Anket Mavi Kapak Kampanyası yapalım mı ?

Mavi Kapak Kampanyası yapalım mı ?

• Kesinlikle evet !

OY: 212 100,0%
  • Ne gerek var şimdi ?

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    212
ben bunu biliyordum yaklaşık 1 senedir apartmanda iş yerimde topluyoruz hem değerlenmiş oluyor

bende evde biriktirmeye çalışıyorum.
sokakta gördüğüm mavi kapakları kumbaralara atıyorum.
ne yapmamız gerekiyorsa yaparım.
ne tür kapaklar toplanıyor bilmiyorum.
benim şuan topladığım mavi kapak.

sevgili kazen;
kapak toplamak sorun değil toplarız..sizin vereceyiniz adrese gönderiririz,nacizhane şöyle düşündüm..5 lira toplansa ,hani tvde bir numara veriyorlar 5 lira yardımda bulunulabiliyor..dileyen istediği kadar mesaj gönderebilir öyle bir şay yapmak mümkünmü acaba yada buna benzer bir şey..kk içinde organize olabiliriz ve çok kişi katılır bence..

bütün yazı sahilde kapak toplayarak geçirdim ordan iyi iş çıkıyor hem çevre temizliği de oldu birazcık

mavi kapak toplayamam ama bende bu kampanyanın destekçisiyim
atamamız küçük bir ilçeye çıktığı için burada imkanlar kısıtlı
kimse pet su içmiyoki adım başı tatlı su heryer

kapak toplamak daha fazla emek ister...oturduğumuz yerden mesaj atmaktan daha meşakkatli bilmem kaç yüz kiloya bir tekerlekli sandalye veriliyor ve ben emekten yanayım...üstelik o kapakların toplanmasının dünya ve geleceği açısından anlamı büyük o yüzden kapak toplayalım...kaç yüz kilo toplayabilirsek engellilere ve dünyamıza hayatlarını yeniden verelim...derim ben...

sende haklısın arkadaşım,ikiside uygulansa toplayamayanlarda diğer seçenekle katkıda bulunur,amaç yardımcı olabilmek bir kardeşimize dahi olsa...

okullarda da bu kampanya yapılıyor ve ben komşumun kızı için toplayıp biriktiriyorum kapakları...ama yinede kampanyanızın destekçisiyim...
allah yardımcınız olsun...

gerçekten ben bunu bilmiyordum ve okuduğum için de çok sevindim...

mavi kapak biriktirme şansım olmuyo ama her ay smsle yardım yapmaya çalışıyorum.. inşallah sahiplerine ulaşıyordur.Allah'ın onlara verilmeyen bazı eksiklerle bizleri tamamladığını düşünüyorum. elimden geldiğince ben bi şeyler yapmaya çalışıyorum. hepsine birden yardım etmek mümkün olsa keşke..
5dakika sonramız bile belli değil bu hayatta. duyarlı olmak için başımıza gelmesini beklememeliyiz.

haklisin canim hepimiz birer engelli adayiyiz...

Merhabalar;

öncelikle başta Kazen olmak üzere kampanyaya dahil olmak isteyen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

Bende elimden ne gelirse,yapmak isterim...

Birlik ,beraberlik olduğu müddetce herşeyi başarabileceğimizi düşünüyorum.

Sizi seviyorum KK ailesi...

gencecikkene engelli olmaktan son anda kurtuldum, 15 gün başkalarına muhtaç oldum , ne kadar zor oldugunu az buçuk biliyorum..
elimizden ne gelirse, hatta gerektiğinde fazlası.
seve seve..

anket bölümüne fikirlerinle parelel bi konu açmıştım. kazen ve bi kaç arkadaş dışında kimse bakmadı bile. umarım kazenin bu amacı başarıya ulaşır. elimizden geleni yaparız.

birlikten kuvvet doğar demişler:)
annemin bacağı kırıldığında,geçicide olsa 4 ay yaşadık engelli olmanın ne demek olduğunu ve iyi kötü bir tekerlekli sandalyenin yüremeyen bir insan için ne denli mühim olduğunu.
bende mavi ve renkli tüm plastik kapakları topluyorum.daha yeni başladım sayılır.nereye yollayacağımı bilemesemde büyük miktarda olunca araştıracaktım.tesadüf bu sayfayı okudum.ben de yardıma varım.sizinleyim:)

Sevgili kazen, duyarlılığınızın Okul yaptırmaya kadar engin olduğunu öğrenmek gözlerimi yaşarttı.
Sağolun, Varolun, Çok ve iyi yaşayın İnşaallah. İyiki varsınız, hep varolun.
Annemle birlikte kampanya başladığı günden itibaren gördüğümüz her mavi kapağı mücevher bulmuş edasıyla alıyor, topluyor ve
kampanyaya destek veren TV kanalına götürüyoruz. Kanalın kampanya sloganı her türlü içeceğin plastik kapaklarını getirin
şeklindedir. Lakin ben her boy pet şişe mavi kapaklarını topluyorum. Dabacana su da dahil.
Bundan böyle başlattığınız kampanya için, biricik Kulübümüze göndermekten kıvanç duyarım.

İnternette araştırdım ve aşağıdaki fotoğrafların hangi kapakları toplayacağımız konusunda yol göstereceğini düşünüyorum.

HER RENK VE EBAT KAPAK KAMPANYADA GEÇERLİDİR. (Alıntı)​

..

bi kaç ay önce çalıştığım yerde kampanya vardı kutular koymuşlardı bizde biriktirip oraya atıyorduk, sonra kampanya bitti..
ama annem ve ben hala kapak biriktiriyoruz evde :) bi yere veririm diyodum bende, farklı yerlerde görüyorum çünkü hala toplanan yerler var...

bende seve seve katkıda bulunmak isterim
elimden geleni yaparım
ayrıntıları sabırsızlıkla bekliyor olucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…