• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mavimi : İri Yarı Bir Kızın 73lerden 58lere Düşme Azmi..

T
Cok tatlisinnn evet musmutlu uyanirim ben de insallahh:KK53:

Yapalim tatlim sen de yap et sut peynir yogurt ayran balik tavuk serbest ama doyana kadar tabiki oturup bi kilo et yiyip kilo almaayalim sonra :KK53:
Tabii canim biliyorm ne ölcude yemem gerektigini bircok kez diyet yaptgmdan :KK15:

Bugün kötüyüm kızlar
Halsizlik bulantı ayağa kaldırmıyor beni
Şuan zor yazıyorum Yürümekte dahi zorlanıyorum

Kizlar kahvalti 1 haşlanmis yumurta bir parca peynir 3 zeytin 1 dilim ekmek bol yesillik sekersz cay

Kahvaltim
2 tavada yumurta Haslama yapmak istemedim hafta ici yeterince yapiyorum cunku
peynir 1.5 burgu peynir
minik bi lokmacik kasar
Ac bitirden 2 ince dilim
Ve sut

Protein diyeti vücudumu yordu tatlım şimdi daha iyiyim iki günde 1.200 kg vermişim 58.2 çıktım sabah
Çok yordum vücudumu

Protein diyeti vücudumu yordu tatlım şimdi daha iyiyim iki günde 1.200 kg vermişim 58.2 çıktım sabah
Çok yordum vücudumu
Anladim tatlim o sayilari gormek guzel ama saglik cok daha onemli dikkat et lutfen bi sure de protein yapma sebzeye agirlik ver rahatlasin vucudun

Anladim tatlim o sayilari gormek guzel ama saglik cok daha onemli dikkat et lutfen bi sure de protein yapma sebzeye agirlik ver rahatlasin vucudun
Öyle yapıcam zaten tatlım bu zaten Kalıcı değil farkındayım

Yarın sabah 57 çıkarsam çok şaşırırım
Şeymacım bu kiloyu koruyabilirmiyim sence

Selam arkadaslar benimde zayiflamaya ihtiyacim var topik guncel kaliyor mu??

Gunaydinlarrrrr
Kahvaltim
1 has yumurta
Peynir
Sekersiz cay

Ogle
50 gr kadar ton baligi

Simdi disari cikiyorum
4 gibi donucem
bol bol yururum artik

Sizler in menulerde super
kizlar tam gaz devam

Yarın sabah 57 çıkarsam çok şaşırırım
Şeymacım bu kiloyu koruyabilirmiyim sence

Senin ki dukan oldu tatlim biraz dukan yapmaya devam edersen eklenmez kilo tahminimce cunku onun da kati kurallari var su kadar sebze su kadar et fln bi arastir istersen cola fln da vardi onda
ama normal diyetine donersen 59 fln gelirsin diye tahmin ediyorum bi kac aydir ugrasiyosun 59 u hakettin sen zaten

Back