Mavimi : İri Yarı Bir Kızın 73lerden 58lere Düşme Azmi..

zayıflamanın tek çözümü yememek arkadaş

sabahtan akşama kadar işyerinde oturarak çalışıyorum bedenen bir yorgunlukta yok.

Hareket etmeyince yediklerim 2 gün sonra bile vücudumda

Bir ara 65 kilodan 47 kiloya düşmüştüm bir ara derken 15 sene önce falan herhalde

yemeden zayıfladım, acaba bu yüzden mi iki katı aldım

derli toplu yazarsan sevinirim arkadaşım bu şekilde saçma ve gereksiz olmuş!

Aksam yemegim
1 kase kuru fasulye ama susuzdu
1 kase yogurt
Salata bir lokma tursu

Selamlar citirlarim kimse gelmemis menuler yazilmamis kizicam artik

Aksam menum
Kofte
Ve bol salata
Azcik da fanta icmistim

Slm kızlar
Kahvaltı
1 yumurta
3 grisini
4 zeytin
Bi bardak Çay
Bi burgu birazda beyaz peynir
Domates salatalık
Bi lokma bal kaymak

Mavi kedi yoksa kimse gelmiyo demekki gorucem ben sizi p.tesi bakalimmm

Kahvaltim
Karisik tost ve ayran

Oglen
2 kare bitter
Leblebi
Kuru uzum

Aksam
Zeytinyagli fasulye, enginar ve 1 biber dolma
Yogurt

Reglim kizlar menulerimde sacmaladim biraz

Gunaydin kizlar gelmemissiniz yineee kizicam artik hadi toplanin herkesin aktif bildirim yapmasini bekliyorum artik

Kahvalti henuz yapmadim birazdan yazicam

Gunaydn kizlar benm icin kotu bi hafta oldu ve pazartesi cok yakin cok korkuorm bugunden itibaren tam gaz basliorm insallah kahvaltm salatalik domates biraz peynir cok az sekerli cay yarm börek

Gunaydn kizlar benm icin kotu bi hafta oldu ve pazartesi cok yakin cok korkuorm bugunden itibaren tam gaz basliorm insallah kahvaltm salatalik domates biraz peynir cok az sekerli cay yarm börek

İnan burda hepimiz ayniyizz tatlimmm bu yuzden pismanligi bir kenara atip yolumuza daha sıkı iradeli sekilde devam edicez

Selam kizlar kahvaltim
1 yumurta 1kk peynir5zeytin 2 dilim ekmek
Ara
1 kucuk muz
4 ceviz

Gunaydn kizlar benm icin kotu bi hafta oldu ve pazartesi cok yakin cok korkuorm bugunden itibaren tam gaz basliorm insallah kahvaltm salatalik domat
İnan burda hepimiz ayniyizz tatlimmm bu yuzden pismanligi bir kenara atip yolumuza daha sıkı iradeli sekilde devam edicez
Kesinlikle cnm bi an once toparlanp devam etmelyz yaza bisey kalmadı

Oglen yemegim

izgara kofte
Patlican ezmesi
1 kasik yogurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…