Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tatlim mesaj simdi gordum cevapliycam özel denTatlimm tatlimmm mesaj atmistim sanaaaa milattan önce
sen kac kilo ile baslamistin diyete tatlim kac kilo gitti yani toplamda menulerin de gayet saglikli bence anlam veremedim yuzunun kuculmesine sagliksiz gorunmuyorsan kilo verildikce yuzun kuculmesi normal zaten
Gunaydin citirlarim
Obur arkadasiniz geldi
Su iki gun berbat beslendim
hep disarda yedik o nedenle agir ve yagli seyler yedim
O derece yazmaya utandim
Ama sukur atagi atlattim geldim
bugun kaldigim yerden devam
Tartilmaya bile korktum
bu hafta içi toparlamakla geçecek sanirim
Neyse dun o kadar yemisimki acikmadim
Kahvaltim
1 elma
Hayr canim ya bnce her hafta tartilmak en mantiklisi tartilcz diyerek en azndan biraz da olsn tutuyorzAfiyet olsun tatlimmmm tüm bunlar bize yol su elektrik olarak dönecek farkindasin demi
O degil de biz ayda 1 mi tartilsak acaba ya da 2 haftada fln bildirim yapmayalim biz her hafta stres oluyorum ben onu farkettim![]()
Kilo bildirimi
Geçen hafta : 56.9
Bu hafta : 57.9
+1 maalesef kaçamaklara ve regl Olduğum için galiba
Canim bilmez miyim lop lop yag olacak ama artik yok de set motive oldumAfiyet olsun tatlimmmm tüm bunlar bize yol su elektrik olarak dönecek farkindasin demi
O degil de biz ayda 1 mi tartilsak acaba ya da 2 haftada fln bildirim yapmayalim biz her hafta stres oluyorum ben onu farkettim![]()
Tatlim dogru diyorsun valla korkudan tartil amadimkızlar bildirimlerinizi bekliyorum + dahi olsanız yapmanız gerekli, lütfen ! hepimiz kaçamak yaptık hatta abarttık ama yine burdayız ve + gördüysek de bu bize ders olsun !!!
geçen hafta:
bu hafta:
giden:
şeklinde alabilirsem kolay olur benim için![]()
Canim bilmez miyim lop lop yag olacak ama artik yok de set motive oldum
Bir mola oldu benim icin
Valla sana Dedigim gibi tarti benim enerjimi dusuruyor
Yine de uyarim cogunlug
Tatlim dogru diyorsun valla korkudan tartil amadim
sabit yazar misin beni
Haftaya kadar ancak aldigimi eritirim
Canlarim üzulerek kilo bildirimibi yapiyorum geçen hafta 58.7
Bu hafta 59.7
Gelen +1 kg