• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mavimi : İri Yarı Bir Kızın 73lerden 58lere Düşme Azmi..

Ara öğün bir avuç ici kadar kuru üzüm ve yeşil çay birazda limon sıktım

Akşam yemeğimi yedim kızlar
1.5 lahmacun
Yarım bardak ayran
Bi kaç adet turşu
Temizlik Yaptım bugün
Yemek yapasım yok hiç hazıra kaçtım bende :KK53:

ara

sade maden suyu
şimdi de 7li çay

acıkmadım ama bir şeyler yiyesim geliyor ve kendimi tutuyorum :KK57:

Akşam yemeğimi yedim kızlar
1.5 lahmacun
Yarım bardak ayran
Bi kaç adet turşu
Temizlik Yaptım bugün
Yemek yapasım yok hiç hazıra kaçtım bende :KK53:

afiyet olsun tatlımmm lahmacun benim de kurtarıcım pide den fln daha sevimli zararsız geliyor gözüme:kk77::kk77:
turşuya bayılıyorum ama su tutuyor diye yemiyorum pek yoksa bardak bardak turşu suyu içebilirim :KK53:

kızlar öğle yemeğim bıraz kötu oldu sankı çorba tavuk ve gül böreği vardı çorba tavuk kötüydü bende sadece gül böreği yedimm:))

demekki neymiş bu hafta başka kaçamak yokmuşşş ve bu börek erisin diye akşam spor yapacakmışızzzz :KK19:

afiyet olsun tatlımmm lahmacun benim de kurtarıcım pide den fln daha sevimli zararsız geliyor gözüme:kk77::kk77:
turşuya bayılıyorum ama su tutuyor diye yemiyorum pek yoksa bardak bardak turşu suyu içebilirim :KK53:
Sağol tatlım
Lahmacunun kalorisi çok değil canım bi tanesi
200 kalori
Gayet masum :KK53:

Sağol tatlım
Lahmacunun kalorisi çok değil canım bi tanesi
200 kalori
Gayet masum :KK53:

hahahah olsun bi günlük almamız gereken kalori 2bin civarı olması lazım devede kulak ne yiyoruz ki sanki bi lahmacunumuzda olsun ben bol maydanozlu seviyorum ama 58 i görene kadar yanına yaklaşmayı düşünmüyorum ahh bi görsem canına okuyacam herşeyin :-)

Oglen yemeyim ciyer kavurma (zeytin yagli)3 kasik. Mercimek çorbası. Bol yesillikli Salata. Ayran. Ara ogun 1 Adet kivi ve Mandalina. Aksam yemegim Mercimek çorbası tavuk Izgara kanat 3 Adet. Ayran. Bu gunun yemegi bu kadar aksam aciksam elma yeyicem, her gun 1,5 litre su tuketiyorum ve 3kupa yesil cay . Bugun temizlik yapiyorum,onun için saatinde yediklerimi paylasamadim. Ben Azerbaycanda yasiyorum bizde Nevruz bayrami olucak sizde kutluyormusunuz bu bayrami? Yazida yanlis yazsam kusura bakmayin :KK52:

Aksam yemegim
4 kasik tas kebabi
Yogurtlu havuc
Tursu:KK53:
Bende Seyma dan ozendim dermisim
O degil de tursu bozulmadan biraz yiyeyim dedim
Yarina bol bol su toplarim artik

Az once de kuru kayisi yedim 45 dakikada avm gezdim
2 gundur yurumuyorum yarin tekrar start vericem:KK20:

Back