Kizlar dün de kocisimin dogum günuydu aksam bnde pasta yedim ve 1 bardakta gazli icecek. Bu arada regl m cok yakn cok şislil var yaa
Aksam yemegin az olmus en azindan dengelersin tatlimAra
1 avuc fistik
yarim simit
1 dilim baklava
Aksam yemegim
4 kasik et sote
2 kasik corba
Abartmanin dibiyim kizlar bana kizin
Yoksa hamile misin sea cim kizBirlikte nice yillariniz 0lsun ins.
Ben 8 gundur regl olmadim resmen sisti her yerim
Yok tatlim mYoksa hamile misin sea cim kiz
Hic olmamis tatlim
Kizdim sana sen ki bizi motive eden bizi destekleyensn ama sen telafi etmissindir ya da edeceksindir
Kizlar dün de kocisimin dogum günuydu aksam bnde pasta yedim ve 1 bardakta gazli icecek. Bu arada regl m cok yakn cok şislil var yaa
Aksam yemegin az olmus en azindan dengelersin tatlim
Yok tatlim m
Neyse ki degilim dun test yaptim
3 gundur korkudan mahfoldum
dün durmadan spor yaptım cnm vlla bi daha yememIyi yapmissn canim yürruyus yapman cok iyi
Iyi yapmissn canim yürruyus yapman cok iyi[/QU
dün bya spor yaptım ya
cumaya kadar cok sıkı tutmam lazım bol spor yapmam lazım ins veririrm bu haftadaCanim mavi kedi dogru söyluyo sigara böregi yediysen keske ekmek yemeseydn ve bunu bir dilim peynir yada 1 yumurtayla destklemeliydn. Neyse tatlim bir sonraki ögunlerinde dengelersn
Iyi bir menu olmusbu sabahkı menüm
yesilcy
1 yumurta
1 dilim ekmek
6 zeytin
domates salatalık maydanoz
dün durmadan spor yaptım cnm vlla bi daha yemem
cumaya kadar cok sıkı tutmam lazım bol spor yapmam lazım ins veririrm bu haftada
Nihayet reglim geldi ins gider su sislikler
Bu hafta sıkı bir diyet beni bekliyor
Hatta yuruyus yapicam
Haftasonu adiyaman urfa gezisi yapicaz
Esimin teyzesinde kalacagimiz icin bozmam diyetimi
Bu arada dun 1 saat yuruyus yaptim Unutmusum yazmayi
VErirsn tatlim gayet güzel gidiyosn cnkucumaya kadar cok sıkı tutmam lazım bol spor yapmam lazım ins veririrm bu haftada
Cok skur kurtulmussn canim artk krizlerinden ve şisliklerinden kurtulursun bir an once ins. Benimkisi de olsaydi bi yaaaNihayet reglim geldi ins gider su sislikler
Bu hafta sıkı bir diyet beni bekliyor
Hatta yuruyus yapicam
Haftasonu adiyaman urfa gezisi yapicaz
Esimin teyzesinde kalacagimiz icin bozmam diyetimi
Bu arada dun 1 saat yuruyus yaptim Unutmusum yazmayi
Bir tek ben yapamiyorm spor yaayaaa hepiniz spor yapmışsınız akşam 1 saat yüksek tempolu yürüyüş de ben yapıcam ahanda buraya yazdım izci sözü
Bir tek ben yapamiyorm spor yaa
Sen yeterki iste tatlim zevkleyapıcaz tatlımmm sporu yürüyüş ne bulursak yapıcaz salı ve ç.ba akşamları 1 er saat yürüyüş yapıyorum yok mu artıran
perşembe günü yolculuğumuz var abloşumun yanına gidiyoruz türkiyenin bir ucu cuma sabahı isterim ki rahatça tartılıp not edeyim ama olmayadabilir emin olamıyorum şimdi kızlar
hafta sonu çok dikkatli olmam gerekli bol gezicez ama az yemem lazım öz yemem lazım abur cubur yememem lazım beni dürtükleyin rahat bırakmayın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?