• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mavimi : İri Yarı Bir Kızın 73lerden 58lere Düşme Azmi..

Tamam caniim. Yarindan itibaren bende sizlerle katiliyorum.

Tamam tatlimm pazartesileri kilo bildirim gunumuz ve her ay vucut olculerimizi guncelleyecegiz bu yuzdde yarin sabah ac karnina tartilip kilo bildiriminda bulunmalisin ve yine vucut olculerini de bildir ki asamalarimizi daha net gorelim

Tamam tatlimm pazartesileri kilo bildirim gunumuz ve her ay vucut olculerimizi guncelleyecegiz bu yuzdde yarin sabah ac karnina tartilip kilo bildiriminda bulunmalisin ve yine vucut olculerini de bildir ki asamalarimizi daha net gorelim
Sabah tartilip kilomu paylasicam .cok mutlu oldum size katildigim için. :KK9:

günaydın kızlarrrr
kabızlıkla resmen savaş veriyorum kaç gündür oooffff bi süre protein fln yapmama kararı aldım vücudun dengesi bozuldu

canım kabızlık için sabah aç karnına bır bardak ılık suya biraz bal ekle ve iç ıyı gelıyo

Gunaydin citirlar aksam gelemedim

Aksam yemegim
5 kasik kuru fasulye
3 kasik bulgur pilavi
Ayran Tursu

Aksam fazla oldu hatta midem bulandı gece

kahvalti

2 yumurta
Peynir
Bol yesillik
sutlu kahve

günaydın kızlarrrr
kabızlıkla resmen savaş veriyorum kaç gündür oooffff bi süre protein fln yapmama kararı aldım vücudun dengesi bozuldu
Aynen tatlim 2 gundur fenayim valla
bir de dun aksam midem cok agridi neyse
bugun daha iyiyim cok sukur Bozmadan devam
Biraz sebze ye yuklenelim tatlim

Unutmadan dun 30 dakika yuruyus yaptim
Daha da yapardim da esim yolum donusunde geldi aldi beni

Günaydın kızlar
+ 500 ile başladım güne
Sanırım regl olcam
Bugün menü paylaşmıyorum birazdan yola çıkıcam

Gecmis olsun tatlimm cesitlendir corbalarini bari de minik kofteli olanlar fln yap cesitlensin menun gucten de dusmezsin boylelikle
Teşekkür ederim cnm ama taneli hicbisey yiyemiorm yirmilik disimi cektirdm ve 5 tane dikis var cikarmak icin kemik kesmek zorunda kaldi doktor agrisini sen dusun artk dun cok kotuydm bu arada aksam saat 6 da bir bardak sut ictm saat 9 gibi yine bi bardak sut ve 4 tane petibör biskuvi yedm

günaydın kızlarrrr
Cnm aksam bir bardagn icine ılık su koy 2 ya da 3 tane kuru kayisiyi icine koy sabah kayisilari ye suyunuda ic ve bol bol da su tuket kahvaltinida biraz gec yap sonra biseyn kalmaz insallah:KK49:

Teşekkür ederim cnm ama taneli hicbisey yiyemiorm yirmilik disimi cektirdm ve 5 tane dikis var cikarmak icin kemik kesmek zorunda kaldi doktor agrisini sen dusun artk dun cok kotuydm bu arada aksam saat 6 da bir bardak sut ictm saat 9 gibi yine bi bardak sut ve 4 tane petibör biskuvi yedm
Off tatlim gecmis olsun
Benim de o operasyonu olmam gerekiyor
Hem de 2 disten
Korkudan gidemiyorum

Off tatlim gecmis olsun
Benim de o operasyonu olmam gerekiyor
Hem de 2 disten
Korkudan gidemiyorum
Bi an once yap kurtul derim cnm benmde iki disim oyleydi birincisini aldrdm buda ikincisi bu daha zor oldu iste ama ilk gun zor agri bakimndan sonraki gunler yine biseyler yerken zorlaniosn ama en azndan ilk gunki kadar agri olmuo

Bi an once yap kurtul derim cnm benmde iki disim oyleydi birincisini aldrdm buda ikincisi bu daha zor oldu iste ama ilk gun zor agri bakimndan sonraki gunler yine biseyler yerken zorlaniosn ama en azndan ilk gunki kadar agri olmuo
Haklisin canim bir cesaret gidip olmam lazim
Yoksa yakinda agzimi acamiycam

Back