Ben daha esnek diyet yapıyorum canım gerçekten hiç acelem yok ayda bi kiloda gitse yeter diyette bırakıpta sonra başlamanın hiç bi anlamı yok bence fazla bi kilomda yok çünkü geri kalan yavaş yavaş gitsin
Birde stres yaparsam mutsuz oluyorum
Kolayı şimdi bıraksam diyet bitince içicem belki özlem duyup daha fazla içicem
Yasak listem yok benim
Regl fln mi olucaksin acaba tatlimm tuz da tutar derler ama yedigj bir sey de yokki yolculuk yaptin õdem oldu belki deSu mu tutuyor acaba vücudum Artı çıkıyorum sürekli ya
Birde kısa sürede verdik aslında kilolarımızı çok uzun zamana bırakmadık ve yasaklarımız daha sertti buna rağmen 2 yılda 4-5 kilo almak süper benim içinAynen tatlimm cok iyi yapiyosun ben de o dusuncedeyim acikcasi yavas olsun benim olsun onceki verisimizde de saglikli vermisiz ki 2 yilda 4 kilo kadar geldi cok normal kabul ediliyo
Reglim yeni bitti tatlım belki yolculuktanda olmuş olabilirRegl fln mi olucaksin acaba tatlimm tuz da tutar derler ama yedigj bir sey de yokki yolculuk yaptin õdem oldu belki de
Birde kısa sürede verdik aslında kilolarımızı çok uzun zamana bırakmadık ve yasaklarımız daha sertti buna rağmen 2 yılda 4-5 kilo almak süper benim için
Defalarca diyet Yaptım daha öncesindende 70 i görmeden diyet yapmıyordum 69.9
Bile mutlu ediyordu beni
Şuan ki halimize şükürler olsun
Herşey kendimiz ve kocişlerimiz için tatlımAynen aynen millet bi kac ayda donuyo eski halina biz yine normaliz suan
ama zayiflamam farz oldu artik benim koci fotograf bastirmis hangi fotograflari bilin tabiki cok zayif oldugum zamanlardakileri allahimm yaa gizliden gizliye benle ugrasiyor bu adam
Canim almis olabilir iz ama Dediginiz gibi 4 5 kilo sadece. Bir de bence diyet vucudu disipline ediyorAynen aynen millet bi kac ayda donuyo eski halina biz yine normaliz suan
ama zayiflamam farz oldu artik benim koci fotograf bastirmis hangi fotograflari bilin tabiki cok zayif oldugum zamanlardakileri allahimm yaa gizliden gizliye benle ugrasiyor bu adam
Canim Kesinlikle yolculuk odem yapiyorReglim yeni bitti tatlım belki yolculuktanda olmuş olabilir
Herşey kendimiz ve kocişlerimiz için tatlım
Ya mesela sende fotoğraflarından Albüm yapmak istesen hangilerini seçersin en beğendiklerini değilmi eşinde seni tabikide her halinle beğeniyordur ama demekki o hallerinin albenisi etkilemiştir onu
O hallerinle bu halin arasında 4 kilocuk var Buda tamamen değiştirmez zaten vücudunu
Canim almis olabilir iz ama Dediginiz gibi 4 5 kilo sadece. Bir de bence diyet vucudu disipline ediyor
Diyette olmasam bile suan asla gece gece 5 dilim baklava yiyemem
Yada gece Yarisi koca durumleri yemeyi midem kaldirmiyor ama Eskiden yerdim hatta xayifken bile
Bunlar eski diyet zamanlarinin etkisi
5_ 6 kilomuz var ve vericez insallah
su havalar isinsada daha cok yurusek aktif olsak
Selamlar citirlari iyi aksamlar
Aksam yemegim
1 kepce yesil mercimek
2 kasik yogurtlu pazi
avuc ici kadar mantarli pide
Yine 2 ogun oldu bugun birazdan da kociyle kahve iceriz tatli yapmistim sutlu irmik tatlisi su saatten sonra yemeyim yarin oglen yerim biraz guzel olmustur insallah bakalim ilk denemem
Selamlar citirlari iyi aksamlar
Aksam yemegim
1 kepce yesil mercimek
2 kasik yogurtlu pazi
avuc ici kadar mantarli pide
Yine 2 ogun oldu bugun birazdan da kociyle kahve iceriz tatli yapmistim sutlu irmik tatlisi su saatten sonra yemeyim yarin oglen yerim biraz guzel olmustur insallah bakalim ilk denemem
Menum
Ara
2 dilim etimek uzeri peynir
Aksam
4 kasik patlican salatasi
2 kasik yesil salata
5 kasik yogurt
Ve gunu bitirdim sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?