Mavimi : İri Yarı Bir Kızın 73lerden 58lere Düşme Azmi..

Selamlar citirlarimm
Piknik iyiydi kozlenmis biber domates bol yedim ekmek yemedim ama birazcik yufka yedim. eti de oyle aman aman cok yemedim ayran ictim. Sistim patladim olmadim yani iyi oldu.
Biraz acikirsam sutlu kahve ya da ayranla gecistiririm yani bitti bugun benim icin
:KK53:

Kzlar öglen yarm çig köfte durum ve ayran aksam da 7 8 tane yaprak sarma salata ve yogurt

Gunaydin citirlarimm

Kahvaltim

Menemen
Biraz peynir
Zeytin
Salatalik
Sut
1 kasik findik ezmesi

Findik ezmesi yemeseydin birazcik simit yiyecektim ama ikisi birlikte olmasin istedim ve yemedim. Baska ne yemedim ekmek yemedim, sucuk yemedim, recel yemedim, simit yemedim :KK49:

Ara
1 top maraş dondurma
1 avuç yer fistigi

Epey yuruyus yaptik birazdan da aksam yemegimi yerim erken bi kapanis olur :kk77:

Aksam
Yarim adana biraz yufkayla
Salata
Ayran

Ne yemedim;
Adana nin hepsini yiyebilirdim ama yemedim fazla olacagini dusundum.
Yufkayi daha fazla yiyebilirdim lakin en asgarisini yemeye calistim.
Kardesimle esim magnumlari goturduler ama ben yemedim.
Yine cipsleri goturduler yine yemedim.

Gunaydin citirlarim hafta sonunu iyisiyle kotusuyle atlattim
Haftaya yepyeni capcanli bi sekilde basladim
Kahvaltim 1kk beyaz peynir 2 dilim ekmekle tost yaptim 5 adet zeytin
Sabah 2 durak once indim yurudum:KK68:

Gunaydin citirlarim hafta sonunu iyisiyle kotusuyle atlattim
Haftaya yepyeni capcanli bi sekilde basladim
Kahvaltim 1kk beyaz peynir 2 dilim ekmekle tost yaptim 5 adet zeytin
Sabah 2 durak once indim yurudum:KK68:

yürümen güzel tatlımmmm sabah ki hareket matabolizmayı hızlandırıyor zaten :nazar:

kahvaltıdda sigara böreği yedim 1 tane vicdan azabıçekiyorum :KK43:
1 dilim ekmek
domates salatalık dereotu

hem börek hem ekmek :KK20:
yumurta fln mı ekleseymişsin protein eksikliği görüyorum :KK20:

cuma günü tartı günümüz kızlar hepinizden dikkat özen istiyorum
sabit kalmak kilo almak yasak bu hafta herkesi eksi görmek istiyorum
kaçamak da yasak :KK20:
kilo vermek zayıf olmak hedefimize ulaşmak istiyorsak bize kilo aldıran düşmanlarımıza ıvır zıvır abur cuburlara kalorili şeylere hayır demeyi bilmeliyiz, bileceğiz..:KK62:

evet çıtırlarımmm sizlere güveniyorum bu hafta bomba gibi olalım ve eritelim margarinleri her hafta en az 2 paket margarin yani 500 gram :KK37::KK49:

kilo alana ceza var kızlar ona göre :KK62::KK34:

kahvaltıdda sigara böreği yedim 1 tane vicdan azabıçekiyorum :KK43:
1 dilim ekmek
domates salatalık dereotu
Canim mavi kedi dogru söyluyo sigara böregi yediysen keske ekmek yemeseydn ve bunu bir dilim peynir yada 1 yumurtayla destklemeliydn. Neyse tatlim bir sonraki ögunlerinde dengelersn

Canlarim pazar gunum birazcik kötu gecti regl im cok yakn kötu bir şişlik hissediyorm ve kabzlik var. Mavi kedicim cok haklisin artk kacamak yok yaz geliyo havalar iyice ısindi kiyafetlerimizi iyice incelttik. Şu fazlaliklatimizi da bir an önce atalim canlarim. Hedefimiz az yada cok her hafta tartiya ciktigimizda eksiyi görmek olsn

Back