- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
tünaydınlar evribadi
ayy erken kalktım şimdi de ne biçim uykum var az yürüyüm dedim arkadaş kahvaltıya çağırdı ona gittim geldim temizlik yaptım gözümden uyku akıyor
Kahvaltım: omlet+domates+salatalık+lor peyniri+zeytin+ çay
öğlen olmaz sanırım hafta sonu iki ögün yapıyorum genelde akşama da muhtemelen mercimek çorbası ve yoğurt olur :44:
şimdi de beyaz çay içiyorum yaşasın sağlıklı yaşam
Menün güzel canım afiyet olsun beyaz çay ne ya ilk kez duyuyorum
yalnız şimdi düşündüm de 3 ayda 10 kilo vermişim en sağlıklısı ayda 4 derler 4x3=12 olması gerekliyken ben az bile vermişim canım sıkıldı şimdi valla haa 50 li sayıları bile görebilirdim şimdi
59.900 e bile razıydım yanlış bir şeyler yapıyorum ben o halde de nerde yanlışım bilemedim:18:
sevgilim gelene kadar 55 i rüyamda görürüm ancak bu gidişle pek de mümkün görünmüyor zaten
ayy gidip yatıcam negatifleşmeden daha da fazla
allah başarını azmini daim etsin inşallahsenle yaşımiz boyumuz kilomuz da benzerdı bi zamanlar ara ara girip baktığım günlüklerden biriydi seninki, şimdi nasıl da hayiflandim ben bi anda vermek istedim olmayinca çabuk pes ettim sen devam ettin istikrarlı olmuş isteyince yapılabiliyormuşa bi örnek de sen oldun keşke ben de sesli düşünüp sana katılsaymisim yolun yarısını geçmiş olurmusum:-(
3 ayda 10 kilo cok cok iyi cnm benim
Slm iyi pazarlar
kahvalti
1 büyük bardak limonlu su
2 haşlanmış yumurta
1 domates
1 salatalık
3 kepekli grissini
35 gr peynir
oğlumun kaşarlı omletinden 2 lokma yedim minik lokmalar tabi bunlar ben bunu her sabah yapıyorum aklımda kalmasın diye
ara
zero cola
4 ceviz içi yedim biraz önce 3 gibi ikinci ogunu yicem
o kadar mutsuzum ki şu iki gündür ne diyet kaldır kızlar ne birşey. eşim sinir ediyor beni yarın yeniden başlıyorum inş , dönüyorum inş sahalara:))
çağrıyı üstüme aldım bi anyaşım 24de 2 hafta kala boy 163 kilo an itibariyle 70 yürürken nefes nefese kalmayacağım, yaptığım saç makyajdan giydiğim elbiseden utanmayacagim ideal kiloma ulaştır beni, senle birlikte ben de zayıflayayim sonra sen koru kilonu ben seni yakalayayim
tek soru işareti olan kısım sirkeli su, ben bana kilo aldırdığını düşünüyorum yanılıyor da olabilirim içmek problem değil sirkeyi çok severim de kararsızım senin bunla ilgili deneyimin oldu mu
tünaydınlar evribadi
ayy erken kalktım şimdi de ne biçim uykum var az yürüyüm dedim arkadaş kahvaltıya çağırdı ona gittim geldim temizlik yaptım gözümden uyku akıyor
Kahvaltım: omlet+domates+salatalık+lor peyniri+zeytin+ çay
öğlen olmaz sanırım hafta sonu iki ögün yapıyorum genelde akşama da muhtemelen mercimek çorbası ve yoğurt olur :44:
şimdi de beyaz çay içiyorum yaşasın sağlıklı yaşam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?