• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mavimi : İri Yarı Bir Kızın 73lerden 58lere Düşme Azmi..

Merhaba mavimiii ben geldimm :40: haftasonu giremedim hiç. Bugün başladım oruç tutmaya devam edicem inşallah. Yediklerimi yazayım sahurda,
2 adet haşlanmış yumurta
1 dilim kepek ekmeği
2 adet hurma
1 bardak süt
İnşallah bu ramazanda kilo almam :2:

Slm
Bizim topik bitmiş yaa
Mavimi canım takip ediyordum seni Ramazan'da da ama regl oldum deyip gittin
Bu arada ben hala diyet yapmıyorum dün iftardan hemen önce 56.3 kg çıktım umarım kilo almam ama çok yiyorum yaa böyle giderse yine kilo alcam gibi Ramazan dengemi bozdu bitince yine 6 dan sonra birşey yemicem.
Umarım böyle olur

ramazanda dikkat fln olmuyor tatlım akşama kadar cesedim çıkıyor akşam da ne bulsam yiyorum o yüzden yediklerimi buraya yazıp kötü örnek olmak istemedim kimseye :27:

ben de 57- 58lerdeyim tabi 55 leri gödü oruç açlığıyla ama onları saymıyoruz ramazan bitsin bi hele de gerçek kilom çıkar ortaya :51:

ramazanda dikkat fln olmuyor tatlım akşama kadar cesedim çıkıyor akşam da ne bulsam yiyorum o yüzden yediklerimi buraya yazıp kötü örnek olmak istemedim kimseye :27:

ben de 57- 58lerdeyim tabi 55 leri gödü oruç açlığıyla ama onları saymıyoruz ramazan bitsin bi hele de gerçek kilom çıkar ortaya :51:

:nazar::nazar:senin elinden kurtulacaklarını mı sanıyor o kilocuklar?:16::16:
kan grubunu bildiriirmisin hemşomm

:nazar::nazar:senin elinden kurtulacaklarını mı sanıyor o kilocuklar?:16::16:
kan grubunu bildiriirmisin hemşomm

A+ yim gelincik şu bayramdan sonra göbüşüme derin bi savaş açıp kazanmak istiyorum kilo verdik okey de göbüş gitmiyor gitmiyor şu kan grubu işine ben de müdahil olabilirim :27:

A+ yim gelincik şu bayramdan sonra göbüşüme derin bi savaş açıp kazanmak istiyorum kilo verdik okey de göbüş gitmiyor gitmiyor şu kan grubu işine ben de müdahil olabilirim :27:

beyaz et.vejeteryan bir diyet türü.sen onu da başaracaksın.:16::nazar:
iyi bayramlarrr:16::16::16:

İyi bayramlar hanımlar
2 kilo almış olarak karşınızdayım mavimi yetiş tatlım

İyi bayramlar hanımlar
2 kilo almış olarak karşınızdayım mavimi yetiş tatlım

tatlım tatlımmm tatlımmmm geçmiş bayramın kutlu olsun.

2 kilocuk diz çöker karşında tatlım hem o kalıcı olmadığı için bi haftalık detoksla uçar gider no panic :27:

ben de göbek diyetine mi başlasam acaba karın bağırsak göbek küçülmedi yeterince anam biri de bana atsın el:18:
göbeciğimde gitse gülşen gibi hatunum heheheheh zaten bayram da gülşen gibi olmuşsun dediler bana :62:

ayy canım günlüğünü tüm okudum cok güzel bir diyet serüvenin olmus kaçamaksız giitmişşin
bi kaçta foto koymussun bayıldım çıtır olmussun:16::16::16:
darısı benim basımaa aminnnn:21::21::21:

selamlar günlükçüm selamlar KK' m..

ben geldim. bi kaç haftalık detoks yapmaya karar vererek..

şişkoladığım için gelmedim elbette ama göbeğime son dokunuşları uygulayarak biraz daha küçültmek maksadıyla geldim.

gel gelelim detoksuma..

uzun süredir düzenli yeme alışkanlığımı savsakladım ekmeğinden tut şekerine çikolatasına kadar resmen yutuyorum silip süpürüyorum. bu düzensizlik ödem mödem tarzı şeyler oluşturmuştur ben de mutlaka, bunlardan arınmalıyım..

bol salata,
bol yoğurt ayran,
zeytinyağlı enfes sebze yemekleri,
yumurtalı domates salatalıklı peynirli zeytinli leziz kahvaltılar,
şahane lezzetli et, tavuk haşlamalar,
fırında tavuk köfte yemekleri,
ızgaralar,

karbonhidratı oldukça az nişastadan kıt öğünler, glisemik indeksi düşük menüler..:56:

akşam yürüyüşleri,
göbek karın egzersizleri

hafif bir vücut,
sağlıklı bir yaşam,
vee muhteşem fevkaladenin fevkinde bir mavimi..

ara öğün yok, akşam geç saatte yemek yok..

