- 17 Şubat 2015
- 213
- 209
- 83
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Guziscim sen istnbulda miydn diyetisyene gidiyordun sanirim eger istanbuldaysan senden öneri isteycktmGunaydin citirlarim hafta sonunu iyisiyle kotusuyle atlattim
Haftaya yepyeni capcanli bi sekilde basladim
Kahvaltim 1kk beyaz peynir 2 dilim ekmekle tost yaptim 5 adet zeytin
Sabah 2 durak once indim yurudum![]()
Canlarim pazar gunum birazcik kötu gecti regl im cok yakn kötu bir şişlik hissediyorm ve kabzlik var. Mavi kedicim cok haklisin artk kacamak yok yaz geliyo havalar iyice ısindi kiyafetlerimizi iyice incelttik. Şu fazlaliklatimizi da bir an önce atalim canlarim. Hedefimiz az yada cok her hafta tartiya ciktigimizda eksiyi görmek olsn
evet tatlım istanbuldayım diyetisyenı bıraktım kendım takıp edıyorum artık çakmaktakı erdem hastanesıne gıdıyodum dr göksu kepçeliGuziscim sen istnbulda miydn diyetisyene gidiyordun sanirim eger istanbuldaysan senden öneri isteycktm
Evet canim biliyorm maydonuzu bol bol tüketiyorm kahvaltida ve de salatalarimin icinde. Su an da yesil cay iciyormregl şişkinliğine en iyi maydanoz gelir tatlımm bağ bağ maydanoz ye yeşil çay iç ben bu şekilde o şişkinliği giderdim![]()
Çakmak nerde canim tam bilmiyorm avrupa yakasnda mi bn avrupadayim. Aslnda bnde diyetisyen düsunuyorm ama kararsizim yine deevet tatlım istanbuldayım diyetisyenı bıraktım kendım takıp edıyorum artık çakmaktakı erdem hastanesıne gıdıyodum dr göksu kepçeli
Canim mavi kedi dogru söyluyo sigara böregi yediysen keske ekmek yemeseydn ve bunu bir dilim peynir yada 1 yumurtayla destklemeliydn. Neyse tatlim bir sonraki ögunlerinde dengelersn[/QUOTE
ekmegi once yedimy7o yuzden ikisini de yemis oldum
Haklisiniz kazmakta cok dikkat etmem lazim artik hem biraz once kiyafet denedim olmadiyürümen güzel tatlımmmm sabah ki hareket matabolizmayı hızlandırıyor zaten
hem börek hem ekmek
yumurta fln mı ekleseymişsin protein eksikliği görüyorum![]()
Telafi ettim AmA 2 saat yurudumCanim mavi kedi dogru söyluyo sigara böregi yediysen keske ekmek yemeseydn ve bunu bir dilim peynir yada 1 yumurtayla destklemeliydn. Neyse tatlim bir sonraki ögunlerinde dengelersn
Hic olmamis tatlimAra
1 avuc fistik
yarim simit
1 dilim baklava
Aksam yemegim
4 kasik et sote
2 kasik corba
Abartmanin dibiyim kizlar bana kizin[/QUOTE
Hic olmamis tatlim
Iyi yapmissn canim yürruyus yapman cok iyiTelafi ettim AmA 2 saat yurudum