• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mavimi : İri Yarı Bir Kızın 73lerden 58lere Düşme Azmi..

mavimi hoşgeldin canımm , ara ara bakınıyodum ama sen yoktun kuzumm :32::32::32:

canım benim hiç sıkıntı etme bence, sabit kalmakta bir başarı, sen çok güzel yollar katettin , şimdi biraz dinlen ,hem bakarsın senin odun yemeğe geldikten sonra ilerisi daha netleşir ,o zaman bir aragazı daha verip bitirirsin bu işi :34::34::34:

hakkınızda hayırlısı canımm , öperimmm :54::54::54:

tatlım tatlım tatlımmm güzel dileklerin için teşekkür ederim.:16:
bakalım hakkımızda hayırlısı olsun nişan düğün ne olacak bakalım zamanla netleşecek her şey inşallah :54:

mavimi yüzdün yüzdün sonuna geldin inşallah istediğin gibi tatlı bi peri kızı olursun gelinlikler içinde :8::8::6:

bi de bakmışsın bir gece ansızın elinde yüzük kapında bitivermiş :27::27::27:

yok kız odun o ya geçen gün yüzüğüde beraber alırız heralde onu da ben nasıl seçeyim diyordu e yüzüğü ben seçeceksem teklif de etmeyiver ne gerek var :ssz:

neyse umudum var yine de :43:

günlüğüm günaydın

nasılsın iyisin inşallah diye saçmalayarak başlamak istiyorum tabiki iyi değilsin beni özlediğine kalıbımı basarım:27:

seni hayırsız işin düştü de yine geldin demek fln diyo bile olabilirsin ama napalım zayıfladık amacımıza ulaştık hala daha senle ilgilenip duracak mıydım :33:

neyse neyse sadete gelelim geçen gün 57 küsür çıktım yani sana sevineceğin iyi kilo almışsın diyeceğin bi fırsat vermeye gelmedim ama ramazanı birlikte geçirelim istiyorum iftar ve sahurumu fırsat buldukça yazayım sağlıklı beslenmenin dışına çıkmayım az egzersiz sporla destekleyip ramazanı hayırlısıyla formumu bozmadan kapatayım istiyorum :8:

çok mu şey istiyorum yoooo hiç de çok değil :17:

gece ilk sahurumu yapıcam inşallah dahası da gelecek ben de eskisi gibi gün gün gelip not alıcam sana içimi dökücem ve çizgimden çıkmıcam :16::16:

günaydınlar günlüğüm bugün ramazanın ilk günü ve ilk orucumu tutuyorum inşallah ,Rabbim kabul etsin amin :16:

sahur

2 biber dolma zeytinyağlı
2 yumurta haşlama
bol yoğurt
bi kaç zeytin

iftar menümüz sürpriz bakalım arkadaşlarla dışarı çıkıcaz ilk iftarımızı birlikte yapalım dedik :27:

ekmek yemeği düşünmüyorum hayırlısıyla ekmek yiyip tıkamak istemiyorum kendimi önce çorba içip 10 15 dk sonra ana yemeğe geçmek istiyorum ve akşamları da yatmadan en az yarım saat yürüyüş yapmak istiyorum. inşallah üşengeçlik yapmam da şu ramazanı sağlıklı sıhhatli geçiririm.

haydi bismillahhhh :10:

günaydın günlüğüm ben geldim. dün ilk günüm iyiydi açlık susuzluk çok yıpratmadı beni ama baş ağrım feciydi maalesef :5:

iftarım

yarım kase kırmızı mercimek çorbası
4 adet köfte
bi kaşık pirinç pilavı
ayran

2 kaşık da sütlaç

vee çay

toplamda yiyip içmem yarım saati geçmiştir birden yüklenmemeye çalıştım inşallah hep yavaş yavaş yer içerim:56:

sahurum

5-6 adet zeytinyağlı sarma
1 adet zeytinyağlı biber dolma
2 adet haşlanmış yumurta
bol yoğurt

bu akşam da fırında mantarlı tavuk düşünüyorum , haydi bakalımmm mavimi yolun açık olsun :27:

