Anket Mavi Kapak Kampanyası yapalım mı ?

Mavi Kapak Kampanyası yapalım mı ?

• Kesinlikle evet !

OY: 212 100,0%
  • Ne gerek var şimdi ?

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    212
duyarlılığınız için teşekkürler...
benim de bir kızım var engelli...her renk kapak oluyor arkadaşlar...
bir tekerlekli sandalyeye sahip olan çocuğun gözlerindeki sevinci bir görseniz değil kapak çöp toplamaya bile kalkarsınız...
inşallah kampanyanız sayesinde bir çok çocuğa umut olursunuz...

Son düzenleyen: Moderatör:
Kampanyada bende varım, zaten topluyordum, bundan sonra kk için biriktiririm, engelleri birlikte aşalım..

bende yapalım diyorum Zaten ben kapakları biriktirip tansaşın engelliler için kutusuna atıyorum
Bu arada sadece mavi kapaklar değil her türlü meşrubat kapağı bu kampanyada işe yarıyor

ama bu sefer KK yanimda ....

Her zamanki gibi yine harika bir kampanya ve KK tabiki yanınızda olacak. Böyle bir konuya hayır demek duyarsızlıktır. Biz bir aileyiz ve ailemizdede duyarsızlık kesinlikle söz konusu olamaz.

Son düzenleme:
Merhaba
Bana biraz izin verin kampanyanin rengi degisti : ) cok guzel bir calisma olacak biraz zamana ihtiyacim var ama..... siz gene dusuncelerinizi paylasin bu baslikta ...

patronun beyinde şimşekler çakmış belli süper bi projeyle geri dönücek :9:

Engellı kardeşlerımız ıcın boyle bır projenın ıcınde bulunmak benı heyecanlandırdı sımdıden. suan elımde 1 poset kadar mavı kapak var ve bunu seve seve kargo ıle yollayaılırım. ız uyuk bır aıleyız ve bu ısın uzerınden layıkıyla kalkacagımıza emınım. Evet kazen söz sende...

slm kızlar bende elimden geleni yaparım ben zaten kapakbiriktiriyorum ayrıca soda kapa süt kapa da oluyo atmayın hatunlar onlarıda biriktirin ben şimdiye kadar baya bi biriktirip verdim bizim burda ismekten arkadşalar veriyorum onlarda ulaştırıyo şlimdi gene evde 600 yakın kapak var

kapak bitse bile ben yeniden açtırırım ! İkili ilişkilerim iyi olan bir firma ile görüşüp kaç kiloya bu sandalyeyei vereceklerini öğreneyim gerisi kolay !

Unutmayın !

Yeniler bilmez ama eskiler çok iyi bilir KK okul yaptırdı ! Öğrencileri giydirdi o yüzden rahat olun !

:53::53::53:
gerçekten helal olsun diyorummmmm başkada bişi demiyorum şuann:30:
ALLAH RAZI OLSUN ne kadar düşünceli veee vee kelime bulamıyorum işte ondan bir hareket:16:

Evet kampanya bitmiş ama hala kapak toplanmaya devam ediliyor bizim okulda ve çevredeki esnafların dükkanlarında ...:40:

Gerçi patron işin rengi değişti demiş ama bekleyelim bakalım...
:44:

Sonuç olarak ne olursa olsun hep destek tam destek
:42: (reklam sloganı gibi oldu ama idare edin artık:9:)

:kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk:

okullarda toplanıyordu biz bir kısmını verdik..ama ailemede ilettiğim için onlarda şimdi topladıklarını verdiler..hepsini vermeye hazırım..:kkk:

konuyu baştan okumadım belki yazılmıştır ama ..sadece mavi değil tüm plastik kapaklar toplanabiliyordu..

Son düzenleme:
ben bu kapmanyaya bayıldım :31::31::31: teşekkürler kazen :kkk::kkk::kkk: bende destekleyenlerdenim :28: mavi kapak toplamaya devam :10:

kapak bitse bile ben yeniden açtırırım ! İkili ilişkilerim iyi olan bir firma ile görüşüp kaç kiloya bu sandalyeyei vereceklerini öğreneyim gerisi kolay !

Unutmayın !

Yeniler bilmez ama eskiler çok iyi bilir KK okul yaptırdı ! Öğrencileri giydirdi o yüzden rahat olun !

çok güzel bir kampanya sonuna kadar katılıyorum :46:

ben kk nın okul yaptırdığını bile bilmiyodum sitede hakkımızda gibi üst bir bölüm olsa özgeçmiş gibi yapılanlar aktiviteler sabit kalsa iyi olmazmı yada varda ben mi bilmiyorum :26:

çok güzel bir kampanya sonuna kadar katılıyorum :46:

ben kk nın okul yaptırdığını bile bilmiyodum sitede hakkımızda gibi üst bir bölüm olsa özgeçmiş gibi yapılanlar aktiviteler sabit kalsa iyi olmazmı yada varda ben mi bilmiyorum :26:
bende güzel fikir bende bilmiyordum canım inşallah aktivitelerimiz gibi bir topik ya vardır yada varolacaktır :kkk:

Back