• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mavimi : İri Yarı Bir Kızın 73lerden 58lere Düşme Azmi..

ya kızlar denizimmm deryacımm bişi sorucam sizceeee ben 1 Mayıs a kadar 55 olur muyum ?:KK37:
8 hafta var önümde ve 6 kilom var çok mu zor ya da kaç kilo verebilirim sizce :KK64:
gerçi kaplumbağa hızıyla ilerliyorum ama :110:

Bende bazen çok acıkıyorum
Psikolojik heralde 6 olunca rahatlıyorum yemek saatim geçti yemem artık diye

ben de bazen yemek yedikten hemen yarım saat sonra açlık hissi oluşuyo 5 dk sonra gidiyor gerçi ama neden öyle oluyor anlamıyorum sofradan hep tok kalkıyorum

Belki vücudun su istiyordur
Biryerden duymuştum açlık ve susuzluğu karıştırabiliyormuşuz bazen
Su, süt veya kahveyle bastırabilirsin belki
ben de bazen yemek yedikten hemen yarım saat sonra açlık hissi oluşuyo 5 dk sonra gidiyor gerçi ama neden öyle oluyor anlamıyorum sofradan hep tok kalkıyorum

ya kızlar denizimmm deryacımm bişi sorucam sizceeee ben 1 Mayıs a kadar 55 olur muyum ?:KK37:
8 hafta var önümde ve 6 kilom var çok mu zor ya da kaç kilo verebilirim sizce :KK64:
Canim 8 haftada en kotu ihtimalle
Haftalik 500 gr versen 4 kilo eder
hedefine ulasirsin bence
Yada en azindan 57 falan olursun

Kizlar valla bende acliga gelemiyorum
6 dan once yersem dayanamiyorum
Derya yi bu konuda kutlamak lazim
Cok iradeli

Aksam yemegim
4 minik sarma
1 kase yogurt corbasi
Salata

40 dakika yuruyus yaptim
Yarin da yaptim mi bu haftalik tamamdir

iyi aksamlar kizlar

aksam yemegim
1 icli kofte adana usulu haslama olandan
yogurt 2 kasik

1 saat de sporumu yapmis bulunmaktayim :KK49:

Canim 8 haftada en kotu ihtimalle
Haftalik 500 gr versen 4 kilo eder
hedefine ulasirsin bence
Yada en azindan 57 falan olursun

Hmm 55 olamam bence de ama elimden geleni yapicam ama onceligim karnim gobegim en cok o huzursuz mutsuz ediyo beni :KK34:

Belki vücudun su istiyordur
Biryerden duymuştum açlık ve susuzluğu karıştırabiliyormuşuz bazen
Su, süt veya kahveyle bastırabilirsin belki
Olabilir ama bol bol su iciyorum ben aslinda 3 litreyi geciyor gun icinde bilemedim simdi o_O

Olursun tabi tatlım ayda iki kilo verebilirsen 55 kilo olursun
Diyelim ki duraklama dönemine girersen 56 olursun en kötü

Kızlar bel bölgemden hiç memnun Değilim ya hiç 59 gibi durmuyorum
Geçende biri de söyledi daha fazla görünüyorsun diye o kişi de 75 kilo benim belim daha ince imasında bulundu :KK61:

Olursun tabi tatlım ayda iki kilo verebilirsen 55 kilo olursun
Diyelim ki duraklama dönemine girersen 56 olursun en kötü

Insallahh tatlimm yaa 1 mayista ablamlarin yanina gidecegiz il disindalar uzak bi memleket neyse kilo almissin fln deyip durmustu moralim bozuluyodu cipcitir olup sasirtmak istiyorum ve gobegimi eritmek off insallah olurum olmam lazim baska carem yok

Kızlar bel bölgemden hiç memnun Değilim ya hiç 59 gibi durmuyorum
Geçende biri de söyledi daha fazla görünüyorsun diye o kişi de 75 kilo benim belim daha ince imasında bulundu :KK61:

Sıkılaşman lazimdir tatlimm yuruyus fln ekle hayatina ama abartmistir o da ya 75 kilo birinden daha incesindir kesinlikle
bel icin twister iyi
senin vucut yapin nasil bu arada ben elmayim maalesef gobek bolgeme birikiyo tum yaglar pislik yaglar nefret ediyorum o yaglardan offff

Sıkılaşman lazimdir tatlimm yuruyus fln ekle hayatina ama abartmistir o da ya 75 kilo birinden daha incesindir kesinlikle
bel icin twister iyi
senin vucut yapin nasil bu arada ben elmayim maalesef gobek bolgeme birikiyo tum yaglar pislik yaglar nefret ediyorum o yaglardan offff
Aynen elmayım bende vücut ölçülerin kaç canım
Bundan 3 hafta önce
75 bel
83 simit
Göğüs 93
Kalça 94

Aynen elmayım bende vücut ölçülerin kaç canım
Bundan 3 hafta önce
75 bel
83 simit
Göğüs 93
Kalça 94

Hic ölcmedim tatlim hatta esime mezro al bana diyordum hafta sonu ölçmek icin, hafta sonu ölcup yazayim tatlimm
benim karin bolgem feci bacaklarim fln iyi de gogsumun buyuklugu de normal ama gobegim karnim ayy nefret ediyorum vermem lazim ustu genis kadinlar goruyorum hic sevmiyorum oyle olmak istemiyorum :KK34:

Hic ölcmedim tatlim hatta esime mezro al bana diyordum hafta sonu ölçmek icin, hafta sonu ölcup yazayim tatlimm
benim karin bolgem feci bacaklarim fln iyi de gogsumun buyuklugu de normal ama gobegim karnim ayy nefret ediyorum vermem lazim ustu genis kadinlar goruyorum hic sevmiyorum oyle olmak istemiyorum :KK34:
Aynen bende ya üst ve alt bölgem absürt durmuyor ama belim kalın ölçülerde gördüğün gibi

Aynen bende ya üst ve alt bölgem absürt durmuyor ama belim kalın ölçülerde gördüğün gibi
Suanlik durmuyor ama yas ilerledikce duracak bence buna musait bi yapimiz var maalesef gobegi karni verip karin kasi yapalim sekerden karbonhidratta uzaklasalim en iyisi off resmen kendimize kotuluk yapmisiz aylarca yillarca

Suanlik durmuyor ama yas ilerledikce duracak bence buna musait bi yapimiz var maalesef gobegi karni verip karin kasi yapalim sekerden karbonhidratta uzaklasalim en iyisi off resmen kendimize kotuluk yapmisiz aylarca yillarca
Evime bi gideyim de Allah'ın izniyle
Şu Leslie diye bişey varya onu araştırıp her akşam Oğlumu uyutup onu yapmak istiyorum

Back