- 17 Şubat 2015
- 213
- 209
- 83
- 32
İns canim hazrim basliyorm proteineGel canım gel hep birlikte yapalım protein günü
Pazartesi için de moral olur aynı zamanda
bol bol yumurta et peynir süt yoğurt yiyip pazartesiye mutlu uyanıyoruz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İns canim hazrim basliyorm proteineGel canım gel hep birlikte yapalım protein günü
Pazartesi için de moral olur aynı zamanda
bol bol yumurta et peynir süt yoğurt yiyip pazartesiye mutlu uyanıyoruz
Tabii canim biliyorm ne ölcude yemem gerektigini bircok kez diyet yaptgmdanCok tatlisinnn evet musmutlu uyanirim ben de insallahh
Yapalim tatlim sen de yap et sut peynir yogurt ayran balik tavuk serbest ama doyana kadar tabiki oturup bi kilo et yiyip kilo almaayalim sonra![]()
Gecmis olsn canimBugün kötüyüm kızlar
Halsizlik bulantı ayağa kaldırmıyor beni
Şuan zor yazıyorum Yürümekte dahi zorlanıyorum
Bugün kötüyüm kızlar
Halsizlik bulantı ayağa kaldırmıyor beni
Şuan zor yazıyorum Yürümekte dahi zorlanıyorum
Kizlar kahvalti 1 haşlanmis yumurta bir parca peynir 3 zeytin 1 dilim ekmek bol yesillik sekersz cay
Anladim tatlim o sayilari gormek guzel ama saglik cok daha onemli dikkat et lutfen bi sure de protein yapma sebzeye agirlik ver rahatlasin vucudunProtein diyeti vücudumu yordu tatlım şimdi daha iyiyim iki günde 1.200 kg vermişim 58.2 çıktım sabah
Çok yordum vücudumu
Öyle yapıcam zaten tatlım bu zaten Kalıcı değil farkındayımAnladim tatlim o sayilari gormek guzel ama saglik cok daha onemli dikkat et lutfen bi sure de protein yapma sebzeye agirlik ver rahatlasin vucudun
Bencede canim dikkat et saglik daha onemli bi süre protein yapmaProtein diyeti vücudumu yordu tatlım şimdi daha iyiyim iki günde 1.200 kg vermişim 58.2 çıktım sabah
Çok yordum vücudumu
Yaaa çok bilmiyorum ki proteTatlimmm tatlimm afiyet olsun ama protein yapmamissin ki sen zeytin ekmek yesillik afiyet olsunn![]()
Yaa çok bilmiyorum ki proten diyetiniiTatlimmm tatlimm afiyet olsun ama protein yapmamissin ki sen zeytin ekmek yesillik afiyet olsunn![]()
Kizlar kahvalti 1 haşlanmis yumurta bir parca peynir 3 zeytin 1 dilim ekmek bol yesillik sekersz cay
Gunydn cnm kilom 60.2 hedef kilom 52 boyumda 1.60Rica ederiz tatlimmmm ne demek yaa
Pazartesileri kilo bildirimi yapiyoruz boyunu suanki kilonu ve hedef kilonu yazarsan tatlimm iyi olur
Hosbuldk tatlm:)Hosgeldin canim
Yarın sabah 57 çıkarsam çok şaşırırım
Şeymacım bu kiloyu koruyabilirmiyim sence