• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mavimi : İri Yarı Bir Kızın 73lerden 58lere Düşme Azmi..

/7.::HHBBBBBBBB
hoyyy regl fena vurdu beni başım ağrıyor sürekli ve sürekli açım yemek yedikten yarım saat sonra acıkıyorum :56:

oooy oyy ben bu öğlen yediğimle akşamı ederdim şimdi saat 2 yi zor ettim bi kaç bisküvi atıştırdım çay soda tükettim ama halsizlik hala var :26:

regl ken metabolizma hızlı derler ama benimki bu sefer resmen uzay hızlısı :18:

akşama arkadaşlarım gelecek buzluktan içli köfte çıkarmıştım yanına da mercimek çorbası salata yoğurt fln olur sanırım menüm henüz belli değil de ne yapabilirim onu düşünüyorum ne yakışır onunla hoş benim adanalı ana yemek gibi yiyecek köfteleri ama :44:

Canım yerler ana yemek diye de yerler bir tabağı aparatif diye de yerler
sonrada hiç kilo almazlar benm eşimde öyle
tabi bir de Adana olunca oraların favori yemeği

gelelim akşam yemeğimize doymayan kızımız mavimi bakalım neler yemiş :27:

2 adet içli köfte (haşlama)
peynir
zeytin
karpuz
salata

doymadım doyamadım yemelere seni beennn içli köfte güzeldi şimdi Allah var :27::27::27::27::27:

tatlım abartmamışsın bence yediklerin fazla degil

günaydın benim taptatlı günlüğüm sabah üşenmedim kendime leziz bi kahvaltı tabağı hazırladım :27:

2 haşlama yumurta
peynir
zeytin
süt
vee salatalık

az evvel de soğuk beyaz çay içtim yeni çıkmış armutlu beyaz çay :46:

öğlenki menümde bakalım beni ne sürprizler bekliyor bakalım görelim :27:

Afiyet olsun tatlım
kahvaltın iyi olmuş

yalnız su soğuk çayı bende merak ediyorum nasıl seker katkısı falan var mı
dün markette yoktu
olmadı migrosa bakayım
çalışırken pratik olur bir de malum sıcakta iyi gider
off ne konuştum bir cay içinn:1:

Afiyet olsun tatlım
kahvaltın iyi olmuş

yalnız su soğuk çayı bende merak ediyorum nasıl seker katkısı falan var mı
dün markette yoktu
olmadı migrosa bakayım
çalışırken pratik olur bir de malum sıcakta iyi gider
off ne konuştum bir cay içinn:1:

doğadan beyaz çayı geçen ay almıştım deneyim dolapta durup duruyodu dün de tv de reklamını gördüm hatırladım içeyim ben bunu dedim gayette lezzetliydi , tavsiye ederim :56:

ya ama boyumuz aynı. aramızda 10 kilo fark var ben 42-44 giyiyorum. 10 kiloda 2 3 beden zayıflayamam ki :(

vücut yapılarımız farklıdır tatlım 75leri gördüğüm sıralarda da yeni yeni 42 olmuştum, 73-65 kilo arası 40 bedendim.
şimdi 59-58 gidip geliyorum 38 bedenim ama 36 göründüğümü 50 kilo civarı olduğumu söyleyenler çok oluyor.

Etim biraz sıkı sanırım tatlım ama bol sporla egzersizle sıkılaşman mümkün seninde hele 10 kiloyu kolay verirsin, dert etme:54:

Son düzenleme:

vücut yapılarımız farklıdır tatlım 75leri gördüğüm sıralarda da yeni yeni 42 olmuştum, 73-65 kilo arası 40 bedendim.
şimdi 59-58 gidip geliyorum 38 bedenim ama 36 göründüğümü 50 kilo civarı olduğumu söyleyenler çok oluyor.

Etim biraz sıkı sanırım tatlım ama bol sporla egzersizle sıkılaşman mümkün seninde hele 10 kiloyu kolay verirsin, dert etme:54:

ay inşallah spor ve egzersizle bende senin gibi olurum yaa :))

Slm kızlar öyle bi göz atayım dedim yeniden başlanmış diyete aslında bende istiyorum kilo sabah aç karnına 57.6 bende 38 beden giyiniyorum ömrümde ilk kez bu bedene girdim çok mutluyum ama ama ama diyet miyet hak getire ne akşamdan sonra yememeler nede sağlıklı beslenmeler eser yok sadece akşam karnımı iyice doyurmuyorum o kadar henüz diyet modunda değilim ufak tefek sıkıntılarım var onları çözmem lazım ama mutlaka gelcem sea tatlım seni gördüğüme sevindim bebeğin kaç aylık oldu benim tatlı sıpam 28 aylık oldu maşallah

Slm kızlar öyle bi göz atayım dedim yeniden başlanmış diyete aslında bende istiyorum kilo sabah aç karnına 57.6 bende 38 beden giyiniyorum ömrümde ilk kez bu bedene girdim çok mutluyum ama ama ama diyet miyet hak getire ne akşamdan sonra yememeler nede sağlıklı beslenmeler eser yok sadece akşam karnımı iyice doyurmuyorum o kadar henüz diyet modunda değilim ufak tefek sıkıntılarım var onları çözmem lazım ama mutlaka gelcem sea tatlım seni gördüğüme sevindim bebeğin kaç aylık oldu benim tatlı sıpam 28 aylık oldu maşallah

yakamozum selamlar hoşgeldin. gel tatlım eskiden ne güzeldi valla sabah akşam burda o duyguyu da özledim açıkcası azcık :30::16:

canım bravo. kesinlikle irade işi kilo vermek.ben de çok uzun zamandır istiyorum yapmayı , bunu deneyeceğim.çok sağol.

