Anket Mavi Kapak Kampanyası yapalım mı ?

Mavi Kapak Kampanyası yapalım mı ?

• Kesinlikle evet !

OY: 212 100,0%
  • Ne gerek var şimdi ?

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    212
sanırım plastik olan bütün kapaklar gecerli sembol olarak söylenmiş mavi kapak diye
esra erol programında söylemişti,şampuan kapağı kola kapağı,damacana kapağı bv.
bende topluyorum yawaş yawaş birikiyor şükür..

ne kadarda duyarlı bir milletiz ülkemle insanıyla gurur duyuyorum kampanya bitti biliyodum bende başlıcam toplamaya

Giyim kursundaki bi ablayla mavi kapak kapışması yapıyoruz :1: suyu bitenin kapağını kim önce kaparsa :72:

Giyim kursundaki bi ablayla mavi kapak kapışması yapıyoruz :1: suyu bitenin kapağını kim önce kaparsa :72:

Yaz aylarında daha çok su tüketildiği için annemle yollardan, kafe ve büfe çöp kutularından bol bol topluyorduk.
Bu aylarda hem su tüketimi daha az hemde evden pek çıkmadığımız için tek tük bulabiliyoruz.
İnşaallah KK plastik kapak kampanyası yaz dönemini geçirecek kadar devam eder de çokça toplayıp göndeririz.

mavi-kapak-kampanyası_186884.jpg

Ben de bunu çalıştığım firmada başlattım.. 2 adet tekerlekli sandalye aldık.. ihtiyacı olan 2 kişiye bunu verdik.. Hala da devam etmekteyiz bu toplama işlemine... Genelde akülü olmasını isteyenler oluyor.. fakat kampanya manuel tekerlekli sandalyeden ibaret... Hatta 50 kg kapak karşılığında baston veren yerler bile duymuştum... Güzel bir şey... Gönüllülük esaslı.. Böyle çalışmaların yapıldığını bilmek çok hoş... Hem çevreyi koruyup geri dönüşüme destek vermek hem de ihtiyacı olan kişileri mutlu edebilmek çok güzel... Sevgiler...

arkadaşlar merhaba
eşimle bir sürü kapak biriktirdik ve size yollamak isterim ama kargoyu biz mi karşılıyoruz peki ,kargo da indirim yapan bir kargo biliyo musunuz çok tutabilir çünkü olmazsa daha yakın bi yer araştırıcam

arkadaşlar merhaba
eşimle bir sürü kapak biriktirdik ve size yollamak isterim ama kargoyu biz mi karşılıyoruz peki ,kargo da indirim yapan bir kargo biliyo musunuz çok tutabilir çünkü olmazsa daha yakın bi yer araştırıcam

evet bende aynı şeyi merak ediyordum benim elimde de çok kapak var onları kargoya vermek yerine ben götürsem sanırım daha karlı çıkarım :1:

çalıştığım şirkette bunun ne kadar önemli olduğunua dair brifing yapıldı. yabana atılacak şeyler değil bunlar.

evet bende aynı şeyi merak ediyordum benim elimde de çok kapak var onları kargoya vermek yerine ben götürsem sanırım daha karlı çıkarım :1:

Bunun ile ilgili detayı bilmiyorum ama bir tavsiyede bulunabilirim.

PTT KARGO ,özel kargolara göre çok daha uygundur.
Örnek 75 kilo kitabı 70 tl ye gönderdim.

Kapaklar hacim olarak fazla ağır gelmez.
İnternette PTT kargo web sitesinden hesaplatabilirsiniz.

Ben de kapak topluyorum ama mavi kapaktan çok kola kapağı var ve nereye verebileceğimi bilmiyorum.
Birilerine faydalı olabilmek çok güzel.
Artık çöpleri atarken de karton,plastik vb.şeyleri ayrı bi poşete koyuyorum,onları diğer çöplerle karıştırmıyorum.Bu işle geçimini sağlayan insanlara belki bi yararım oluyodur.

Kargo Adresi :

Kadinlar Kulubu
PK : 100 Başiskele
Kocaeli

Bu adrese kapakları yollayabilirsiniz......

Kapak kampanyasının sona eriş tarihi belli mi Sevgili Kazen?
Tek seferde göndermek istediğim için son ana kadar biriktirmeye devam etmeyi düşünüyorum.
Heyecanla biriktirmeye çalışırken, süre bitiminden habersiz olmaktan korkuyorum. :kkk:

tüm plastık kapaklar geçerli ( süt kutusu kapağı gıbı vs.. )
ve kargo ıle gondermek yerıne dısarda buyuk sıseler ıcersınde kapaklar toplanıyor bır cok yerde böyl pet şişeler asılı
yada reklam olmıcaksa kim alısverıs marketı gıbı bazı buyuk magazalar kapakları topluyor gönüllü olarak
ılk gunden ıtıbaren kapakları topluyorum canım annem dısarda kapak gorse hemen alıp dısardakı toplama yerlerıne ulastırıyor
damlaya damlaya göl olur .. daha duyarlı olmamız temennısıyle:72:

büyük bir poşet biriktirdim halada devam ediyorum kadınlar kulubüne gönderecektim ama gittiğim kursta bir arkadaş biriktiriyomuş rica etti ben de ona verdim sonuçta amacımız aynı

bende surekli topluyorum bizim burdaki markete veriyorum..Zaten oyle bisey oldu i mavi kapak gordugumde almadan gecemiyorum egr alamadiysam aklimda kaliyor :))) bide bu sadece mavi kapak olmasa her renk olsa daha cok toplariz

bende surekli topluyorum bizim burdaki markete veriyorum..Zaten oyle bisey oldu i mavi kapak gordugumde almadan gecemiyorum egr alamadiysam aklimda kaliyor :))) bide bu sadece mavi kapak olmasa her renk olsa daha cok toplariz

zaten her renk kapak oluyor ,televizyonlarda sürekli tekrarlıyorlar herhalde duymadın,her renk kapak oluyor çok duydum kesin yani

her renk kapak oldugunu biliyorumda ben site olarak her renk kapagi kabul etseler demek istemistim,kk olarak bir suru kapak toplanir..
gerci gecmis sayfalari okumadim belki kabulediliyordur..ama kabul edise konuyu mavi kapa olarak acmazlardi!!!

her renk kapak oldugunu biliyorumda ben site olarak her renk kapagi kabul etseler demek istemistim,kk olarak bir suru kapak toplanir..
gerci gecmis sayfalari okumadim belki kabulediliyordur..ama kabul edise konuyu mavi kapa olarak acmazlardi!!!

Kampanya ilk başladığında her yerde mavi kapak kampanyası olarak başladı ve adı öyle kaldı canım.
KK için de değişen bir şey yok. Aynı kampanya dahilinde topluyoruz ve KK olarak ne kadar çok
arkadaşımızın engelini kaldırabilirsek o kadar mutlu olacağız.
Bildiğin gibi her renk pet şişe kapağını topluyoruz. Bir tekini bile gözden kaçırmadan. :16:

kapak.jpg
..
akcakale_belediyesinden_plastik_kapak_kampanyasi.jpg

Back