Anket Mavi Kapak Kampanyası yapalım mı ?

Mavi Kapak Kampanyası yapalım mı ?

• Kesinlikle evet !

OY: 212 100,0%
  • Ne gerek var şimdi ?

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    212
Ben de kapak topluyorum ama mavi kapaktan çok kola kapağı var ve nereye verebileceğimi bilmiyorum.
Birilerine faydalı olabilmek çok güzel.
Artık çöpleri atarken de karton,plastik vb.şeyleri ayrı bi poşete koyuyorum,onları diğer çöplerle karıştırmıyorum.Bu işle geçimini sağlayan insanlara belki bi yararım oluyodur.

Ben senin gibi yapıyorum :16::16::16: Hatta onları kovaya değil yanına bırakıyorum ki karıştırmak zorunda kalmasınlar...Balkonumdan çöp kovası görünüyor bazen attığım poşeti alanları görüyorum çok mutlu oluyorum...Kapak biriktirmeye de devam :16::16::16:

her renk kapak oldugunu biliyorumda ben site olarak her renk kapagi kabul etseler demek istemistim,kk olarak bir suru kapak toplanir..
gerci gecmis sayfalari okumadim belki kabulediliyordur..ama kabul edise konuyu mavi kapa olarak acmazlardi!!!

kulitta açıklama yapmış ama ben de yazayım ilk başta mavi kapak olarak başladı ama sonra baktılar büyük ses getirdi bu olay her renk ve çeşit kapak olarak devam ediyor ,başta öyle başladığından adı öyle biliniyor hala ,aman arkadaşım hiç bir kapağı kaçırmayalım onlar için ,bizim gibi şanslı değiller,bunun kıymetini bilelim ,elimizden geleni yapalımmmm :)

bilgilendirdigin icin tesekkur ederim.cep tel.den baglandigim icin sayfalar biraz gec aciliyor bu yuzden gecmise bakmak zorolacak tekrartesekkur ederim

Topladığınız mavi kapakları nereye ulaştıracağınızı bilmiyorsanız size en yakın ilköğretim okuluna gidin kapaklarınızla tum okullar bu kampanyaya katılıyorlar bizde bırıktırıp okula göturuyoruz.5 yaşındaki oglum bıle buyuk bır heves ile topluyor artık amacını anlattıgımız ıcın.

Elimdeki kapakları bugün PTT kargoya verdim.

Kargo Adresi :

Kadinlar Kulubu
PK : 100 Başiskele
Kocaeli

PTT kargo müşteri No: 300769348

Paketin üzerine bu adresi yazmıştım. PTT görevlisi müşteri numarası sorunca bilmediğimi belirttim.
Sağolsun buldu ve bu şekilde indirimli olduğunu söyledi. Numarayı yukarıda yazdım.
Başka kargo firmaları Telefon numarası olmadan almıyor sanırım. PTT kargo yukarıdaki bilgilerle teslim aldı.

El ele verelim engelleri aşalım İnşaallah. :kkk:

Back