Mavimi : İri Yarı Bir Kızın 73lerden 58lere Düşme Azmi..

Ne kadar enerjik, ne kadar eğlenceli bir sayfan var mavimi..
Takipteyim, aynı tarz diyet yapıyoruz seninle.
Hadi bakalım, yansın yağlaarrrr..

Dolmaları pek sevmedim tatlım ben diyetinden biraz bahsedermisin neler serbest neler yasak?
Gelelim bugüne 15.30 da ikinci ogunü yedim
150 gr yoğurt
400 gr haşlanmış karnabahar
yarım saat sonra canım çok tatlı çekti
1 elma 1 portakal yedim normalde bunları 17.30 gibi yerdim dayanamadım
18.00 dan itibaren meyve dahil birşey yemediğim için saat 17 civari 2 ceviz ve bir bardak cola ictim
Akşam misafirlikteydim sıfır kaçamak tabiki yanımda yeşil çayımi goturdum yoktur diye onu ictim birde küçük bir bardak cola
bugün cola fazla kaçtı farkındayım 2 kutu cola olmuştur toplam

Canım ben tam bir cola canavarıyım günde bir bardak içiyorum normalde o benim abur cubur isteğimi bastiriyor
grisiniye gelince müthiş tok tutuyor beni ekmek niyetine sabahları kullaniyorum.
Biraz kendimden yani diyet geçmişimden bahsedeyım
22 aylık bir oğlum var rabbim eksikligini göstermesin hamileliğimde 24
kilo aldım 63 ile hamile kalıp 87 ile doğuma gittim bunun 7 si doğumda gitti bir kaç hafta sonra
da 2 kg gitti bana kaldı 78
40 im çıkar çıkmaz diyete girdim en büyük yanlış şunu ye bunu ye süt yapar inanışı tamamen batil inanç
Çok sıkı bir diyete girdim ve 3 ayda 63 kg oldum ve 9 ay gr almadım suan ki kilomüda yeni aldım
Sütüm hiç azalmadi allaha şükür hatta 6 ay sadece anne sütü ile besledim ve oğlum sadece emdiği sutten ayda 2 kilo
alıyordu doktorlarda sasiriyordu çünkü sütüm masallah kaliteliydi ben bunu günde 4 lt suya ve hergün yediğim yumurta ve tavuga borçluyum
bunu oğlumun doktoruna borçluyum bana hastaneden çıkarken sakin kimseye aldanma
bu bebeğin kaliteli sütü için bol bol su ve hergün protein tüket demesi oldu

Belki emziren anneler okur oğlum suan hala gece gündüz emiyor nisanda 2 yaşına girecek inşallah yaşına girmeden 1 hafta
önce bıraktırcam memeyi inşallah

bu arada arkadaşlar ben 6 ay hiç bir bakliyat tüketmedim yani kısacası gaz yapan meyve sebze hiç birşey tükenmedim emziren annelere tavsiyem olsun bebekte gaz sancısı olmasın istiyorsaniz yediklerinize çok çok dikkat edin ben her yiyeceğimi internetten araştırıp gaz olup olmadığını öğrenip ondan sonra tüketim belki faydam olur diyerek paylaştım umarım olur

günaydın kızlar sabah uyandım,lavaboya gittim,sonra tartıldım ve sıkı durun :64.4 üm:)))
dün o kadar yememe rağman Allah ım çok mutluyum.

Ne kadar enerjik, ne kadar eğlenceli bir sayfan var mavimi..
Takipteyim, aynı tarz diyet yapıyoruz seninle.
Hadi bakalım, yansın yağlaarrrr..

evet tatlım gazlayalım birbimizi aşırı motive olalım zihin gücümüz açık olsun EVREN İÇİMİZDEE EVREN İÇİMİZDEEE

Tatlım geleceğin annesi olarak (inşallah rabbim ) benim de aklımda olsun tabi bu gelecek minimum 5 yılı kapsıyor
sarma luzümsuz yere yedim ne açtım ne de canım çekti arkadaşın annesi yapmış getirmiş öyle yedim evet bu saçmalığı unutalım.
karnabahar dedin epeydir yapmadığım geldi aklıma ve kola yı aza indirdiğin güzel ama pis geliyor bana o yüzden aylardır ben ağzıma sürmüyorum sanmıyorum sürmem de artık

günaydın kızlar sabah uyandım,lavaboya gittim,sonra tartıldım ve sıkı durun :64.4 üm:)))
dün o kadar yememe rağman Allah ım çok mutluyum.

tatlım tatlım tatlım aşırı sevinçlilikkkkk baak gördün mü isteyince ne de güzel oluyormuş daha bu başlangıç sen kocişi boşver lop lop dök kilocuklarını

bi de artık çizelge yapın lütfen ben aklımda tutamıyorum boyunuz kilonuz hedefiniz nedir
hem yol katetikçe sizin de hoşunuza gidecek bırakmak istemeyeceksiniz

hemencik kahvaltımı yazayım
1.5 yumurta haşlama bol baharatlı
1 bardak süt
az peynir

bu mutluluk fışkıran beni benden alan Rabbime devamını getir diye dualar ettiğim fotoğrafı sizlerin huzuruna sunmayı kendime görev bir borç bilirim
bu fotoğraf sabah 7 sularında gözlerinde uyku akan bir kızın defalarca inip inip çıktığı lakin en sonunda baskülün inatla bu rakamı göstermesi esnasında esrarangiz bir cisimmişcesine heyecanlarak kk çıtırlarına sunulmak üzere çekilmiştir :118:

