- 3 Ağustos 2009
- 4.714
- 39
- 688
Kargo Adresi :
Kadinlar Kulubu
PK : 100 Başiskele
Kocaeli
Bu adrese kapakları yollayabilirsiniz......
Şu büyük 5litrelik suların kapaklarıda olur mu acaba:26::26::26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kargo Adresi :
Kadinlar Kulubu
Kocaeli
Giyim kursundaki bi ablayla mavi kapak kapışması yapıyoruzsuyu bitenin kapağını kim önce kaparsa
![]()
arkadaşlar merhaba
eşimle bir sürü kapak biriktirdik ve size yollamak isterim ama kargoyu biz mi karşılıyoruz peki ,kargo da indirim yapan bir kargo biliyo musunuz çok tutabilir çünkü olmazsa daha yakın bi yer araştırıcam
evet bende aynı şeyi merak ediyordum benim elimde de çok kapak var onları kargoya vermek yerine ben götürsem sanırım daha karlı çıkarım![]()
Kargo Adresi :
Kadinlar Kulubu
Kocaeli
bende surekli topluyorum bizim burdaki markete veriyorum..Zaten oyle bisey oldu i mavi kapak gordugumde almadan gecemiyorum egr alamadiysam aklimda kaliyor :))) bide bu sadece mavi kapak olmasa her renk olsa daha cok toplariz
her renk kapak oldugunu biliyorumda ben site olarak her renk kapagi kabul etseler demek istemistim,kk olarak bir suru kapak toplanir..
gerci gecmis sayfalari okumadim belki kabulediliyordur..ama kabul edise konuyu mavi kapa olarak acmazlardi!!!