• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mavimi : İri Yarı Bir Kızın 73lerden 58lere Düşme Azmi..

Hosgeldin canım bilirim o ağrıları valla ben hastanelik oluyordum yediğim iğnelerin haddi hesabı yoktu çok şükür ki evlenince hepsi geçti ne hikmetse ;-)

benımde dayanamayıp hastaneye gıtmıslıgım coktur ama iş yerınde gdemıyorum hemde braz korkuyorum iğnedennn
benımde gecer inş

Evet tatlım uğramıştım. Şimdi sayfalara bakıyorum şöyle bir neler yapmışsın diye.
Benim de planım senin gibi zayıflamak yediklerime dikkat ederek porsiyon düşürerek vs.
İstediğin sonuçları almana çokk sevindimm..

50 iyi gibi ben iri kemikliyim biraz. Çok sırıtacağını sanmıyorum .
Bir de diyeti vs kesince 1 2 kilo alınıyor sonradan diye biliyorum. O nedenle 50 hedef iyi gibime geliyor..
Bana çok azim verdin valla. Özendim iyice.

ben de iri kemikliyim ya öyle mi diyosun her zaman tam tersini düşünmüşümdür :44:

Mavimi anladigim kadarıyla seninde kilon durdu ne zamandır bu böyle

valla tatlım bi buçuk ay oldu sanırım gıdım gıdım gidiyorum arada yukarı çıktığım da oluyo ama devam ediyorum bakalım daha geldiğim kadar gideceğim yol var çünkü.:5:

kızlar dun gece regli agrım tuttu cok fena, uykudan uyandırdı ve 2 saat agrının gecmesını bekeldım, snra dalmısım yıne
sabah klasık bı kahvaltı işte peynir zeytın domates ve tarcınlı sut içtımm
iş yerıne gelınce yesıl çayımı içtim
11.15 te elmalaı çay ve 2 tane kepeklı form bıskuvı yedım ara nıyetıne
öyle yemegınde: tavuk döner, domates corba, pilav ve ayran vardı
bende 5-6 kasık çorbadan, 1 çatal pılavdan ve yarım kabagı bıle dolturmıcak kadr tvuk döner yedım, üstunede ayranımı içtim ve tam dymadan kalktım
brazdanda yesıl çayımı içerim yıne
ama çok karnım agrıyoooooooo :43: :43: :43:

oyyy geçmiş olsun tatlım ya iyi bilirim o acıları ağrıları sıcak su koyun derler ayaklara karına falan :44:

valla tatlım bi buçuk ay oldu sanırım gıdım gıdım gidiyorum arada yukarı çıktığım da oluyo ama devam ediyorum bakalım daha geldiğim kadar gideceğim yol var çünkü.:5:

oyyy geçmiş olsun tatlım ya iyi bilirim o acıları ağrıları sıcak su koyun derler ayaklara karına falan :44:

sağol canım benımm, bu arada bende ırı kemıklıyım yaa 60 kıloyum ama 70 gıbı druyorum yapcaz bunu :5:

sağol canım benımm, bu arada bende ırı kemıklıyım yaa 60 kıloyum ama 70 gıbı druyorum yapcaz bunu :5:

Allah Allah iri kemikliler göstermez derler hani ağırlığı kemik ağırlıdır eti sıkıdır falan ya da bana has bişi bu bilemedim şimdi olduğumdan zayıf görürler beni hep şu 63lük halime 50 diyen bile oldu du fotograf yükleyim birazdan.:27:
ben de seviniyorum 55 olsan daha zayıf görüncem diye :37:

Allah Allah iri kemikliler göstermez derler hani ağırlığı kemik ağırlıdır eti sıkıdır falan ya da bana has bişi bu bilemedim şimdi olduğumdan zayıf görürler beni hep şu 63lük halime 50 diyen bile oldu du fotograf yükleyim birazdan.:27:
ben de seviniyorum 55 olsan daha zayıf görüncem diye :37:

yuklede görelim bakalım canım :46:

$2013-03-14 13.26.26 - Kopya.webp

dün ya da evvelsi gün çekmiştim bunu. ya siz ya da ben kendimi iri kemikli sanıyorumbi anlaşmazlık var çünkü:9:

canım bence sen kendını ırı kemıklı saıyosun, 60 tan daha az gsterıyosun zaten
masallah dyım du :9: sende poponu kasıda nazar degmesın
:34:

sağol tatlım kaşıdım:9::9::9::9:
ara ara paylaşıyorum böyle 58 oluyum yine paylaşıcam :27:

Mavi mi çok hoş görünüyorsun canım kaç beden giyiyorsun alt üst?

Mavi mi çok hoş görünüyorsun canım kaç beden giyiyorsun alt üst?

beden hiç bilmiyorum tatlım ya en son 40 sonları 42 başları giyiniyordum sanırım ama kaç aydır tek bir şey almadım iyice biçimleneyim de öyle alayım demiştim:44:

Son ogunümü yedim şimdi bol haşlanmış karnabahar üzerine bol yoğurt ve bir kasık zeytin yağı karnım tika basa doydu üzerinede bir bardak su ictim iyice sistim böyle tok halimle 65.9 ciktim 17.30 gibi bir elma bir portakal günü bitircem inşallah

Bende iri kemikliyim o yüzden sordum ben 42 beden giyiyorum alt üst bir dönem 60 kg dim o halimle ancak 40 beden giyiniyordum

Bende iri kemikliyim o yüzden sordum ben 42 beden giyiyorum alt üst bir dönem 60 kg dim o halimle ancak 40 beden giyiniyordum

anladım tatlım ben iri kemikli değilmiş miyim o zaman aşırı şok oldum şimdi :53:

Bana müsade oğlum şimdi uyudu ev işleri beni bekliyor görüşürüz

Kahvaltım: tavada kaşarlı yumurta+ 1 domates+ 3 zeytin+biraz lor+kırmızı meyve çayı ımmmhh çok güzel oluyo bu çay

kızlar bu arada osibuleb arkadaşımızın topiğinde her hafta yarışma yapıyoruz ortam kalabalık ve öyle de olunca çekişmeli oluyor güzel oluyor katılmak isterseniz yazsın sizleri de listeye valla tavsiye ederim daha bi motive oluyo insan :54:

öğlen yemeğim: bugün başka planlar vardı daha sağlıklı şeyler ama olmadı maalesef bi de geç yedim akşama hemen acıkmam sanırım
3 dilim peynirli+3 dilim ıspanaklı:36::36: pide+ domates+ çay

akşama telafi ederim bu karbonhidratları hoş tavuklu tel şehriye çorbam var dünden :24::35:

Back