• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mavimi : İri Yarı Bir Kızın 73lerden 58lere Düşme Azmi..

Mavimi canım kahvalti güzel olmuş hatta az olmuş belki sebze ekleyebilirsin ama harika gidiyorsun seytanin bacağını kırmışsin. Bende 2 günde
500 gr gitti halbuki geçen hafta sadece 400 gr gitmişti yine hızlandi galiba inşallah bir daha hedefe kadar hiç durmaz

hızlansın tatlım kimse tutmasın seni :54:

canım istemedi tatlım ya protein ağırlıklı oldu sefer yoksa maydanoz domates salatalık oluyo genelde yarın da eklerim:21:

kırdım inşallah topal gezsin o şeytan hatta diğer bacağını da sen kır tekerlikli sandalyeyle gezsin hahahah sonra da boynunu kıralım hiç gezemesin:27::27::27: :27:

hızlansın tatlım kimse tutmasın seni :54:

canım istemedi tatlım ya protein ağırlıklı oldu sefer yoksa maydanoz domates salatalık oluyo genelde yarın da eklerim:21:

kırdım inşallah topal gezsin o şeytan hatta diğer bacağını da sen kır tekerlikli sandalyeyle gezsin hahahah sonra da boynunu kıralım hiç gezemesin:27::27::27: :27:

benimde kilom yerinde sayıyor oynamıyor off ne yapcam
bu arada mavimi sen sevgilinle telefonda kavga ediyormusun son günlerde biz her şeye kavga ediyoruz

benimde kilom yerinde sayıyor oynamıyor off ne yapcam
bu arada mavimi sen sevgilinle telefonda kavga ediyormusun son günlerde biz her şeye kavga ediyoruz

bi yerlerde yanlış yapıyorsun belki de tatlım porsiyonların küçüldüyse spor da yapıyorsam yerinde saymaması lazım yerinde sayıyorsa da duraklama dönemine girmişsin devam et yolundan şaşma pes etmesini bekle derim :54:

evet yanımdayken etmediğim kadar çok ediyoruz özlemek tepemize çıktı valla :5:

acıktım ayol 1 kuru incir yedim şimdi az evvel de mor meyveli çay içtimdi kırmızı meyveler daha lezzetliymiş ona kanaat getirdim:27:

akşam ne yapıcam hala muaallak :53: düşün bakalım düşün düşün :44:

kötü şeyler yapasım var böyle kötü değişik şeyler yiyesim :36::35::33::33::56::56::56::56:

Hayır mavimi hayır seytana uyma! Hani seytani kötürüm bırakacaktik uyma ona ne güzel kilo verdin bir hafta sonra 61 i gorecegini düşün sonra 60 sonra 59 sonra 58 ve sonra sonra 55. Mavimi 55 kg olacak ve zavallı kötürüm seytan bir daha mavimi ye yaklaşamicak. Sonra yollarını gözlediği sevgilisi gelecek mavimiye milyon kat daha asık olacak ve o anda evlilik teklif edecek :-)

Hayır mavimi hayır seytana uyma! Hani seytani kötürüm bırakacaktik uyma ona ne güzel kilo verdin bir hafta sonra 61 i gorecegini düşün sonra 60 sonra 59 sonra 58 ve sonra sonra 55. Mavimi 55 kg olacak ve zavallı kötürüm seytan bir daha mavimi ye yaklaşamicak. Sonra yollarını gözlediği sevgilisi gelecek mavimiye milyon kat daha asık olacak ve o anda evlilik teklif edecek :-)

ama ama ama yaaaa çok tatlısın yakamozummmmm yarıldım burdaaa ölsün canı çıksın pis kötürüm şeytanın aşık olsun iyice aşk manyağı olsun sevgilimmmmm:27::27::27::27::27:

ayyy tatlım yaa bayıldım ama midem bulanıyo yine ne yiyeceğimi şaşırmış durumdayım:18::18:

ama ama ama yaaaa çok tatlısın yakamozummmmm yarıldım burdaaa ölsün canı çıksın pis kötürüm şeytanın aşık olsun iyice aşk manyağı olsun sevgilimmmmm:27::27::27::27::27:

ayyy tatlım yaa bayıldım ama midem bulanıyo yine ne yiyeceğimi şaşırmış durumdayım:18::18:

