En iyisi yuruyus bence bende kizla cikiyordum yurumeye AmA hava sogudu evde yapiyorum artik sporuSpor mutlaka yap canim gercekten uapan arkadaslarmda cok incelme göruyorm. Cok ise yariyo ama ne yazik ki ben yuruyus disinda bir spor yapamiyorm
O
Ooovv iyi hatirlattin yarin tarti gunuydu degil mi
Evet kizlar
Sabah ve Ogleni yazmistim
Aksam anneme geldim burda yedim 5 gibi
5 kasik sebzeli et sote
2 kasik bulgur pilavı
Cacık
Simdide beyaz cay
Bitki çaylarımı ozlemisim
Uzun zamandir ara vermistim
Bu arada tatli ya ve lokuma hayir dedim
Ki bu marifet degil
Oh olsun bana yemegin ustune waffle lari goturdum gecen hafta
Adam gibi yapsam çoktan 60 olmustum
Ohh gez tatlim
Burda hava buz gibi ve yagmurluydu hep
Bir avm ye girdim yarim saat sonra tekrar eve
Aksam menum
1 kase tarhana corbasi
1 dilim Tam tahil ekmegi
yogurtlu haslanmis karnibahar
Kizlar Ben yarin tartilmaktan korkuyorum
¡nsallah canim yaaNasil unutursun tarti gununu ee aliskiniz tabi p.tesileri
Duzgunce yapsak coktan ulasirdik hedefe simdi mehteran gibi 2 ileri 1 geri ancak bu kadar oluyo
Biz de avm de gezdik tatlim disarsi buz gibi mumkun degil disarda gezmek
Tatlimm R rukish93 imm menun guzel dikkatli ozenli menulerin hep korkmana gerek yok tatlimm eninde sonunda ulasicaz hedefimize
Üzulme canim motivasyonunu düşürme ins kisa zamanda gelecegiz üstesindenGunaydin citirlarim 2 gunluk aradan sonra geldim iki gun once 67.7 gelirken malesef bu sabah 68.5 evde misafir vardi pek dikket edemedim ve kac gundur kabizlik cekiyorum ama bugun itibariyle geri donus yaptim
Canlarim öglen menum yarim döner dürum ve ayran
Aksam kiymali kabak 1 dilim kepekli ekmek salata ve yogurt
Bu arada mavi kedicim benimde eşim aksam baklava yedi dokunmadm bile o yerken bende yeşil cay ictm
Gunaydin citirlarim 2 gunluk aradan sonra geldim iki gun once 67.7 gelirken malesef bu sabah 68.5 evde misafir vardi pek dikket edemedim ve kac gundur kabizlik cekiyorum ama bugun itibariyle geri donus yaptim
Üzulme canim motivasyonunu düşürme ins kisa zamanda gelecegiz üstesinden
Canlarim tartiya ciktm 61.3 geldm pazartesi günü tartilmistm 62 gelmstm 700 gr gitms ilk hedefim 59 u görmek
Tebrikler canim 60 lar Geride kaldi cok sukurGunaydin kizlar direkt bildirim yapiyorum
Gecen hafta: 60.2
Bu hafta: 59.3
Giden : 900 gr
Sukur kizlar,
haftaya hedefim 58 i gormek ucundan da olsa
Aynen canim ben cok cabuk aliyorm bi turlu kilomu koruyamiyorm ama dikkat edersemde cok guzel veriyorm bozmadan devam edersem benim icin iyi olckiAferim bize tatlımmm hep böyle olucaz dökücez kilolarımızı
kayısı ve kayısı çayı tüket tatlım biraz yürüyüş yap düzene girersin.
dikkat et misafirleri bahane etme lütfen istersen her türlü dikkat edebilirsin ben sana güveniyorum
maaşallah tatlımm da diyete ara vermeden 59.7 i görmüşsün sen ne ara çıktın bu kadar yahu çok kızdım sana bundan çıkaracağın ders diyete ara vermek demekki senin için çok kötü oluyor
onun dışında eksi görmen güzel tatlımmm menülerin güzeldi zaten aynen bu şekilde devam , gözüm üstünde
Ayy kendimi gordum bir anAferim bize tatlımmm hep böyle olucaz dökücez kilolarımızı
kayısı ve kayısı çayı tüket tatlım biraz yürüyüş yap düzene girersin.
dikkat et misafirleri bahane etme lütfen istersen her türlü dikkat edebilirsin ben sana güveniyorum
maaşallah tatlımm da diyete ara vermeden 59.7 i görmüşsün sen ne ara çıktın bu kadar yahu çok kızdım sana bundan çıkaracağın ders diyete ara vermek demekki senin için çok kötü oluyor
onun dışında eksi görmen güzel tatlımmm menülerin güzeldi zaten aynen bu şekilde devam , gözüm üstünde
Ins benim icin de kisa zamanda geride kalir canimTe
Tebrikler canim 60 lar Geride kaldi cok sukur
Regl cok etkiliyo canim benimde regl yakin karnimda bir sislik ve kabizlik varGunaydin kizlar
Sabah tartildim
64.8 yine ama regl oluyorum Sancim var
Sanirim o da etkiledi
Gunaydin kizlar
Sabah tartildim
64.8 yine ama regl oluyorum Sancim var
Sanirim o da etkiledi
Haklisin tatlim sucluyum ve cezami cekiyorum fazlasiyla ama haftaya cuma cok daha iyi bi sonuc alicam inss
Aynen canim ben cok cabuk aliyorm bi turlu kilomu koruyamiyorm ama dikkat edersemde cok guzel veriyorm bozmadan devam edersem benim icin iyi olcki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?