Anket Mavi Kapak Kampanyası yapalım mı ?

Mavi Kapak Kampanyası yapalım mı ?

• Kesinlikle evet !

OY: 212 100,0%
  • Ne gerek var şimdi ?

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    212
1 2 3 ve 4 aralık engelsizyaşamfuarı günü. Atatürk havalimanı'nın karşısında. Ve galiba yenibosna metrobüs durağından
fuar a ulaşmak için araçlar hareket edicekmiş.

Fuarın amacı ve içeriği ile ilgili bilgiyi sitesinden alıntılıyorum:

Belirlenen hedefler doğrultusunda yapılacak çalışmalarla;

Engellilerin ve engelli yakınlarının yenilik ve gelişmelerle ilgili bilgi sahibi olmalarını sağlamak,

Yerel yönetimlere engelliler için yaptıkları mimari ve kentsel düzenleme ve faaliyetlerle ilgili destek sağlamak, yeni girişimleri teşvik etmek,

Sivil toplum kuruluşları arasında etkileşimi güçlendirerek sosyal sorumluluk bilincinin gelişmesine ve yaygınlaşmasına destek sağlamak,

Engelsiz Yaşam Fuarı’nın ana hedeflerini oluşturmaktadır.

Engelsiz Yaşam Fuarı, 1 – 4 Aralık 2011 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecektir. Engelsiz Yaşam Fuarı organizasyonunda, kendileri de özel olan ziyaretçiler fuar alanına son derece detaylı tasarlanmış özel bir organizasyonla getirilecektir.

evet bence de yapmalıyız ama nereye vereceğiz bi de ben damacana almıyorum 10 lt lık alıyorum onun kapağı olursa biriktiririm

bu güzel çorbada mutlaka benimde tuzum olmalı... payıma düşen neyse hazırım
an itibariyle başlıyorum hem toplamaya.. hemde millete duyurmaya...
teslim yeri belli oluncada ona göre hareket ederim. :kkk:

kazen başka planların vardı noldu
kapak kampanyası bizim okulda var ben biriktirip götürüyorum oraya. kampanya yapılırsa size gönderirim.

ben otelde çalışıyorum katçılara söylerim odaları temizlerken toplattırsam oooooooooooooooo:kkk::nazar:

bende kapak topluyorum...1 poşet dolmadı daha ama annem hiç anlayışlı değil bu konuda evde yer kapladığını düşünüyor:47:

neyse aklınızda bulunsun kızlar lazım olursa bana ulaşabilirsiniz....

bende kapak topluyorum...1 poşet dolmadı daha ama annem hiç anlayışlı değil bu konuda evde yer kapladığını düşünüyor:47:

neyse aklınızda bulunsun kızlar lazım olursa bana ulaşabilirsiniz....

başkanım olurda bn olmazsam olurmu bnde toplayorum günde hazır 1 itre su içiyorum kapak doluyor ev yani bi vakfa yolluyordum ama sizede biriktirebilirim nerde topluyoruzz

Kargo Adresi :

Kadinlar Kulubu
PK : 100 Başiskele
Kocaeli

Bu adrese kapakları yollayabilirsiniz......

Kargo Adresi :

Kadinlar Kulubu
PK : 100 Başiskele
Kocaeli

Bu adrese kapakları yollayabilirsiniz......

patron bir vakti var mı acaba şu zamana kadar yollamanız gerek diye
yoksa biraz daha biriktirip öyle mi göndersem???
:26:

sadece mavi değil bildiğim kadarıyla değil mi??

çünkü ben öyle duymuştum ve her rengi topluyorum..

ben de damacana su kullanmıyorum 5 lt lik kullanıyorum.tonla vardı ne zamanki annem atma deyinceye kadar.
ben de göndermek isterim. ama tarihinden nasıl haberimiz olcek?bayağı biriktirdim , biriktiririm de...

Yaşasııın!!! kapaklarımız hızla çoğalıyor. :46:
Bendekilerde her geçen gün artmakta :52:

Ben de Ankara Bahçeli'de toplanan bi yere atmıştım bi kaç gün önce, ama tekrar başladım, biriksin hemen yollayacağım... =)

Back