- 17 Şubat 2015
- 213
- 209
- 83
- 32
Iyi yapiyorsun canim ben közlenmis patlicana bayiliyorm muthis hele de kahvaltida kozlenms patlican biber muthis oluyo. Allahtan sebzeyi seviyorm yoksa diyet cok zor olurduYani benimde en sevdigim sebze
Gerci ben buzluga kozleyip stok yapiyorum sonra da bol bol yiyorum kisin
hava soğuk yürüyüşe çıkamam 40 dk 500 kalori diye bir video vr pc ye indirmiştim baya terletiyo havalar düzelene kadaar her gün onu yapcam bi de incelme egzersi<leri yaparım
Kahvalti
2 yumurtadan omlet
Salatalik
Maydonozbu Seyma nin tavsiyesiydi
Ogle ton balikli salata
Simdi de 5li cay
Yeniden motive olmak cidden cok guzel zira gobegim buyumeye baslamisti
Artik gitsin yok olsun istemem ben gobek mobekkk
bende 2 gündür '' tadımlık'' kaçamaklar yapıyordum ama bu günden itibaren 1 g kaçamak yok menülerin saatlerini de kaçırmak yok artık
Menulerin güzel canim. Ins kisa zamanda gitck göbekler kalcalar
bu gün de sen ye patlıcan :)mümkünse közleme olsun:)
Yani benimde en sevdigim sebze
Gerci ben buzluga kozleyip stok yapiyorum sonra da bol bol yiyorum kisin
Canlarim kahvaltimi esimle birlikte yaptk bugun biraz fazla kalorili oldu sanirim 1 dilim kepekli ekmek esimin Sucuklu yumurta sindan 3 kez aldm sucuguyla birlikte salatalik domates roka maydonoz sekersz cay
Aa canlarim unutmusum 1 banimda recel
Spor gibisi yokhava soğuk yürüyüşe çıkamam 40 dk 500 kalori diye bir video vr pc ye indirmiştim baya terletiyo havalar düzelene kadaar her gün onu yapcam bi de incelme egzersi<leri yaparım
Ooovv iyi hatirlattin yarin tarti gunuydu degil miAz yiyince gobek de iniyo tatlimm en guzeli bu inan menun de guzel bu arada
Kacamak yok tatlimm yarin tarti gunumuzz eksileri gorunce feci motive olucaz
Erisin margarinlerrr
Evet aksama yapicam tatlimm canimi cektrdinizzz
Valla en guzeli tatlimm
Afiyet olsun tatlimm cok gibi gorunmuyor ama tarti gunumuz yarin dikkatli olalimm
Evet canim Sen yuruyus my yapiyosunSpor gibisi yok
En iyisini yapiyorsun canim
Evet canim Sen yuruyus my yapiyosun
Ohh gez tatlimKizlarim selamlar esimle geziyoruz hareket oluyo iyi oluyo
Kahvaltim
Penirli Omlet
Yesillik
Patates kizartmasi bi kac catal
Ve cay
Simdi maden suyu iciyorum
Tatlim gayet iyiCanlarim kahvaltimi esimle birlikte yaptk bugun biraz fazla kalorili oldu sanirim 1 dilim kepekli ekmek esimin Sucuklu yumurta sindan 3 kez aldm sucuguyla birlikte salatalik domates roka maydonoz sekersz cay
Raman bu sefer birakmak you AmA yaza me Maldives surdaYani genellikle yuruyus yapiyorum is cikis lari
hatta yapiyordum diyeyim
3 haftalik bir bosverme donemi yasadim o zamandan beri diyet spor hak getire
Ama son 2 gundur tekrar basladim
Hic korkma canim ben srnin güzl verdigine inaniyormKizlar Ben yarin tartilmaktan korkuyorum
Spor mutlaka yap canim gercekten uapan arkadaslarmda cok incelme göruyorm. Cok ise yariyo ama ne yazik ki ben yuruyus disinda bir spor yapamiyormhava soğuk yürüyüşe çıkamam 40 dk 500 kalori diye bir video vr pc ye indirmiştim baya terletiyo havalar düzelene kadaar her gün onu yapcam bi de incelme egzersi<leri yaparım
Tebrik ederim canim iyi yapmssn hayr demekle bu zamana kadar yediklerimiz yeter yaniEvet kizlar
Sabah ve Ogleni yazmistim
Aksam anneme geldim burda yedim 5 gibi
5 kasik sebzeli et sote
2 kasik bulgur pilavı
Cacık
Simdide beyaz cay
Bitki çaylarımı ozlemisim
Uzun zamandir ara vermistim
Bu arada tatli ya ve lokuma hayir dedim
Ki bu marifet degil
Oh olsun bana yemegin ustune waffle lari goturdum gecen hafta
Adam gibi yapsam çoktan 60 olmustum
Hic dark gormuyorum kendimde siZ ilk hafta kac kilo verdinizHic korkma canim ben srnin güzl verdigine inaniyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?