şuan reglim net bi kilo bildiremiycem maalesef, ama göbeğe yoğunlaşacağım için sabah aç karnına ölçüsünü almalıyım..

haydi bakalımmmm mavimi küçült minilt şu göbeği kızım :15:

26.08.2013

Kahvaltım

kuzu ciğer kavurma
peynir
zeytin
domates
çay

öğlen

tarçın+zencefil+zerdeçallı 1 kase yoğurt (200 g)
(sabah çok feci yediğim için öğlene acıkmamıştım pek )

akşam

tavuklu mevsim salata
2 soğan halkası
ayran

akşam erken yemiştim çok açıktım sonrasında 1 avuç beyaz leblebi yedim.:56:

15-20 dk da yürüyüş yaptım. bugün ciddi bir yürüyüş gerçekleştiricem inşallah :27:

bugün

Kahvaltım

2 yumurta haşlama
peynir
salatalık

saat 10.30

tarçın+zencefil+zerdeçallı 1 kase yoğurt (200 g)

öğlen (muhtemelen!)

etli taze fasülye
bulgur pilavı
ayran ya da yoğurt​

Son düzenleme:
Ayy canım ne güzel bir zamanda diyete başlamışım sende döndün
bundan sonra ben de buralardayım sekerim
sen çıpçıtır bir gelincik ol
bende çıtır bir anne:1:

bir de menülerin yine cok iyi takipteym

Ayy canım ne güzel bir zamanda diyete başlamışım sende döndün
bundan sonra ben de buralardayım sekerim
sen çıpçıtır bir gelincik ol
bende çıtır bir anne:1:

bir de menülerin yine cok iyi takipteym

tatlım tatlım tatlımmmmm ben çıtırım halen çıtırım ama göbeğimi belimi incecik yapmam gerekli dümdüz bir karın yoklaşmış bir göbek incecik bir bel ahh inşallah bakalım :10::ssz:

merhaba bende 1 senedir uğraşıyorum
tartıda farklı sayıları inip çıkıyor bunun inmemesi beni üzüyor ancak bedenim daha şekle girdi daha fit görünüyorum
buda beni mutlu ediyor
sizin yazınızı begendim sayfama aldım darlandıkça neler yemem gerek diye düşünmeye gerek yok nasıl yemek gerektiğini güzel özetlemişsiniz teşekkür ederim :16::16::16::16:

hoyyy regl fena vurdu beni başım ağrıyor sürekli ve sürekli açım yemek yedikten yarım saat sonra acıkıyorum :56:

oooy oyy ben bu öğlen yediğimle akşamı ederdim şimdi saat 2 yi zor ettim bi kaç bisküvi atıştırdım çay soda tükettim ama halsizlik hala var :26:

regl ken metabolizma hızlı derler ama benimki bu sefer resmen uzay hızlısı :18:

akşama arkadaşlarım gelecek buzluktan içli köfte çıkarmıştım yanına da mercimek çorbası salata yoğurt fln olur sanırım menüm henüz belli değil de ne yapabilirim onu düşünüyorum ne yakışır onunla hoş benim adanalı ana yemek gibi yiyecek köfteleri ama :44:

gelelim akşam yemeğimize doymayan kızımız mavimi bakalım neler yemiş :27:

2 adet içli köfte (haşlama)
peynir
zeytin
karpuz
salata

doymadım doyamadım yemelere seni beennn içli köfte güzeldi şimdi Allah var :27::27::27::27::27:

gelelim akşam yemeğimize doymayan kızımız mavimi bakalım neler yemiş :27:

2 adet içli köfte (haşlama)
peynir
zeytin
karpuz
salata

doymadım doyamadım yemelere seni beennn içli köfte güzeldi şimdi Allah var :27::27::27::27::27:

fotograf attınız mı bilmiyorum ama çok merak ediyorum 165 boyda 59 kilo hedefim de. kaç beden giyiyosunuz?

fotograf attınız mı bilmiyorum ama çok merak ediyorum 165 boyda 59 kilo hedefim de. kaç beden giyiyosunuz?

atmadım tatlım henüz düşündüm de ayarlayamadım bi fotograf.

38 bedenim işte tatlım ama 37 fln da diyebiliriz :8:

günaydın benim taptatlı günlüğüm sabah üşenmedim kendime leziz bi kahvaltı tabağı hazırladım :27:

2 haşlama yumurta
peynir
zeytin
süt
vee salatalık

az evvel de soğuk beyaz çay içtim yeni çıkmış armutlu beyaz çay :46:

öğlenki menümde bakalım beni ne sürprizler bekliyor bakalım görelim :27:

Back
X