Son düzenleme:
merhaba mavimi, başlığının tümünü hiç sıkılmadan okudum inan ki çok pozitif bir insansın bu da herkese yansımış :34: ve müthiş kilo verdin seni tebrik ediyorum gerçekten. ben de 1 mayıstan itibaren diyete başladım. 62.8 kiloydum, bu sabah 56.1'im :15: bu hafta oruç tutamıyorum ama haftaya başlayacağım kısmetse seninle birlikte devam etmek isterim :16:

merhaba mavimi, başlığının tümünü hiç sıkılmadan okudum inan ki çok pozitif bir insansın bu da herkese yansımış :34: ve müthiş kilo verdin seni tebrik ediyorum gerçekten. ben de 1 mayıstan itibaren diyete başladım. 62.8 kiloydum, bu sabah 56.1'im :15: bu hafta oruç tutamıyorum ama haftaya başlayacağım kısmetse seninle birlikte devam etmek isterim :16:

selamlar tatlım hoşgeldin ve teşekkür ederim güzel sözlerin için.

ben diyet yapmıyorum şuan ramazan boyunca burdayım ama sayfam da pek aktif değil gördüğün gibi ama burdan devam edebilirsin ben destek olurum sana. ve hiç merak etme mesele beyinde bitiyor eğer sen gerçekten istersen olmaz diye bir şey yok olduruyorsun. kendine inan güven kafi :54:

regl olmuşum maalesef oruçtan bişi anlayamadım çok üzüldüm anlatamam :ssz:

neyse haftaya fln yazmaya başlarım menülerimi de ben 57 çıkıyorum tartıda çok ilginç kilo vermiş olamam çünkü gayet relaks besleniyorum üstüne üstlük bir de regl im şişkinlik olması gerekliyken:82:

tartının pili zayıflayınca yanlış gösteriyo olabilir mi bundan şüpheleniyorum açıkcası :44:

neyse haftaya fln yazmaya başlarım menülerimi de ben 57 çıkıyorum tartıda çok ilginç kilo vermiş olamam çünkü gayet relaks besleniyorum üstüne üstlük bir de regl im şişkinlik olması gerekliyken:82:

tartının pili zayıflayınca yanlış gösteriyo olabilir mi bundan şüpheleniyorum açıkcası :44:

ama önceki beslenme düzenine de baktığımda hep sağlıklı şeyler üzerine kurulu. o yüzden rahat beslensen de kilo almıyor olabilirsin. ben diyetisyene gittim çünkü kendi kendime yaptığımda senin gibi iradeli olamıyordum. :5: diyetisyenimin belirlediği hedef 55 kilo.sana ideal olur dedi ama ben 52 kiloda kendimi iyi hissedeceğimi düşünüyorum o yüzden devam edicem kilo vermeye. yani umarım :32:

ama önceki beslenme düzenine de baktığımda hep sağlıklı şeyler üzerine kurulu. o yüzden rahat beslensen de kilo almıyor olabilirsin. ben diyetisyene gittim çünkü kendi kendime yaptığımda senin gibi iradeli olamıyordum. :5: diyetisyenimin belirlediği hedef 55 kilo.sana ideal olur dedi ama ben 52 kiloda kendimi iyi hissedeceğimi düşünüyorum o yüzden devam edicem kilo vermeye. yani umarım :32:

evet tatlım haklısın sağlıklı beslenme konusunda oturttum düzenimi öğünlerde ekmek tüketmiyorum tatlıyı da abartmıyorum bu çerçevede rahat yiyip içiyorum.

sana gelince şuan bulunduğun şey ister diyet de ister sağlıklı beslenme bunun normal olduğuna ikna edersen kendini yani olması gerekenin bu olduğuna inanırsan irade kavramını kullanman gerekmiyor. çünkü sen olması gerekeni yapıyorsun.

ben bu çizgide bu düşüncede gittim tatlım ve oldu. sevgilim bile itiraf etti kilo vericem dediğinde inanıyordum ama 3-5 kilo kadar verebilirsin en fazla diye düşünmüştüm dedi 14 kilo onu bile çok şaşırttı .

diyetisyenin verdiği liste nasıl tatlım bu arada

Son düzenleme:

evet tatlım haklısın sağlıklı beslenme konusunda oturttum düzenimi öğünlerde ekmek tüketmiyorum tatlıyı da abartmıyorum bu çerçevede rahat yiyip içiyorum.

sana gelince şuan bulunduğun şey ister diyet de ister sağlıklı beslenme bunun normal olduğuna ikna edersen kendini yani olması gerekenin bu olduğuna inanırsan irade kavramını kullanman gerekmiyor. çünkü sen olması gerekeni yapıyorsun.

ben bu çizgide bu düşüncede gittim tatlım ve oldu. sevgilim bile itiraf etti kilo vericem dediğinde inanıyordum ama 3-5 kilo kadar verebilirsin en fazla diye düşünmüştüm dedi 14 kilo onu bile çok şaşırttı .

