• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mavimi : İri Yarı Bir Kızın 73lerden 58lere Düşme Azmi..

Oglen yemeyim ciyer kavurma (zeytin yagli)3 kasik. Mercimek çorbası. Bol yesillikli Salata. Ayran. Ara ogun 1 Adet kivi ve Mandalina. Aksam yemegim Mercimek çorbası tavuk Izgara kanat 3 Adet. Ayran. Bu gunun yemegi bu kadar aksam aciksam elma yeyicem, her gun 1,5 litre su tuketiyorum ve 3kupa yesil cay . Bugun temizlik yapiyorum,onun için saatinde yediklerimi paylasamadim. Ben Azerbaycanda yasiyorum bizde Nevruz bayrami olucak sizde kutluyormusunuz bu bayrami? Yazida yanlis yazsam kusura bakmayin :KK52:
Tatlim burda pek kutlanmiyor nevruz
bu arada Azeri olman ne guzel
cok severim kardes milletiz
bir de cok guzel bir lehceniz var ben turkce ogretmeniyim
Universitede Azeri Turkcesi dersini almistim
Cok sirin bir dil

Gunaydin :KK15:nasilsiniz kizlar? Gune maydanoz limon kuru ile basladim :KK25::KK73: birazdan kahvalti yapicam. 1 dilim Salam 1 kk peynir 2 zeytin maydanoz ve 1 Adet salatalik. 1 kupa yesil çay. Turkiye ile Azerbaycan arasında 2 saat fark var diye benim kahvaltim bu saatte simdi bizde saat 07 : 32.

Evet noluyo be:KK45:
Diyecektimki caktim olayi
Deryacim Benim de teknolojiyle pek aram yok hic anlamam
Seyma senin de masallah in var tabloya falan valla ben beceremezdimo_O

Heheheh :KK53: tabloyu excell de yaptim kizzz burdan bulamadim nasil yapiliyo sonra goruntu olarak kaydedip resim gibi yukluyorum buraya abartmaya gerek yok :KK48::KK48:

Oglen yemeyim ciyer kavurma (zeytin yagli)3 kasik. Mercimek çorbası. Bol yesillikli Salata. Ayran. Ara ogun 1 Adet kivi ve Mandalina. Aksam yemegim Mercimek çorbası tavuk Izgara kanat 3 Adet. Ayran. Bu gunun yemegi bu kadar aksam aciksam elma yeyicem, her gun 1,5 litre su tuketiyorum ve 3kupa yesil cay . Bugun temizlik yapiyorum,onun için saatinde yediklerimi paylasamadim. Ben Azerbaycanda yasiyorum bizde Nevruz bayrami olucak sizde kutluyormusunuz bu bayrami? Yazida yanlis yazsam kusura bakmayin :KK52:

tatlım tatlımm tatlımmm menülerin çok güzel hep böyle devam :KK15:

nevruz bizde de kutlanır tatlımmm 10 gün sonra falan sanırım :KK19::KK19:

Gunaydinlarrrrr disarida kasvetli yagmurlu bir hava var
Sogukta
Evde olsakta battaniyeye sarinip keyif yapsak
Neyse hafta sonuna az kaldi

Kahvaltim
1 has yumurta
2 dl peynir
2 lokma pide
5 zeytin
2 kuru kayisi
Cay

aynen tatlımmm Ankara da yağmurlu kapalı oysaki pazartesi günlük güneşlikti ne güzeldiii :mad:

Gunaydin :KK15:nasilsiniz kizlar? Gune maydanoz limon kuru ile basladim :KK25::KK73: birazdan kahvalti yapicam. 1 dilim Salam 1 kk peynir 2 zeytin maydanoz ve 1 Adet salatalik. 1 kupa yesil çay. Turkiye ile Azerbaycan arasında 2 saat fark var diye benim kahvaltim bu saatte simdi bizde saat 07 : 32.

kahvaltın güzel tatlımm afiyet olsun :kk77:

maydanoz ben de tüketmeye başladım da sen kürü nasıl hazırlıyorsun tatlım bu arada ?

maydanoz ben de tüketmeye başladım da sen kürü nasıl hazırlıyorsun tatlım bu arada ?
Mavi kedicim maydonoz kürunu bilmem ama bende maydonozu tavsiye edebilirm dogumdan sonraki kilolarimi verirken her kahvaltmda mutlaka tuketr diger ogunlermdede salatama bol bol koyardm kisa surede verdm buyuk kismini halende cogu zaman kahvaltmda maydonoz tuketiyorm

günaydın tatlişlerimmmmm

kahvaltım

omlet 1 yumurtadan
ayran
zeytin
maydanoz
bi lokmacık da simit ve peynir
Yine guzel bir mavi kedi menusu
Tatlim 1 arkadas soyledi de
Ekmek cok azaltilarak yapilan diyetler yuzden cokme goz alti morlugu falan yapiyor diye
Gurkan kubilay dan dinle mis
Senin onceki diyette boyle bir sey oldu mu

Mavi kedicim maydonoz kürunu bilmem ama bende maydonozu tavsiye edebilirm dogumdan sonraki kilolarimi verirken her kahvaltmda mutlaka tuketr diger ogunlermdede salatama bol bol koyardm kisa surede verdm buyuk kismini halende cogu zaman kahvaltmda maydonoz tuketiyorm

maydonoza devam o zaman :kk77: ben de bayılırım limonlu limonlu ımmmhh

Yine guzel bir mavi kedi menusu
Tatlim 1 arkadas soyledi de
Ekmek cok azaltilarak yapilan diyetler yuzden cokme goz alti morlugu falan yapiyor diye
Gurkan kubilay dan dinle mis
Senin onceki diyette boyle bir sey oldu mu

herkes bir şey diyor yahu :KK14:
yok tatlımmm maaşallah güpgüzeldi gözlerim bir değişiklik olmadı göz altlarımda fln sağlıydım yani :KK53:

15 16 dal maydanozu blenderden geciriyorum, yarim limon suyu ile bilrikte. Onlar pure kivamina gelince 1 su bardagi su ilave ediyorum, sabahlari ac karinina içiyorum, 15gun yapicam Bunu. Simdi 7ci gunumdeyim. Tadi guzel maydanoz seviyorum diye tadi bana guzel geliyor

Günaydın kızlar
Ne güzel paylaşımlarda bulunmuşsunuz :KK15:
Kahvaltı
2 kepekli grisini
Bir domates
Yarım salatalık
3 burgu, birazda beyaz peynir
Bir haşlanmış yumurta
3 biber turşusu
Bi lokma bal, kaymak

Back