- 12 Mayıs 2008
- 3.782
- 3.574
- Konu Sahibi Mavi__Kelebek
Bu ay 3 defa adet oldum. Ve hala devam ediyor. Moralim inanılmaz bozuk. Hemoglobin yerlerde. Hormonlarım saçmaladı. Dolayısıyla doktora gittim ve acilen doğum kontrol hapına başladım bugün. ÖMRÜMDE İLK DEFA BU HAPI KULLANIYORUM VE DENK GELDİĞİ ZAMANA BAK! Doktor tamamen stres dedi. Atanamamak, ameliyat, sigarayı bırakmak, 30 yaş, ev, eş, anne-baba hasreti, memlekette olup bitenler yüzünden herhalde. 2 ay kullanmak zorundayım. Muayeneye 4 gün kala başıma gelebilecek en kötü şey değil, hatta korktuğum şeyler gerçekleşmediği için bin şükrediyorum yaradanıma (çikolata kisti, miyom ..) ama psikolojik olarak zaten zorlandığım ameliyat fikrine bir çivi daha çaktı .. Doktor ameliyat olabilirsin dese de prospektüs pek aynı fikirde değil, büyük operasyonlarda hapı bırakın diyor.. Hatta çok güvendiği ve İstanbulda da birçok ünlüyle çalışan bir doktor arkadaşını tavsiye etti bana. Özel hastanedeydi muayenem, ve aynı hastanede forumlarda tanınmış bir doktor çalışmasına rağmen onu önermedi. Önerdiği doktora da muayene olacağım. Kadın olmak zaten zor iş de, KADIN gibi görünüp kadın olmak daha zor iş !
Cnm dogum kontrol hapin degil ama kan degerlerin dusuk ise hic bir doktor asla ameliyata almaz kan degerlerin normali seyredene kadar , cok gecmis olsunnn