Canım bol cacık yiyebilirsin hem kalorisi az hemde çok tok tutuyor
Tatlım ben meyve mi yedim 6 dan önce canım çok kola çekti 3 cevizle birlikte yedim
bugünkü kalorimi 1000 e tamamlamak için yedim aslında cevizi
Su cola yi azaltmam lazım aslında ondan tatlı isteğimi bastiriyorüm oda azalacak ya zamanla 1 kutu zero
cola da 0.66 kalori var hemde tatlı isteğim gidiyor ay mavisim hadi bakalım kız yılmayalim yenilmeyelim bu yağlara

nefsimiz bizi değil biz nefsimizi yönlendirelim biz çok kararlı azimli hirsli insanlarız bunu başarabiliriz buna inanıyorum
Ye ye ye nereye kadar ya hayat yemekten ibaretmi hayattan zevk alınması gereken o kadar guzellikler var ki sadece yaşamak için yemek yiyelim
kilo bizleri mutsuz ediyor neden bizi mutsuz eden bu yağları hayatımızdan çıkarıp mutlu olmuyoruz bu çok yakın ya bu yağlar gidecek beni kendimden utandıran bu yağlar gidecek bir daha gelmeyecek!

Kahvaltı =Nescafe
Ara =Rezene
Öğlen =2 Parça Tavbuk Göğüs Izgara- Salata
Ara =Türk Kahvesi
Akşam =Sebzeli Tavuk sote -Salata
Ara =Beşibiryerde

2 lt su:42:

Canım bol cacık yiyebilirsin hem kalorisi az hemde çok tok tutuyor
Tatlım ben meyve mi yedim 6 dan önce canım çok kola çekti 3 cevizle birlikte yedim
bugünkü kalorimi 1000 e tamamlamak için yedim aslında cevizi
Su cola yi azaltmam lazım aslında ondan tatlı isteğimi bastiriyorüm oda azalacak ya zamanla 1 kutu zero
cola da 0.66 kalori var hemde tatlı isteğim gidiyor ay mavisim hadi bakalım kız yılmayalim yenilmeyelim bu yağlara

nefsimiz bizi değil biz nefsimizi yönlendirelim biz çok kararlı azimli hirsli insanlarız bunu başarabiliriz buna inanıyorum
Ye ye ye nereye kadar ya hayat yemekten ibaretmi hayattan zevk alınması gereken o kadar guzellikler var ki sadece yaşamak için yemek yiyelim
kilo bizleri mutsuz ediyor neden bizi mutsuz eden bu yağları hayatımızdan çıkarıp mutlu olmuyoruz bu çok yakın ya bu yağlar gidecek beni kendimden utandıran bu yağlar gidecek bir daha gelmeyecek!

ayy tatlım kalp kalbe karşıdır öğlenden canım çekti az evvel koca kase cacık yedim bol semizli:46:

ben meyve pek yemiyorum bu ara onu farkettim birazdan markete gidicem meyve sebze doldurup getireyim ohh mis :21:

aynen tatlım her şey elimizde valla ama elbette sabırlı olmalıyız bu kilocukları margarinleri nasıl bi kaç ayda hemencik yapmadıksa hemencik de vermicez ama azimle sabırla hepsini varolduklarına pişman edicez en büyükkk bizizzzzz ama ruheeeeennnn uçsun şimdi içimizdeki minik sevimli kelebekler :8::10::10::10::10::10:

hoyyy topikde yine kimsecikler kalmamış gelen gidiyor ayol :27:

ayyy meyve sebze diye çıktım gittim iki bluz bi paltolan aldım geldim amaneyyyy bu ayın sonu gelmeyecek taşın kökünü yerim artık :27::27::27::27:
olsun kalorisi azdır onun en azından kilo yapmaz :9::9:

hoyyy topikde yine kimsecikler kalmamış gelen gidiyor ayol :27:

ayyy meyve sebze diye çıktım gittim iki bluz bi paltolan aldım geldim amaneyyyy bu ayın sonu gelmeyecek taşın kökünü yerim artık :27::27::27::27:
olsun kalorisi azdır onun en azından kilo yapmaz :9::9:
Canım yeni cicilerin hayırlı olsun... Çok hoş gorunuyosun... Hatta yakışıklı bi oğlum var beklersen ona alayım seni :)
ben senin topik halini merak ettim var mı eski foton :)

