- 1 Ekim 2010
- 13.876
- 38.106
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bazen çok acıkıyorum
Psikolojik heralde 6 olunca rahatlıyorum yemek saatim geçti yemem artık diye
ben de bazen yemek yedikten hemen yarım saat sonra açlık hissi oluşuyo 5 dk sonra gidiyor gerçi ama neden öyle oluyor anlamıyorum sofradan hep tok kalkıyorum
Canim 8 haftada en kotu ihtimalleya kızlar denizimmm deryacımm bişi sorucam sizceeee ben 1 Mayıs a kadar 55 olur muyum ?
8 hafta var önümde ve 6 kilom var çok mu zor ya da kaç kilo verebilirim sizce
gerçi kaplumbağa hızıyla ilerliyorum ama![]()
Kizlar valla bende acliga gelemiyorum
6 dan once yersem dayanamiyorum
Derya yi bu konuda kutlamak lazim
Cok iradeli
Canim 8 haftada en kotu ihtimalle
Haftalik 500 gr versen 4 kilo eder
hedefine ulasirsin bence
Yada en azindan 57 falan olursun
Olabilir ama bol bol su iciyorum ben aslinda 3 litreyi geciyor gun icinde bilemedim simdiBelki vücudun su istiyordur
Biryerden duymuştum açlık ve susuzluğu karıştırabiliyormuşuz bazen
Su, süt veya kahveyle bastırabilirsin belki
ya kızlar denizimmm deryacımm bişi sorucam sizceeee ben 1 Mayıs a kadar 55 olur muyum ?
8 hafta var önümde ve 6 kilom var çok mu zor ya da kaç kilo verebilirim sizce
gerçi kaplumbağa hızıyla ilerliyorum ama![]()
Aynen tatlimmm maasallah deryamizaaa![]()
Teşekkür ederim kızlar ne kadar erken yersem yiyeyim gördüğünüz gibi pek bi faydası yokKizlar valla bende acliga gelemiyorum
6 dan once yersem dayanamiyorum
Derya yi bu konuda kutlamak lazim
Cok iradeli
Olursun tabi tatlım ayda iki kilo verebilirsen 55 kilo olursun
Diyelim ki duraklama dönemine girersen 56 olursun en kötü
Kızlar bel bölgemden hiç memnun Değilim ya hiç 59 gibi durmuyorum
Geçende biri de söyledi daha fazla görünüyorsun diye o kişi de 75 kilo benim belim daha ince imasında bulundu![]()
Aynen elmayım bende vücut ölçülerin kaç canımSıkılaşman lazimdir tatlimm yuruyus fln ekle hayatina ama abartmistir o da ya 75 kilo birinden daha incesindir kesinlikle
bel icin twister iyi
senin vucut yapin nasil bu arada ben elmayim maalesef gobek bolgeme birikiyo tum yaglar pislik yaglar nefret ediyorum o yaglardan offff
Aynen elmayım bende vücut ölçülerin kaç canım
Bundan 3 hafta önce
75 bel
83 simit
Göğüs 93
Kalça 94
Aynen bende ya üst ve alt bölgem absürt durmuyor ama belim kalın ölçülerde gördüğün gibiHic ölcmedim tatlim hatta esime mezro al bana diyordum hafta sonu ölçmek icin, hafta sonu ölcup yazayim tatlimm
benim karin bolgem feci bacaklarim fln iyi de gogsumun buyuklugu de normal ama gobegim karnim ayy nefret ediyorum vermem lazim ustu genis kadinlar goruyorum hic sevmiyorum oyle olmak istemiyorum![]()
Suanlik durmuyor ama yas ilerledikce duracak bence buna musait bi yapimiz var maalesef gobegi karni verip karin kasi yapalim sekerden karbonhidratta uzaklasalim en iyisi off resmen kendimize kotuluk yapmisiz aylarca yillarcaAynen bende ya üst ve alt bölgem absürt durmuyor ama belim kalın ölçülerde gördüğün gibi
Evime bi gideyim de Allah'ın izniyleSuanlik durmuyor ama yas ilerledikce duracak bence buna musait bi yapimiz var maalesef gobegi karni verip karin kasi yapalim sekerden karbonhidratta uzaklasalim en iyisi off resmen kendimize kotuluk yapmisiz aylarca yillarca