi gelmisti ama degilmis aslinda

Neyse kizlar porsiyonlarimi cok kucultmeme karari aldim yavas yavas azalticam doygunluk hissime gorre diyet isini bitirdigimde porsiyonlarim buyumesin ayni kalsin ve kilo almayim diye belki 6 ay surecek 55 e ulasmam artik ne kadar surerse pes etmeyecegim asla ama ne yapacahim sporla egzersizle saglikli beslenmeyle karbonhidrat ve seker az protein sez0bze agirlikli aksamlari gec yemeden guzelce mis gibi hedefe ulasacagim :21:

Selam kizlar
aksam yemegim
dana haslama 4 parmagim buyuklugumde suyuyla ictim patates ve havucunu esime verdim
bi kac kasik yogurt
salata
1 kasik da ic pilavi

Cok gibi gelmisti ama degilmis aslinda

Neyse kizlar porsiyonlarimi cok kucultmeme karari aldim yavas yavas azalticam doygunluk hissime gorre diyet isini bitirdigimde porsiyonlarim buyumesin ayni kalsin ve kilo almayim diye belki 6 ay surecek 55 e ulasmam artik ne kadar surerse pes etmeyecegim asla ama ne yapacahim sporla egzersizle saglikli beslenmeyle karbonhidrat ve seker az protein sez0bze agirlikli aksamlari gec yemeden guzelce mis gibi hedefe ulasacagim :21:
Bencede canim hem önemli olan yavaş ama kalici zayiflamak

Aksam yemegim
4 kasik mantar sote
2 kasik yayla corbasi
2 kasik bulgur pilavi

Iyice doydum sukur
Bugun spor yapamadim
Ama asansor bozuktu
10 kat ciktim ve sonra indim :KK53:

Kizimmmm sen muthissin firsata cevirmissin olayi hemen hep bozulsun asansor :KK48:

Kızlar kızlar yarın 58 beni bekliyor şuan 59.1 im

Yaa kizim muthissin ama ben berbatim yine ciktim kahrolasi tartiya 61 den altini niye gostermez anlamadim sanki yemin etmis pislik tarti yakicam buralari allahimmmm yaaaaa:KK42::mad::mad::mad:

Günaydın kızlar kilomu söylemezsem çatlarım
58.6 :KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:
Gelelim kahvaltıma
Bi yumurtadan Peynirli omlet azcık tereyağ vardı
Bi bardak Çay
2 dilim kaşar
2 dilim salam
Hepiniz bu Mutluluğu yaşayın inşallah

Günaydın kızlar kilomu söylemezsem çatlarım
58.6 :KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:
Gelelim kahvaltıma
Bi yumurtadan Peynirli omlet azcık tereyağ vardı
Bi bardak Çay
2 dilim kaşar
2 dilim salam
Hepiniz bu Mutluluğu yaşayın inşallah

Sen catlamadin ama suan orta yerimden ben catladim maasallah deryacim inan senin adina seviniyor kendi adima kahroluyorum :KK14:
insallah bi gun gorurum ben de :KK53:

Sen catlamadin ama suan orta yerimden ben catladim maasallah deryacim inan senin adina seviniyor kendi adima kahroluyorum :KK14:
Bende çok zor veriyorum canım protein yapınca bi günde 700 gr gidiyor nedense vücudum çok su tutuyor galiba
Bu gerçek kilom değil 2 hafta da ancak oturur yine 59 lara çıkıp inerim

Kahvaltını yapmadıysan iki gün protein yap bence bugün ve yarın
Pazartesi tartında 60 ı görürsün

Ayy size kziyordum bi de, cikmiyorum tartiya fln mutsuz oldum durduk yere bi pazartesi bi cuma o kadar aaaaa mutsuzluktan suan hic bisi yapasim yok hafta sonu bugun esime simit aldirayim diye dusunmustum o da yok yok anam hic bisi yok 59 u gorene kadar kacamagin zerresi yok offfffffffffff :63:

Back