- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
Fazla kaçırdım rahatsız oldumohh sizi gidi sebzeciler siziii afiyet olsun akşama çok var tatlımmm çok yesen de bir şey olmaz ki sebze zaten sapsağlıklı
Bende 2,5 lt sürahiye 3 Çubuk tarçın atıyorum geceden bütün gün bu suyu içiyorumsabah uyandığımda ılık su içiyorum kızlar limon sıkıyorum üç beş damlacık önceki yıllarda yapıyordum faydası olacağını düşünüyorum açıkçası
bol su içmeye de devam ediyorum elimde şişeyle geziyorum sonra da çişten tuuletten çıkmıyorum sormayın
Zor geçersin
Hergün yemiyorum ama Şekerim dikkatini çekerimgerçi 2 kilo fark var sen 2 puan avantajlısın benden ama ben de mavimiysem yenicem seni kızım bak gör
sen götür yut pizzaları sütlaçları lop lop böyle devam et sen
Hergün yemiyorum ama Şekerim dikkatini çekerim
Hem muhallebiyi çok az yedim bi kere
Pazartesi 58.9 ile karşındayım hazır ol
Görücez canım iki gün var 58.9 ile karşındayım bekle beniben birden 58 e düşemem ama sen de o kiloda olmucaksın bu gidişle bi kereye pizzaları sen görücem hafta sonunu sonra ah mavimi yemeseydim keşke deme
Yeşil çayımımıda içtim 3 e tamamladım
Mavimi tavsiye ederim canım çok faydasını görüyorum
Selamlar tatlimmmm nick in buydu dimi animsadim evet hosgeldin nisanlim simdi koci oldu 5 aylik
Suan 62 yim tatlim hedef i epey kuculttum ama suan
Sen napiyosun ne durumdasin gunlukun mu var
52 dedim uzak olsun pes etmeyim diye amacirkin durur ben de kupkuru olurum 55-54 kafidir tatlimm boy 165 icin iyi
Hayır sen mavimi sin Şeyma değilsin. .şeyma ben de
aynen tatlımmmm başardık yine başarırız kilo verdikten hedefe ulaştıktan sonra yine buraya gelir uzun süre dikkat edersek kilomuzun kalıcılığını da sağlamış olur ohh misss
sabah uyandığımda ılık su içiyorum kızlar limon sıkıyorum üç beş damlacık önceki yıllarda yapıyordum faydası olacağını düşünüyorum açıkçası
bol su içmeye de devam ediyorum elimde şişeyle geziyorum sonra da çişten tuuletten çıkmıyorum sormayın
Ayy insallah cok istiyorum cok cok cokaynen tatlımmm mayıs da güzel bi tarih epey vaktimiz var acele mecele etmeden yavaş yavaş veririz ohhh missss kuğu oluruz kuğuu kocişler bayılsın bize
Fazla çıkıyorum şuan tartıda ya kesin maviminin nazarı değdi pizzaların hiç bi suçu yok
Off siki bir rekabet goruyorumZor geçersin
Ben akşamdan sabahki kilomu tahmin edebiliyorum canım yoğurtlu ıspanak çoktu belki o Yüzden fazla çıkıyorumCanim ac karnina tartil
gun içinde cok saglikli sonuc olmaz bence
yarin sabah yine bir bak deryacim
Bende bayilirim canimohh yeşil fasulyeye bayılırım yaaa zeytinyağlı fln ayyy olsa da yesem
mis gibi bir öğün tatlımmm yoğurt daha fazla olabiliracıkmaman için protein candır
Degildir bence genelde bugun yedigimiz, ertesı gun tartiya yansiyanBen akşamdan sabahki kilomu tahmin edebiliyorum canım yoğurtlu ıspanak çoktu belki o Yüzden fazla çıkıyorum
Pizzalar değildir dimi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?