Mavimi : İri Yarı Bir Kızın 73lerden 58lere Düşme Azmi..

Selamlar millet muhabbetiniz bol olsun

Kahvaltim
peynirli omlet
yesillik
bi kac catal patates kizartmasi
Cay

Oglen
yarim cigkofte durum

Aksam
patlican salatasi
mantar sote
ayran

Ve bitti kizlar simdi kahve icicem esim baklava yiyecek yaninda ben dokunmayacagim bile
:KK14:

O

Ooovv iyi hatirlattin yarin tarti gunuydu degil mi

Nasil unutursun tarti gununu ee aliskiniz tabi p.tesileri
:KK48:

Evet kizlar
Sabah ve Ogleni yazmistim
Aksam anneme geldim burda yedim 5 gibi

5 kasik sebzeli et sote
2 kasik bulgur pilavı
Cacık

Simdide beyaz cay
Bitki çaylarımı ozlemisim
Uzun zamandir ara vermistim

Bu arada tatli ya ve lokuma hayir dedim
Ki bu marifet degil
Oh olsun bana yemegin ustune waffle lari goturdum gecen hafta
Adam gibi yapsam çoktan 60 olmustum

Duzgunce yapsak coktan ulasirdik hedefe simdi mehteran gibi 2 ileri 1 geri ancak bu kadar oluyo :KK45:

Ohh gez tatlim
Burda hava buz gibi ve yagmurluydu hep
Bir avm ye girdim yarim saat sonra tekrar eve

Biz de avm de gezdik tatlim disarsi buz gibi mumkun degil disarda gezmek :KK14:

Aksam menum
1 kase tarhana corbasi
1 dilim Tam tahil ekmegi
yogurtlu haslanmis karnibahar

Kizlar Ben yarin tartilmaktan korkuyorum :KK12:

Tatlimm R rukish93 imm menun guzel dikkatli ozenli menulerin hep korkmana gerek yok tatlimm eninde sonunda ulasicaz hedefimize :KK55:

Nasil unutursun tarti gununu ee aliskiniz tabi p.tesileri
:KK48:

Duzgunce yapsak coktan ulasirdik hedefe simdi mehteran gibi 2 ileri 1 geri ancak bu kadar oluyo :KK45:

Biz de avm de gezdik tatlim disarsi buz gibi mumkun degil disarda gezmek :KK14:

Tatlimm R rukish93 imm menun guzel dikkatli ozenli menulerin hep korkmana gerek yok tatlimm eninde sonunda ulasicaz hedefimize :KK55:
¡nsallah canim yaa

Canlarim öglen menum yarim döner dürum ve ayran
Aksam kiymali kabak 1 dilim kepekli ekmek salata ve yogurt
Bu arada mavi kedicim benimde eşim aksam baklava yedi dokunmadm bile o yerken bende yeşil cay ictm :KK73:

Gunaydin citirlarim 2 gunluk aradan sonra geldim iki gun once 67.7 gelirken malesef bu sabah 68.5 evde misafir vardi pek dikket edemedim ve kac gundur kabizlik cekiyorum ama bugun itibariyle geri donus yaptim :KK53:

Gunaydin citirlarim 2 gunluk aradan sonra geldim iki gun once 67.7 gelirken malesef bu sabah 68.5 evde misafir vardi pek dikket edemedim ve kac gundur kabizlik cekiyorum ama bugun itibariyle geri donus yaptim :KK53:
Üzulme canim motivasyonunu düşürme ins kisa zamanda gelecegiz üstesinden

Canlarim tartiya ciktm 61.3 geldm pazartesi günü tartilmistm 62 gelmstm 700 gr gitms ilk hedefim 59 u görmek :KK55:

Gunaydin kizlar direkt bildirim yapiyorum

Gecen hafta: 60.2
Bu hafta: 59.3
Giden : 900 gr

Sukur kizlar,
haftaya hedefim 58 i gormek ucundan da olsa

Son düzenleme:
Canlarim öglen menum yarim döner dürum ve ayran
Aksam kiymali kabak 1 dilim kepekli ekmek salata ve yogurt
Bu arada mavi kedicim benimde eşim aksam baklava yedi dokunmadm bile o yerken bende yeşil cay ictm :KK73:

Aferim bize tatlımmm hep böyle olucaz dökücez kilolarımızı :21:

kayısı ve kayısı çayı tüket tatlım biraz yürüyüş yap düzene girersin.
dikkat et misafirleri bahane etme lütfen istersen her türlü dikkat edebilirsin ben sana güveniyorum :KK15:

Üzulme canim motivasyonunu düşürme ins kisa zamanda gelecegiz üstesinden

Canlarim tartiya ciktm 61.3 geldm pazartesi günü tartilmistm 62 gelmstm 700 gr gitms ilk hedefim 59 u görmek :KK55:

maaşallah tatlımm da diyete ara vermeden 59.7 i görmüşsün sen ne ara çıktın bu kadar yahu çok kızdım sana bundan çıkaracağın ders diyete ara vermek demekki senin için çok kötü oluyor :KK11:

onun dışında eksi görmen güzel tatlımmm menülerin güzeldi zaten aynen bu şekilde devam , gözüm üstünde
:KK19:

çizelgemizi oluşturuyorum kızlar
R rukish93 ciimm sea44 sea44 cüüm tatlişlerimmm sizi bekliyorum

rukishcim bu arada senin bildirimini ;

boy:
hedef kilo:
geçen hafta:
bu hafta :
giden :

şeklinde alabilirsem tabloya işlerim seni de:KK15:

dikkat et misafirleri bahane etme lütfen istersen her türlü dikkat edebilirsin ben sana güveniyorum :KK15:

maaşallah tatlımm da diyete ara vermeden 59.7 i görmüşsün sen ne ara çıktın bu kadar yahu çok kızdım sana bundan çıkaracağın ders diyete ara vermek demekki senin için çok kötü oluyor :KK11:

onun dışında eksi görmen güzel tatlımmm menülerin güzeldi zaten aynen bu şekilde devam , gözüm üstünde
Aynen canim ben cok cabuk aliyorm bi turlu kilomu koruyamiyorm ama dikkat edersemde cok guzel veriyorm bozmadan devam edersem benim icin iyi olcki:oops:

Ayy kendimi gordum bir an

Gunaydin kizlar

Sabah tartildim
64.8 yine ama regl oluyorum Sancim var
Sanirim o da etkiledi

regl fırsattır tatlım unutmayalım :KK53:

Haklisin tatlim sucluyum ve cezami cekiyorum fazlasiyla ama haftaya cuma cok daha iyi bi sonuc alicam inss:KK54:

yok yok cumaya kesin müthiş sonuçlar bekliyorum senden ve hepimizden :21:

Aynen canim ben cok cabuk aliyorm bi turlu kilomu koruyamiyorm ama dikkat edersemde cok guzel veriyorm bozmadan devam edersem benim icin iyi olcki:oops:

dikkat edicez tatlım şu ıvır zıvırı yağlı ballı şeyleri koruma döneminde sokucaz yavaştan hayatımıza artık başka yolumuz yok :KK15:

Back