• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mavimi : İri Yarı Bir Kızın 73lerden 58lere Düşme Azmi..

paylaşayım yakamozum tabiki

02.01.21013
kilo:68.8
Bel: 81
göbek: 97

24.02.2013

kilo: 64.5
bel:78
göbek:92
bacak:55,5
kalça:100

kalçayı yanlış ölçmüş olabilirim:44:

tatlım tatlı krizin ayyuka çıktıysa tarçınlı süt öneriyorlar bi öyle dene bakalım:54:

Şimdi ictim canım tarçınlı sütü 64.5 ölçülerin benimle aynı hemen hemen bel 77 göbek 90 kalça 96 benim suan vücut hemen hemen aynı bizim benim boy 2 cm kısa sadece senden

Şimdi ictim canım tarçınlı sütü 64.5 ölçülerin benimle aynı hemen hemen bel 77 göbek 90 kalça 96 benim suan vücut hemen hemen aynı bizim benim boy 2 cm kısa sadece senden

aynıyız o halde tatlım 2 cm boy belli bile olmaz şuan ki kilon neydi bu arada :54:
kalçayı nerden ölçüyoruz onu tam bilemiyorum ben ya

Sabah aç karnına giyinmeden 64.5 kg tatlım kalçayi en bombe yerinden ölçüyorum canım. Ben tek sorunum göbek bölgesi belden aşağısı keske aynı kalsa diyorum bacaklarımda kalçamda sorun yok bende kot pantolon 30/30 giyiyorum sürekli çekiştirerek ama uzerimden düşüyor beli benim tek sıkıntım simit denilen kısım var ya orası

Sabah aç karnına giyinmeden 64.5 kg tatlım kalçayi en bombe yerinden ölçüyorum canım. Ben tek sorunum göbek bölgesi belden aşağısı keske aynı kalsa diyorum bacaklarımda kalçamda sorun yok bende kot pantolon 30/30 giyiyorum sürekli çekiştirerek ama uzerimden düşüyor beli benim tek sıkıntım simit denilen kısım var ya orası

dertlerimiz de aynı benim de göbek sorunum var tatlım ya off o hep geriden geliyor hep sırıtıyor ortada büyük bişi havalar serin gidiyor örtpas edilebiliyo ama yaza ne kaldı şurda :5:

eskiye göre küçüldü epey ama hala küçük diye tabir edilemez:18::18::18:

Off aynı ya birde hiç birşey yakışmiyor o göbek bölgesi yüzünden bu yaz elbise giymek istiyorum ben ya şöyle göbek çıkmadan dümdüz bir karın ah ahh

Off aynı ya birde hiç birşey yakışmiyor o göbek bölgesi yüzünden bu yaz elbise giymek istiyorum ben ya şöyle göbek çıkmadan dümdüz bir karın ah ahh

iki aya kadar aslında baya bi yol katedebiliriz ama asılmak lazım yaza taş gibim oluruz o zaman sütun gibim :27:

Tatlı krizini atlattım çok şükür ya minicik bir parça cikolata yedim ama birşey olmaz herhalde toplasan leblebi kadar yok bile ama diyetim bitsin bir kez cikolata yicem ve ondan sonra yine dikkat ederek beslencem tabi haftada iki gün birer ogun olmak üzere istediğimi yicem o günler yakındır inşallah

iki aya kadar aslında baya bi yol katedebiliriz ama asılmak lazım yaza taş gibim oluruz o zaman sütun gibim :27:

Ben 1 mayıs koydum hedefimi inşallah olacak ya seninle hedef kilomuzda aynı kız hadi yarış içinde olalım lı daha hirsli oluruz belki ne dersin yarın ölçülerimizi alalim bildirelim. Ya hatta bence menülerimizide eleştirelim su olsa iyi olur bu olmasa iyi olur gibi yönlendiririz birbirimizi

