Mavimi : İri Yarı Bir Kızın 73lerden 58lere Düşme Azmi..

Sabah 9 da 1 kayisi cayi 2 kuru kayisi
Kahvaltiyi da 11 de yaptm öglen yerine geciyo 2 dilim çavdar ekmegi arasina az beyaz peynir 1 haslanmis yumurta 1 közlenms biber domates koydum yanında yesillik ve şekersiz cay

Gunaydin citirlarim hafta sonunu iyisiyle kotusuyle atlattim
Haftaya yepyeni capcanli bi sekilde basladim
Kahvaltim 1kk beyaz peynir 2 dilim ekmekle tost yaptim 5 adet zeytin
Sabah 2 durak once indim yurudum
Guziscim sen istnbulda miydn diyetisyene gidiyordun sanirim eger istanbuldaysan senden öneri isteycktm

regl şişkinliğine en iyi maydanoz gelir tatlımm bağ bağ maydanoz ye yeşil çay iç ben bu şekilde o şişkinliği giderdim

Guziscim sen istnbulda miydn diyetisyene gidiyordun sanirim eger istanbuldaysan senden öneri isteycktm
evet tatlım istanbuldayım diyetisyenı bıraktım kendım takıp edıyorum artık çakmaktakı erdem hastanesıne gıdıyodum dr göksu kepçeli

ara
1 salatalık
2 gün kurusu

öğlen
1 kepçe mercimek çorbası
4 köfte
biraz salata
ayran
2 kaşık da yoğurtlu makarna

çok yedim gibi oldu yarım saat yürüyüş yaptım bu nedenle

evet tatlım istanbuldayım diyetisyenı bıraktım kendım takıp edıyorum artık çakmaktakı erdem hastanesıne gıdıyodum dr göksu kepçeli
Çakmak nerde canim tam bilmiyorm avrupa yakasnda mi bn avrupadayim. Aslnda bnde diyetisyen düsunuyorm ama kararsizim yine de

Ara
1 avuc fistik
yarim simit
1 dilim baklava

Aksam yemegim
4 kasik et sote
2 kasik corba

Abartmanin dibiyim kizlar bana kizin

Kizlar dün de kocisimin dogum günuydu aksam bnde pasta yedim ve 1 bardakta gazli icecek. Bu arada regl m cok yakn cok şislil var yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…