sevgili kazen;
kapak toplamak sorun değil toplarız..sizin vereceyiniz adrese gönderiririz,nacizhane şöyle düşündüm..5 lira toplansa ,hani tvde bir numara veriyorlar 5 lira yardımda bulunulabiliyor..dileyen istediği kadar mesaj gönderebilir öyle bir şay yapmak mümkünmü acaba yada buna benzer bir şey..kk içinde organize olabiliriz ve çok kişi katılır bence..
kapak toplamak daha fazla emek ister...oturduğumuz yerden mesaj atmaktan daha meşakkatli bilmem kaç yüz kiloya bir tekerlekli sandalye veriliyor ve ben emekten yanayım...üstelik o kapakların toplanmasının dünya ve geleceği açısından anlamı büyük o yüzden kapak toplayalım...kaç yüz kilo toplayabilirsek engellilere ve dünyamıza hayatlarını yeniden verelim...derim ben...
gerçekten ben bunu bilmiyordum ve okuduğum için de çok sevindim...kapak bitse bile ben yeniden açtırırım ! İkili ilişkilerim iyi olan bir firma ile görüşüp kaç kiloya bu sandalyeyei vereceklerini öğreneyim gerisi kolay !
Unutmayın !
Yeniler bilmez ama eskiler çok iyi bilir KK okul yaptırdı ! Öğrencileri giydirdi o yüzden rahat olun !
mavi kapak biriktirme şansım olmuyo ama her ay smsle yardım yapmaya çalışıyorum.. inşallah sahiplerine ulaşıyordur.Allah'ın onlara verilmeyen bazı eksiklerle bizleri tamamladığını düşünüyorum. elimden geldiğince ben bi şeyler yapmaya çalışıyorum. hepsine birden yardım etmek mümkün olsa keşke..
5dakika sonramız bile belli değil bu hayatta. duyarlı olmak için başımıza gelmesini beklememeliyiz.
Aslında keşke bunu yapabilsek.
Kapak kampanyası en azından okullar bazında bitti sanırım. Bildiğim kadarı ile 250 kg ya bir sandalye veriliyor. Ve bu kiloya ulaşmak gerçekten çok da kolay değil. Son 1.5 senedir kızımla aktif olarak kapak topladık. Kızımı gören su istasyonları kendileri çağırıp kapak veriyordu artık. Çok uzun bir süreç 250 kg lik kapak toplamak.
Ayrıca darülaceze için yaptığımız organizasyonda site beni maalesef çok hayal kırıklığına uğrattı. 200 küsür bin üyemiz var ama oyları toplarken ne kadar zorlandık bilenler vardır. Siteden çok herkes şahsi ilişkilerini de seferber etti de sanırım 5 kişi yarışmayı kazanabildi.
KK yı seviyorum buradaki üyelerin iyiniyetlerine hayranım. Ama söz konusu bir yardım organizasyonu olduğunda maalesef yeteri kadar ilgi toplayamıyoruz diye düşünüyorum. Ön planda hep aynı isimler oluyor. Tabii ki 200 bin kişinin tamamının desteğini sağlamak imkansız ama 4 te 1 i bile çok iş görür. Düşünün 50.000 kişi 1 TL katkıda bulunsa 50.000 TL ye ne kaç araba alabiliriz. Ama biz 50 bin kişiyi aktif olarak bir organizasyonda tutabilir miyiz şüpheliyim.. bu arada yardım amaçlı para toplayalım değil dediğim. Bu sanırım yasal prosedürleri olan bir süreç.
Şimdi bu konu açıldı. PRO lara mesaj atıldı Kazen bir denesen ve tüm üyelere mesaj atsan bu konudan geri dönüşlere baksak ve nasıl bir yol izleyebiliriz karar versek. Bakalım kaç üyemiz yrum yazcak, fikir beyan edecek. Kimbilir bu beyin fırtınası ile çok yaratıcı ve yararlı fikirler gelir v e KK olarakgüzel sonuçlara ulaşabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?