iyisin tatlımmm biz de çıtırlayalım 36 beden olalım diyoruz şuan ben de 62 civarıyım 57-55 olayım dedim
Canim peynirli salata falan ye benceInanılmaz açım ya
Tatlimmm deniz hakli ogunlerin az cidden fasullyeyi kucuk bi kase yerine biraz daha fazla yeseydin keske yanina da bol yogurt hem acikmazdin kolayca hem de saglikli olurdu biskuvi fln yemezdinInanılmaz açım ya
Boyum kacti tatlim senin uzunsun demekki kaldiriyor vucudun. Boyum 165 benim tatlim ben o kiloda normal gorunuyorum 57 civarinda fit olurum hos olrum yineooooo
önce nasıl verdiysen şimdide verirsin
ben 38 bedenden çok memnunum
63 kg aşağısı olduğum zaman direk yüzüm solmuş gibi oluyorrrr
Aksam yemegim
4 kasik tavuklu pilav
Pirincten cok tavuklu kismini yedim
1 kasik sebzeli kofte
Yagsiz salata
Bugun cok yemis hissediyorum
Cok sis midem
neyse bugun 35 dk tempolu yurudum
Yarin daha iyi olucam
45 dk yurumeyi dusunuyorum ins.
Slm canlar
Açlığımı Nescafé ve yeşil Çay ile bastırdım
Oğlum Çorba içti 2 Kaşık yedim
Evet canım 2.30 da yedim akşamıAfiyet olsun tatlimmmm iyi yapmissin aksam yemegini 5 e 6 ya fln cek bari cok erken yiyorsun acikman normal
Bende dun oldumgünaydın kızlar, günaydın çıtırlar soğuk karlı bir ankara sabahından herkese selam olsun
kahvaltım
1 haşlama yumurta
az peynir
zeytin
maydanoz
sabah aç karnına maydanoz sapı kaynatıp suyunu içtim söktürücü özelliğinden faydalanmak istedim regl olmuşum bu arada bu yüzden p.tesi tartıcığım beni doğru tartmayacak bu yüzden regl bitince tartılmayı planlıyorum
Boyum kacti tatlim senin uzunsun demekki kaldiriyor vucudun. Boyum 165 benim tatlim ben o kiloda normal gorunuyorum 57 civarinda fit olurum hos olrum yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?