Ben 1 mayıs koydum hedefimi inşallah olacak ya seninle hedef kilomuzda aynı kız hadi yarış içinde olalım lı daha hirsli oluruz belki ne dersin yarın ölçülerimizi alalim bildirelim. Ya hatta bence menülerimizide eleştirelim su olsa iyi olur bu olmasa iyi olur gibi yönlendiririz birbirimizi

olur hem de fevkaladenin fevkinde olur:9:

ama sizlerin çizelgeleri yok ben hep unutuyorum kiloları karıştırıyorum hep kimin boyu kaçtı kilosuı neydi hedefi neydi falan diye:17:

ben de 15 mayıs dedim sevdiceğim 17sinde gelecek askerden ben de 15ine bitireyim bu işi dedimdi :9:
tamam ama acımasız olucaz ve her ne olursa olsun sonuna kadar dürüst eksik söyleyenin göbüşü erimesin kalsın öyle:1:
mezrom yok benim arkadaşdan aldığım zaman ölçebilirim ancak yarın olmazsa p.tesi olsun.

olur hem de fevkaladenin fevkinde olur:9:

ama sizlerin çizelgeleri yok ben hep unutuyorum kiloları karıştırıyorum hep kimin boyu kaçtı kilosuı neydi hedefi neydi falan diye:17:

ben de 15 mayıs dedim sevdiceğim 17sinde gelecek askerden ben de 15ine bitireyim bu işi dedimdi :9:
tamam ama acımasız olucaz ve her ne olursa olsun sonuna kadar dürüst eksik söyleyenin göbüşü erimesin kalsın öyle:1:
mezrom yok benim arkadaşdan aldığım zaman ölçebilirim ancak yarın olmazsa p.tesi olsun.

İnanirmisin bende mayıs 15 ti ilk hedef sonra 1 e çektim. Var bunda bir hikmet. Süper olacak ya yarış içinde olmak hırs verecek bize kaçamaklarda paylasılacak canım tamam mi? Benimde mezura yok ben ne yapıyorum biliyormusun bir tane ip alıp ölçüp normal metreye ölçüyorum böylede yapabilirsin sabah aç karnına ikimiz tartılıp kilo ölçü bildirimi yapıyoruz gün içinde yediklerimizi paylaşıp birbirimizi bilgilendirip eleştiri gerekiyorsa eleştiriyoruz aramiza katılmak isteyen arkadaşlar varsa gelin buyrun bizde sayfa çok herkese yer var:-)

Canım benim bu arada allah sevdiğine kavuştursun inşallah. Ben pazartesi çizelge yaparım komşunun bilgisayarı var ordan çizelge işini halledebilirim

İnanirmisin bende mayıs 15 ti ilk hedef sonra 1 e çektim. Var bunda bir hikmet. Süper olacak ya yarış içinde olmak hırs verecek bize kaçamaklarda paylasılacak canım tamam mi? Benimde mezura yok ben ne yapıyorum biliyormusun bir tane ip alıp ölçüp normal metreye ölçüyorum böylede yapabilirsin sabah aç karnına ikimiz tartılıp kilo ölçü bildirimi yapıyoruz gün içinde yediklerimizi paylaşıp birbirimizi bilgilendirip eleştiri gerekiyorsa eleştiriyoruz aramiza katılmak isteyen arkadaşlar varsa gelin buyrun bizde sayfa çok herkese yer var:-)

ayy heyecanlandım evet herkes gelebilir katılabilir bu acımazsız katı eleştirilere her şeye:9:

benim hiç metrem de yok tatlım ya bi düşünüyüm napabilirim hmm
mesaj attım arkadaşa uyanıksa şimdi gidip alayım geleyim sabah ölçelim tartılalım veeee start verelim :9:
ya da p.tesi başlayalım hafta başı:26:

Tamam canım seni zora sokmim pazartesi yarış baslasin o zaman bende heyecanlandim şimdi ya mavimi burç ne canım senin

Canım benim oğlan uyudu çok yoruldum bugün fırsat bu fırsat bende yatcam iyi geceler öptüm yarın görüşürüz

tamam tatlım ben de leslie 1 mil yapayım yatıcam akşama kadar gezmekten sütümü de mayalayamadım onu bekliyorum bi de:24:

iyi geceler sana ve bebişine :54::54::54::emir_bebek:

1 yaşla kaybettik bileydim az daha dururdum içerde :27: 24üm ben de :9:

Back