- 1 Kasım 2011
- 1.966
- 1.608
- 448
Bunu bende yapiyorumBende 2,5 lt sürahiye 3 Çubuk tarçın atıyorum geceden bütün gün bu suyu içiyorum
Sabah ilk bardağımada limon sıkıyorum
Tatli krizlerimi kesiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunu bende yapiyorumBende 2,5 lt sürahiye 3 Çubuk tarçın atıyorum geceden bütün gün bu suyu içiyorum
Sürekli de am edince iştahıda kesiyor canımBunu bende yapiyorum
Tatli krizlerimi kesiyor
Maasallah tatlimm benim boyum da o kadar ben de ulasirim hedefime insaallahIste bnm de boyum 1.65 Kilom da 54.4
Iyi yani değil mi? :)
Bugün 58 kiloyken aldığım elbiseyi giydim göbek bölgem boş kaldı hihihi. ..
Hayır sen mavimi sin Şeyma değilsin. .
Mavimi nikin çok hoşuma gitmişti
Maşallah sana diyorum allah evliliginde huzur mutluluk sağlık versin...
okudukça yorum yazıyorum![]()
Ben akşamdan sabahki kilomu tahmin edebiliyorum canım yoğurtlu ıspanak çoktu belki o Yüzden fazla çıkıyorum
Pizzalar değildir dimi ya![]()
Bu arada aksam yemegim
4 kasik patlican salatasi
3 kasik yogurtlu semiz otu
1 kase corba
Salata
40 dakika yuruyus yaptim bugun
Simdi de biraz egzersiz yapicam
Ben kaçtim canlarrr
Kızlar ben yarın memlekete gidiyorum orda zor olacak diyet hiç yalnız bırakmamam Lazım burayı
Kilo almak istemiyorum
Tarcin i sevemedim ben ya nadirdir bir seyi sevmemem ama tarcindan nefret ediyorum o kadar sacma his yaniBende 2,5 lt sürahiye 3 Çubuk tarçın atıyorum geceden bütün gün bu suyu içiyorum
Maasallah tatlimm benim boyum da o kadar ben de ulasirim hedefime insaallah
Sakincasi yoksa tatlim fotograf yukleyebilir misin kafani kesersin olmadi nasil duruyor kilo gormek acisindan yakamozcum da biz boylarda cok iyi olur acikcasi
Tesekkurler tatlimm![]()
Kızlar ben yarın memlekete gidiyorum orda zor olacak diyet hiç yalnız bırakmamam Lazım burayı
Kilo almak istemiyorum
10 günlüğüne gidicem canım annemi tlde sıkı sıkı tembihledim anneciğim ben diyetteyim eğer Olaki diyetim bozulursa gelmem ona göre dedimyakamoz ben bütün kilolarımı yaz tatilinde annemin ve kayınvalidemin yemeklerini yiyerek kilo alıyorum ve geri dönünce de uğraşıp duruyorum vermek için ...
sen kaç günlüğüne gideceksin memlekete?
Bu arada çok güzel görünüyorsun darısı Başımızainşallah ulaşırsın sen de hedefine cnm...
ben yazdan beri uğraşıyorum
her hafta sonu cumartesi ve pazar ev gezmelerim vardı
bi fırsat buldum arkadaşların işleri çıktı çağıramadılar ben de o arada verdim kiloları...:)
resmim var hemen yükleyeyim
önden bakınca basen baya bi var gibi görünüyor ama bu resim taytla olduğu için çok ortada
normal kıyafetle o kadar abes görünmüyor...
bak bi tanede elbiseli resmim var..
Canım benim memleketim eskisi gibi değil bu aralar yeme içme pek düşünülecek gibi değilYakamozun memleket demesi annesinin leplezzetli yemeklerine karsi koyamamasi demektir bu da maviminin yakamozu gececegi anlamina gelir dikkat et tatlimm bu kadar diyorum sana
saka bi yana surekli gel buralara annenler neden yemedin kizim yagli balli seylerden derlerse beni dusun![]()
Basiniz sagolsun tatlimm ya rabbim sizlere sabir versinCanım benim memleketim eskisi gibi değil bu aralar yeme içme pek düşünülecek gibi değil
28 ocakta evimizin hemen yanında oturan canım dayıcığım ve yengeciğim hakkın rahmetine Kavuştular kömür zehirlenmesi...
Böyle bi acı yaşadık Rabbim beterinden korusun
12 gün önce geldim evime yine gidiyorum yarın Allah izin verirse
inşallah ulaşırsın sen de hedefine cnm...
bi fırsat buldum arkadaşların işleri çıktı çağıramadılar ben de o arada verdim kiloları...:)
önden bakınca basen baya bi var gibi görünüyor ama bu resim taytla olduğu için çok ortada
Canim harika gorunuyor suninşallah ulaşırsın sen de hedefine cnm...
Off sizi izlemek bile cok motive edici olacakBu arada çok güzel görünüyorsun darısı Başımıza
Ama önce bana sonra maviminin başına
Malum sıkı rekabet içindeyiz
Tatlim evde ne varsa yanina salata yogurt ekleyip abartmadan yersin10 günlüğüne gidicem canım annemi tlde sıkı sıkı tembihledim anneciğim ben diyetteyim eğer Olaki diyetim bozulursa gelmem ona göre dedim
Anacığım da he he dedi![]()