diyetisyenin verdiği liste nasıl tatlım bu arada

Evet canım çok haklısın sağlıklı beslenmeye başlayınca devamı geliyor zaten. Artık biraz fazla yiyeyim midemi dopdolu hissediyorum ve rahatsız oluyorum. Diyetisyene 1 mayısta başladım aydan aya listelerim değişiyor canım. Ama genel olarak sağlıklı beslenme üzerine kurulu tabiki :34: Bu son listem biraz ilginç. Ekmek yok gibi neredeyse meyve yoğunluğu var ve ara öğün var. Ama ben haftaya kısmetse oruç tutmayı düşünüyorum o yüzden listeye uyamıcam. Sen oruç tuttuğunda yediklerin çok güzel gelmişti. Çünkü ben geçen senelerde ramazanda hep kilo aldım bu sefer oruç tutarken kilo vermek istiyorum. Senin yardımcı olabileceğine inanıyorum :16:

mavimi tatlım, hoşgeldin merhaba.hatırlarsın beni.uzun süredir karatay diyetini yapmayı düşünüyordum 1 haftadır ekmek yemiyorum,2 kilo gitmiş.su,kas fark etmez karatay işe yarıyor!bende senin gibi karatayı yaşam biçimi haline getiriceğim inşallah.ama orda yazanlar çok fazla kilo veremem sanıyorum.sen ne düşünürsün? bu arada 75ten 65e düşmüşüm.kaldı geriye 5 kilo daha.karatayla 34 bedene kadar düşerim valla.neyse çok uzun tuttum tatlım görüşmek üzre :18:

mavimi tatlım, hoşgeldin merhaba.hatırlarsın beni.uzun süredir karatay diyetini yapmayı düşünüyordum 1 haftadır ekmek yemiyorum,2 kilo gitmiş.su,kas fark etmez karatay işe yarıyor!bende senin gibi karatayı yaşam biçimi haline getiriceğim inşallah.ama orda yazanlar çok fazla kilo veremem sanıyorum.sen ne düşünürsün? bu arada 75ten 65e düşmüşüm.kaldı geriye 5 kilo daha.karatayla 34 bedene kadar düşerim valla.neyse çok uzun tuttum tatlım görüşmek üzre :18:

merhabalar tatlım en son günlüğüne baktığımda bocaladığını gördüm karar verememiştin ne uygulayacağına ama açıkcası karatay a tekrar yönelmen beni hem şaşırttı hem de mutlu etti.
orda yazanlar demişsin nerde yazanlar tatlım anlayamadım??:44:

Evet canım çok haklısın sağlıklı beslenmeye başlayınca devamı geliyor zaten. Artık biraz fazla yiyeyim midemi dopdolu hissediyorum ve rahatsız oluyorum. Diyetisyene 1 mayısta başladım aydan aya listelerim değişiyor canım. Ama genel olarak sağlıklı beslenme üzerine kurulu tabiki :34: Bu son listem biraz ilginç. Ekmek yok gibi neredeyse meyve yoğunluğu var ve ara öğün var. Ama ben haftaya kısmetse oruç tutmayı düşünüyorum o yüzden listeye uyamıcam. Sen oruç tuttuğunda yediklerin çok güzel gelmişti. Çünkü ben geçen senelerde ramazanda hep kilo aldım bu sefer oruç tutarken kilo vermek istiyorum. Senin yardımcı olabileceğine inanıyorum :16:

elbette tatlım ben de haftaya oruç tutmaya başlayacağım inşallah azimli olursan ben de destek olurum sana şüphen olmasın:16:
benim de gayem kilo almamak hatta verirsem ne ala :54:

Cok iyi basarmissin canim ya 57lere gelmeyi nasil oldu bu boyle merak ettim? :) hedefine de az kalmis tebrik ederim seni

merhabalar tatlım en son günlüğüne baktığımda bocaladığını gördüm karar verememiştin ne uygulayacağına ama açıkcası karatay a tekrar yönelmen beni hem şaşırttı hem de mutlu etti.
orda yazanlar demişsin nerde yazanlar tatlım anlayamadım??:44:

Canım örnek menüler varya, gerçekten çok fazla değil mi? Orda bazı şeyleri yemezsek kilo verme durmaz değil mi?

Canım örnek menüler varya, gerçekten çok fazla değil mi? Orda bazı şeyleri yemezsek kilo verme durmaz değil mi?

karatay ın kitabından bahsediyorsan tatlım bilemiyorum ben ordaki listeleri uygulamadım çünkü.

sen kendi listeni oluşturabilirsin örnek listeye gerek yok aslında tatlım biliyorsun nasılsa genel hatlarıyla ne yemen gerekli neleri yememen.

Back
X