Yok canim goz attim da hic te fena degilbu arada benim 14 aylık oğlum var anne sütü veriyorum o yuzden yedıklerımfazla gelebılır size
Doyurucu ve saglikli bir menu olmus canimGünaydın kızlar
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
3 kepekli grisini
Bi tatlı kaşığı acuka
Bi servis kaşığı peynirli omlet
Bi dilim kaşar
Bi dilim salam
Bi bardak çay
Gunaydn kizlar kahvaltm bir yumurta kucuk parca peynir 3 zeytin domates sekersz cay yalnz bir bucuk saat oldu kahvalti yapali
Bu arada ara öğün tarafı deilsnz sanrm fakat metabolizmamzn çalışması icin ara öğün yapmamz gerekir aksi taktirde uzun süre açlık oldugu vakit vucut savunmaya gecerek yenileni depolar ve dolayisiyla metabolizmamz calismaz ve kilo vermemz yavaşlar ayrica fazla açlık hissetmeyecegimiz icin ana ogunlerde cokda yememis oluruz zorlanmayz
BILGINIZE:))
Al benden de o kadar"Yemek yedikten 4-5 saat sonrasına kadar, ağzımıza bir lokma koymadan normal hayatımızın devam etmesi amacı ile leptin hormonu adında bir hormon salgılanmaya başlanır. Leptin hormonunun görevi, vücudumuzun çeşitli bölgelerinde önceden depolanmış olan yağları yıkarak, vücudumuza gerekli olan yakıtı sağlamaktır. İnsülin hormonu ise, kan şekerinin yakıt olarak kullanılmasını ve kullanılmayan fazla kısmının da trigliseridleri olarak ileride kullanılmak üzere depo edilmesini sağlar. Leptin, 4-5 saat içinde bir şey yenmediği takdirde trigliseridleri kan şekerine dönüştürerek vücudun ihtiyacı olan enerjiyi sağlar. Sık sık yemek yediğimiz zaman enerjimiz artmış olsa bile, bu enerji yağların yanması için değil de, yağların depolanması için kullanılmaktadır. Sık sık yemek yiyerek, sürekli hazır sunulan enerjiyi kullanıp yakıyoruz. Hatta kullanamadığımızda birikim olarak depo ediyoruz.”
Ben karataycıyım tatlımm benim benimsediğim inandığım bilimsel dayanağım budur
tabiki herkes bildiği inandığı şekilde devam etsin yoluna ama doğru tektir!
Canim bende ayni seyi cikolatada yasiyorumSlm kızlar
Ara öğün Yaptım şimdi
Bi avuçtan birazcık fazla leblebi kuru üzüm
Bi bardak Nescafé
Şaka gibi bi haftadır resmen kola içmiyorum
İçmeden duramam sanıyordum
Teşekkür ederim oyyyy yerim ben küçük erkeğimiCanim bende ayni seyi cikolatada yasiyorum
Vucut vermedigini istemiyor
Bir de masallah Oglun a cok tatli
Açıkçası bunu ilk kez duyuyorm fakat ufak bi arastirma yaptm evet bunu karatay soyluor yalnz bilinen bi diyetisyen olsn yada olmasn bir cok diyetisyen az ve sık yemeyi oneriri şöyle de bi durum var ki uzun sure aclikta insülin düşer ve aclik artar ve dolayisiyla fazla yemeye sebep verir ayrica etrafmzdaki insanlara bakncada bunu kolaylkla anlayabilirz bu sekilde kili veren bi cok insan var ve en basitinden zayif olan insanlara dikkat ettgimzde bile bunu kolaylikla anlayabilirz az ve sık beslenirler. Okey bilimsel bi aciklama yapmssn ama bilimsel olması dogru oldugunu kanitlamaz ayni konu uzerinde bi cok profesör farklı fikirler öne sürüp onu savunurlar ve nerdeysr 3 4 yılda bi prosedür değişir dogru bilip yaptklarimizi yalnstr deyip uygulamayız saglikla yakindan alakalı oldgm icin söylüyorum güzelim arastirmssn cok guzel ama ayni konu tek kaynaktan deil farklı kaynaklardanda araştırıp birazda senin yorum yapman gerekir
Beni yalns anlamani istemem tabiki yalnz tek doğrudur demek ne kadar uygun düşer bilemedim
Teşekkür ederim oyyyy yerim ben küçük erkeğimi
Oyle tabiki cnm ayni amac icin buradayz destek olmak için buradayzo yazdığım metin bugün öğrendiğim bugün araştırdığım bir şey değil ki tatlımm 2011-2012 yıllarında 75 kilolardayken yaptığım araştırmaların sonucu doğru olduğuna kanaat getirdiğim bir şey.
sen ikna olmazsın sen tarafından kabul görmez o ayrı bir şey tabiki , burda herkes türlü türlü liste deniyor kilo veren oluyor vermeyen oluyor ama Karatay disiplindir diyet listesi değil yaşam tarzıdır kilo verdirene kadarki kullandığımız süreç değil bilgidir ve bilimseldir.
kusura bakma tatlımm kırıcı mı konuştum inan kasti bir tavrım yok olamaz da ki neden olsun.
sen listeni yap ben inandığım şeyleri yapayım herkes istediğini yapsın ve mutlu mutlu kilo verelim bu başlıkta birlikte olmamızın nedeni birbirimize destek olmak ve bunu huzurlu ve mutlu biçimde yapmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?