Son düzenleme:

harikasın, darısı başıma diyorum ve bugün başladığım diyetime izinin olursa seninle burada devam etmek istiyorum :)
geçen ay 30 yaşıma girdim :) neredeyse 3 yıllıkevliyim ve yavaştan bebiş düşünmeye başladık.. o yüzden bu kiloların gitmesi gerekiyor...
sabah tartıldım, 78,6yım... 65i görmeden hamile kalmak istemiyorum. asıl hedefim 58-60 arası olmak...

sabah yediklerim:200ml light süt (1 küçük kutu) + nesfit --> arada 9 hayat çayı denen çayı içeceğim günde 2-3 fincan kadar.. onu da forumda okumuştum...

oyyy hoşgeldin tatlım amin darısı sizlerin başına benim ablam da 70 küsürlerdeydi bebiş için ne kadar zayıf olsam iyidir dedi 2 ay gibi bi sürede 10 kiloya yaklaşık verdi o kilosunu korudu ve bebiş bekliyoruz şuan
bebiş aşkına değer her şeye tatlım

canıım kilon çoook iyi maşallah darısı başıma, bir 6 lı rakamları göreyimde :)

günaydın kızlar:))

mavimi enerjine bayıldım evrene pozitif sinyaller mi gidiyor ne:))) harikasın ne diyeyim...

bende 167 boyundayım 72 kiloyum arada gelirim ziyaretine...

:) harika, darısı bizlerin bazına,
çizelge hazırladım ama görünüyor mu?

evet tatlım görünüyor hadi diğer tombul kelebekler siz de yapın şı çizelgeden bakın derdinde kaldım ben de burda

canıım kilon çoook iyi maşallah darısı başıma, bir 6 lı rakamları göreyimde :)

ayy sağol tatlım elbette göreceksin ben de 50lileri görsem de rahatlıycam adım adım işte

günaydın kızlar:))

mavimi enerjine bayıldım evrene pozitif sinyaller mi gidiyor ne:))) harikasın ne diyeyim...

bende 167 boyundayım 72 kiloyum arada gelirim ziyaretine...

oyy sağol tatlım evren içimizde gel tabi tatlım başımın üstünde yerin var

ayy sağol tatlım elbette göreceksin ben de 50lileri görsem de rahatlıycam adım adım işte

oyy sağol tatlım evren içimizde gel tabi tatlım başımın üstünde yerin var

oooo ne güzel pozitif enerjili insanlara ihtiyacım var baharın enerjisini bize verecek:)) size bol diyetli günler ben kaçar...

vay vay vay takdir tebrik ne varsa ediyorum ya süpersin daha ne olsun süpersin ben de yeniden o kiloları görürüm inşallah

Mavimi süpersin canım çok sevindim 63 lerden kurtulmana darısı isteyen herkesin başına
kahvalti
2 haşlanmış yumurta
1domates
1 salatalık
35 gr peynir
3 kepekli grisini
oğlumun omletinden 2 lokma

ara
bir bardak zero cola
4 ceviz içi

mavimi ölçü bildirmemissin canım dun mezura aldım bende
ölçüler başlangıç ve şimdiki halleri

gögüs : 96 96
bel : 78 77
göbek : 94 90
kalça : 97 97

Diyete başlangıç kg 70
şimdiki kg 64.1
Hedef 58 sonra 55 inşallah

her pazartesi kg bildirimi yapcam çizelge yok ama böyle aciklayici yazcam inşallah haftaya
63 görürüm
3 4 gibi 2 büyük sakatliktan cacık yapcam bol pul biberli içine 1
kasık zeytinyagi koycam sonra yine meyve ile günü kapatcam inşallah

hemencik kahvaltımı yazayım
1.5 yumurta haşlama bol baharatlı
1 bardak süt
az peynir

[/B]

Öğlen yemeğim:
kıymalı kabak yemeği (yarım porsiyon)
yoğurt (3 kaşık)
yeşil çay

akşam da kabak var ama canım hiç istemiyor ayol lezzetli de yapmışım ama bugün bile zorla yedim

Mavimi canım kahvalti güzel olmuş hatta az olmuş belki sebze ekleyebilirsin ama harika gidiyorsun seytanin bacağını kırmışsin. Bende 2 günde
500 gr gitti halbuki geçen hafta sadece 400 gr gitmişti yine hızlandi galiba inşallah bir daha hedefe kadar hiç durmaz

ölçülerimi akşam yazayım ben tatlım şimdi yanımda değil not ettiğim kağıt.

kahvaltınn güzel tatlım ama şu kolana çok kızıyorum artık ben de bi ara manyak gibi kola içiyordum feci bağımlılık yapıyor bıraktım şükür diyetten ziyade kendi sağlığın bebişin sağlığı için de mühim

ayy o cacığa semizotu da çok yakışıyo ya ben de yapıcam semiz almıştım hafta sonu hatta akşam bilem yapabilirim bol kekeik pulbiberr ımmmmhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…