Mavimi : İri Yarı Bir Kızın 73lerden 58lere Düşme Azmi..

az evvel ne yaptım biliyor musunuz hayır tabiki bilmiyorsunuz üstelik tahmin dahi edemezsiniz hiç yapmadığım bir şey :27::27::27:

spor yaptım spor tempolu yürüyüş+ egzersiz hem de açık havada o çiseleyen yağmura rağmen:46::66::62:

hem de tam 1 saat yehhuuuuuu aşırı güzellikte oldu sabaha tutulmazsa her yerim yine iyi :60::60::64::64:

Son düzenleme:
az evvel ne yaptım biliyor musunuz hayır tabiki bilmiyorsunuz üstelik tahmin dahi edemezsiniz hiç yapmadığım bir şey :27::27::27:

spor yaptım spor tempolu yürüyüş+ egzersiz hem de açık havada o çiseleyen yağmura rağmen:46::66::62:

hem de tam 1 saat yehhuuuuuu aşırı güzellikte oldu sabaha tutulmazsa her yerim yine iyi :60::60::64::64:

Supersin masallah tebrikler

Mavimi ya sana sorucam sorucam hep unutuyorum. Nerede yaşıyordun sen? Birde yaşın kaçtı seninnnn:52:

kahvaltım: tavada yumurtalı patates
(bir patatesi minik minik doğrayıp bir kapak zeytinyağıyla kavurdum bol baharat attım yumurtayı sütle çırpıp üstüne ekledim, ımmhhh leziz :27:)

+peynir+ zeytin+ tere + bitki çayı

az evvel de şahane bi yemek yaptım onun tarifini de yedikten sonra yazıcam

emine beder e taş çıkarırım maşallah bana maşallah:103::118:

Son düzenleme:
ara : muz+ greyfurt

akşam yemeğim: tüptürlü+ yoğurt

Türlünün içindekiler: 1 havuç+ 1 biber+ 1 soğan+3 yerelması+1 patlıcan+10 adet köfte

ımmm enfes olmuş ayy elim de ne güzel ne bereketli maşallah 3 gün gider bu bana :27:

az evvel de süt le iki parça çikolata yedim, 2 aydır ilk defa yedim heralde çikolatayı da :23::23:

şu akşam vaktinde yemeseydim iyiydi ama yedim ki bi kere 2 ay sonra yerim bi daha ancak:27:

Kahvaltım: sucuklu kaşarlı tost+ ayran

çok uzun süredir tost yemiyordum tostu geçtim ekmek yemiyordum bugün gittim yaptırdım yedim:26:

ayy içimde canavar çıktı sürekli bir şeyler yemek istiyorum saldırmak istiyorum her şeye off dünden belliydi zaten 2 aydır canımın çekmediği yemediğim çikolatayı nasıl bi iştahla yedim götürdüm mideye.:18::18:

Bu duruma dur demem gerekli onca emek verip verdiğim kilocuklarımı hiç bir kuvvet bana geri aldıramaz :20::36:

kahvaltım: tavada yumurtalı patates
(bir patatesi minik minik doğrayıp bir kapak zeytinyağıyla kavurdum bol baharat attım yumurtayı sütle çırpıp üstüne ekledim, ımmhhh leziz :27:)

+peynir+ zeytin+ tere + bitki çayı

az evvel de şahane bi yemek yaptım onun tarifini de yedikten sonra yazıcam

emine beder e taş çıkarırım maşallah bana maşallah:103::118:

ara : muz+ greyfurt

akşam yemeğim: tüptürlü+ yoğurt

Türlünün içindekiler: 1 havuç+ 1 biber+ 1 soğan+3 yerelması+1 patlıcan+10 adet köfte

ımmm enfes olmuş ayy elim de ne güzel ne bereketli maşallah 3 gün gider bu bana :27:

az evvel de süt le iki parça çikolata yedim, 2 aydır ilk defa yedim heralde çikolatayı da :23::23:

şu akşam vaktinde yemeseydim iyiydi ama yedim ki bi kere 2 ay sonra yerim bi daha ancak:27:

Mavimi yapma güzelim derin nefes al burnundan ve ağzından ver. Yazı düşün. Güneş sen inceciksin. Hemen kendine bir iş bul krizleri atlatman lazim tatlım.

Mavimi yapma güzelim derin nefes al burnundan ve ağzından ver. Yazı düşün. Güneş sen inceciksin. Hemen kendine bir iş bul krizleri atlatman lazim tatlım.

kırk yılda bir geliyo tatlım ama şükür gitti şimdi dimdik ayaktayım az evvel işyerinden epeydir görüşmediğim arkadaşlarım oo epey zayıflamışsın hoş olmuşsun dediler:90::62::66:

benim görmediğim bir şeyler görmüşler sanırım hehehehh aşırı sevinçlilik tam gaz devam çıpçıtır olucam çıpçıtırrr:62::66::62::66::62::66:

kırk yılda bir geliyo tatlım ama şükür gitti şimdi dimdik ayaktayım az evvel işyerinden epeydir görüşmediğim arkadaşlarım oo epey zayıflamışsın hoş olmuşsun dediler:90::62::66:

benim görmediğim bir şeyler görmüşler sanırım hehehehh aşırı sevinçlilik tam gaz devam çıpçıtır olucam çıpçıtırrr:62::66::62::66::62::66:

:9::9: inşaallah olucaksın tabiki, bu güç bizde var hepimiz çıtır olucaz..Çizelgemde ki piliç gibi olucaz :9::9::9:

.

akşam yemeğim: türlü yemeği+ yoğurt

şimdi de beyaz leblebi yiyorum

Kahvaltım: 1 haşlanmış yumurta+ peynir+ zeytin+ süt+ 1 salatalık

geçen gün gittim orjinal elma sirkesi aldım sabahları aç karnına ılıksuyla onu içiyorum, cilde de iyi geliyormuş:64:

İÇELİM GÜZELLEŞELİM :115::66::66::66:

Kahvaltım: 1 haşlanmış yumurta+ peynir+ zeytin+ süt+ 1 salatalık

geçen gün gittim orjinal elma sirkesi aldım sabahları aç karnına ılıksuyla onu içiyorum, cilde de iyi geliyormuş:64:

İÇELİM GÜZELLEŞELİM :115::66::66::66:

Canım günaydın, afiyet olsun :16: midene zarar vermesin sirke dikkat et tatlım.:26:

.

Canım günaydın, afiyet olsun :16: midene zarar vermesin sirke dikkat et tatlım.:26:

.

azcık atıyorum tatlım ılıksuyla tüketince zararlı olmuyormuş dozunu bildikten sonra , sağol tatlım uyarın için :54:

azcık atıyorum tatlım ılıksuyla tüketince zararlı olmuyormuş dozunu bildikten sonra , sağol tatlım uyarın için :54:

Evet öyle olmaz tatlım, bilinçli kullanıldığında çok iyi geldiğini duymuştum bende..:16:

.

öğlen yemeğim: marul eşliğinde mercimek köftesi+ salatalık turşusu+ ayran

şu sirkeli suyu nasıl içiyorsunuz ben hiç sevmiyorum ve içemiyorum yaa :44:

Bilmiyorum tatlım tadı kötü gelmiyo bana ben ekşiyi çok seven biriyim bu yüzden olabilir.:27:

ama sen sevmiyosan işkence gibi gelir, anlayabiliyorum seni de:54:

Back