istersen her şey olur tatlım iste ve istikrarlı ol sen de zayıflayabilirsin elbette :54:

28.08.2013

öğlen

fırında tavuk but (1 tane)
bulgur pilavı
ayran

akşam

mantar çorba 1 kepçe
tas kebabı 1 kepçe
acılı ezme ve şakşuka (bir kaç kaşık)
vee ekmek :30:

hiç diyet miyet yapmıyorum ben ayol şu yediklerime bak :18:

bugün

kahvaltı

karışık tost
ayran

hiç yumurta fln yemek istemedi evde canım üşendim bugün.

neyse yarından sonra evde yemek memek yapiyim bari bu ara genelde dışarda yiyorum mutfaga girdiğim yok:56:

Slm tatlım bende özledim ya o günleri insan bi sorumluluk hissediyor daha iyi oluyordu ama yakında buradayım inşallah hergün takip etcem ama sizi kız bu arada kilo kaç bende regl dönemindeyim bu sabah kg 57.8

Slm tatlım bende özledim ya o günleri insan bi sorumluluk hissediyor daha iyi oluyordu ama yakında buradayım inşallah hergün takip etcem ama sizi kız bu arada kilo kaç bende regl dönemindeyim bu sabah kg 57.8

valla reglim diye hiç tartılmadım 60 fln çıkarım muhtemelen.:53:
diyetten ziyade göbek karın işine yoğunlaşayım diye tekrar giriştim bu işe de şu ara yoğunluktan zerre vakit ayıramadım egzersize sporuma.
plates yapsam diyorum callanetics egzersizleri fln mı yapsam diyorum ebrunun karınsavarı varmış 21 günlük öyle bir şey mi yapsam acaba diyorum amaaann diyorum da diyorum :27:

valla reglim diye hiç tartılmadım 60 fln çıkarım muhtemelen.:53:
diyetten ziyade göbek karın işine yoğunlaşayım diye tekrar giriştim bu işe de şu ara yoğunluktan zerre vakit ayıramadım egzersize sporuma.
plates yapsam diyorum callanetics egzersizleri fln mı yapsam diyorum ebrunun karınsavarı varmış 21 günlük öyle bir şey mi yapsam acaba diyorum amaaann diyorum da diyorum :27:

gunaydın merhabaa bendeeeee aranızaaa girmek istiyorum dgünümm var vee acil zayıflamalıyım canım sen ne kadar sürede o kadar verdinn

tatlım yaaaa ne iyi ettin de geldin
dönmene çok sevindim
canım hepimiz bırakmışız anlaşılan ama
maşallah kilo almamışsın ben 2.5 kilo aldım ama görsen neler yedim
ama bitti artık sıkı bir sekilde basladm hatta günlüğüm de var gel beklerm sekerim
bura ve günlüğüm arasında mekik dokuyorm
sende iyisin istersen kilonu korursun
yine eskisi gibi olalım:16:

28.08.2013

öğlen

fırında tavuk but (1 tane)
bulgur pilavı
ayran

akşam

mantar çorba 1 kepçe
tas kebabı 1 kepçe
acılı ezme ve şakşuka (bir kaç kaşık)
vee ekmek :30:

hiç diyet miyet yapmıyorum ben ayol şu yediklerime bak :18:

bugün

kahvaltı

karışık tost
ayran

hiç yumurta fln yemek istemedi evde canım üşendim bugün.

neyse yarından sonra evde yemek memek yapiyim bari bu ara genelde dışarda yiyorum mutfaga girdiğim yok:56:

Canım sen hamarat kızsın bunlar ne ki daha lezzetli daha sağlıklılarını yaparsın

Masallah kuzuya ne yaramazdır simdi:nazar::nazar:
tatlım benimki 21 aylık:nazar:
kendileriyle birlikte bizi de büyütüyorlar işte böcükler

gunaydın merhabaa bendeeeee aranızaaa girmek istiyorum dgünümm var vee acil zayıflamalıyım canım sen ne kadar sürede o kadar verdinn

gel tabi tatlım zevkle eşlik ederiz sana:54:
ooo 9 ay varmış daha tatlım incecik dal gibi kuğu gibi olursun o vakte kadar :8:
3-4 aylık bi sürede rahat rahat verdim tatlım ben sıkılmadan bunalmadan :15:

Canım sen hamarat kızsın bunlar ne ki daha lezzetli daha sağlıklılarını yaparsın

yaparım dimi:21:
hafta sonu döktürüyüm azcık ya şöyle zeytinyağlı yemekler :27:

Son düzenleme:

öğlen yemeğim

islim kebap
bi kaç kaşık özbek pilavı
3 kaşık soğuk çorba
karpuz

sonra da azcık dondurma yedim:17:
ama bi yarım saat 45 dk kadar yürüdüm telafi eder sanırsam :ssz:

gel tabi tatlım zevkle eşlik ederiz sana:54:
ooo 9 ay varmış daha tatlım incecik dal gibi kuğu gibi olursun o vakte kadar :8:
3-4 aylık bi sürede rahat rahat verdim tatlım ben sıkılmadan bunalmadan :15:

hımm o zmannn sizinleyimm kızlarr bendee yaklaşık 1 haftadır ekmegi kesdim ve bol bol spor yaıyorummmmm.....:)

Back
X