Arkadaşlar bugün seda sayanda murat topoğlu vardı zayıflarken yapılan hatalardan bahsetti
bende sizlerle paylaşmak istiyorum
Sirkeli su sabah içilmemelı mideye zararı varmış aynı zamanda kilo aldırırmis
Öğle ve akşam yemeklerinden sonra içilmelıymis daha fazla kalori yaktiriyormuş
aynı şekilde limonlu suda
1 sürahi su içine 3 çubuk tarçın atılıp geceden 12 saat kendi kendine demlenecek
gün içinde o suyu tüketirsek hem iştah kesiyormuş hemde tatlı isteği kalmıyormuş
umarım faydalanan arkadaşlar olur su çubuk tarçınlı suyu bende yapcam

tatlım tatlım tatlım aşırı sevinçlilikkkkk baak gördün mü isteyince ne de güzel oluyormuş daha bu başlangıç sen kocişi boşver lop lop dök kilocuklarını :16:

bi de artık çizelge yapın lütfen ben aklımda tutamıyorum boyunuz kilonuz hedefiniz nedir :20:
hem yol katetikçe sizin de hoşunuza gidecek bırakmak istemeyeceksiniz:21:

mavimi ben çizelgemi yapamıyorum attığın linkten de denedim yazılım hatalı diyor. bana yardımcı olabilir misin
boyum 1.59 başladığım kilom 66.şimdi 64.4

Canım yeni cicilerin hayırlı olsun... Çok hoş gorunuyosun... Hatta yakışıklı bi oğlum var beklersen ona alayım seni :)
ben senin topik halini merak ettim var mı eski foton :)

ayy deme heyecanlandım bırak ben büyütürüm onu bebişlere dayanamam:32:

var tatlım bi bakiim yükleyim hemencik :27:

MİNİK KELEBEKİM ;

bunu bayramda çekmiştik yazın ramazan bayramıydı sanırım 75 73 civarı kiloda bir şeyim:95:

$2012-08-19 14.18.37.webp

bunu da dün çektirdimdi sıcak sıcak taptaze fırından yeni çıktı 62.4 kilo :86:

$2013-03-18 09.53.16.webp

Arkadaşlar bugün seda sayanda murat topoğlu vardı zayıflarken yapılan hatalardan bahsetti
bende sizlerle paylaşmak istiyorum
Sirkeli su sabah içilmemelı mideye zararı varmış aynı zamanda kilo aldırırmis
Öğle ve akşam yemeklerinden sonra içilmelıymis daha fazla kalori yaktiriyormuş
aynı şekilde limonlu suda
1 sürahi su içine 3 çubuk tarçın atılıp geceden 12 saat kendi kendine demlenecek
gün içinde o suyu tüketirsek hem iştah kesiyormuş hemde tatlı isteği kalmıyormuş
umarım faydalanan arkadaşlar olur su çubuk tarçınlı suyu bende yapcam

sabahları rahatsız etmeye başladı artık midemde sorun var diyodum belki de sirkeli su yapıyo bunu :26:
akşamları yapayım bari sirkeli suyu da hmm bu tarçınlı kürü de denemek lazım :44:

ayy tatlım hep böyle olalım okuyup dinleyip paylaşalım donanımımız artsın :27::54:

KAHVALTIM

2 muz
yarım elma
1 bardak süt

ÖĞLEN YEMEĞİM
Salata
2 yumurta
çay

enfez salatanın içindekiler
marul+ maydanoz+lor+zeytin+domates ve bol baharat

Bende suan 69 kiloyum 83 den geliyorum ama hedefim 60 inş bende başaracam. Hepsi doğum kilosu bu arada hamilelikte çok alıyorum.

Back