Anket Mavi Kapak Kampanyası yapalım mı ?

Mavi Kapak Kampanyası yapalım mı ?

• Kesinlikle evet !

OY: 212 100,0%
  • Ne gerek var şimdi ?

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    212
hastayım işe gidemedim ama kendimi toplıyayım ilk işim okulda kampanya başlatmak olacak...
hatta siz mavi olması şart değil, kırmızı, mor, turuncu, sarı, pembe, yeşil kapak bile olsa getirin diyeceğim...
1 kapak bile olsa biriktireceğim evdeki kapankları bir kenara ayırıyorum pet şişeleri atmadan....
ben de 250 kg. değil de 10.000 kapak diye biliyordum yanlış mı biliyorum acaba???

Facebookta bol bol paylaşalım arkadaşlar, aklıma geldikçe yayınlıyorum ben....

selam ayrintilari yazsaniz bizim icin daha iyi olur mesela sadece buyuk mavi kapaklarmi,kucukleride oluyormu,yada baska renkler kampanya suresi varmi yani ne zamana kadar zaman kisitlimi...:26:

selam ayrintilari yazsaniz bizim icin daha iyi olur mesela sadece buyuk mavi kapaklarmi,kucukleride oluyormu,yada baska renkler kampanya suresi varmi yani ne zamana kadar zaman kisitlimi...:26:

Bence hepsinden toplayalım, hatta yakın çevremizden de ricacı olalım...
büyük pet şişe, plastik cola, damacana vb. farkedeceğini düşünmüyorum...
amaç geridönüşüm sistemine de katkı sağlayarak bedensek engellilere faydalı olabilmek...

Bence hepsinden toplayalım, hatta yakın çevremizden de ricacı olalım...
büyük pet şişe, plastik cola, damacana vb. farkedeceğini düşünmüyorum...
amaç geridönüşüm sistemine de katkı sağlayarak bedensek engellilere faydalı olabilmek...

diger renkler olmuyorsa toplamanin bi anlami yok bence amac evet faydali olabilmek ama ise yaramiyacak kapaklari toplamanin faydasi olmaz ona gore bizde kendimizi yonlendiririz yani:26:

kapak bitse bile ben yeniden açtırırım ! İkili ilişkilerim iyi olan bir firma ile görüşüp kaç kiloya bu sandalyeyei vereceklerini öğreneyim gerisi kolay !

Unutmayın !

Yeniler bilmez ama eskiler çok iyi bilir KK okul yaptırdı ! Öğrencileri giydirdi o yüzden rahat olun !

Kazen,

Konuyu fazla uzatmadan birşey aktarmak istiyorum, geçen gün bizimkine iş sebebiyle gelen bir hanım pc başında ne yaptığımı merak edince KK'den bahsettim, aaa demek KK'densiniz sosyal sorumluluk projelerinizi biliyorum dedi, gurur duydum.

KK üyelerinin katkılarıyla bir kampanyaya daha imza atılacaksa, biz üyeler bu işinde altından kalkarız:34:

bence de tüm kapaklar olsun.
peki mutlaka arkadaşlar da sormuşlardır da ben de sorayım.kapakları topladıkdan sonra nereye göndereceğiz?tüm illerden kapakları sayın Kazen bey nerede depolayacaksınız?bir kurum aracılığı ile yapılsa ve her ilin temsilcisine gönderilse daha iyi olmaz mı?(daha önce okullara veriyorduk.sonrasından haberimiz olmuyor du?)

Son düzenleme:
evet netleşsin bakalım hangi kapaklar oluyor benım bıldıgım kadarıyla mavi damacana kapakları ve nereye ulaştıcağımız kesinleşirse hemen çalışmalara başlarız

Merhaba
Bana biraz izin verin kampanyanin rengi degisti : ) cok guzel bir calisma olacak biraz zamana ihtiyacim var ama..... siz gene dusuncelerinizi paylasin bu baslikta ...

Merhaba
Bana biraz izin verin kampanyanin rengi degisti : ) cok guzel bir calisma olacak biraz zamana ihtiyacim var ama..... siz gene dusuncelerinizi paylasin bu baslikta ...

hadi bakalım patron.kolay gelsin size.

süper..:46::46::46:

heyecanla bekliyorum..

kolay gelsin..

kampanyanız ne olursa olsun bende varım canla basla gönlümle yardım etmek için elimden gelenı yaparım yeterkı bir gönül sevinsin...

ben 6 çuval kapak topladım bu kampanya için derneğede teslim ettim çoktan o kampanyada sadece mavi renkli kapaklar kabuldü yolda giderken gözlerim mavi kapakları şıp diye bulurdu çöpcü gibi olmuştum kapak toplayacam diye :1:

Süper fikir..gönlünüze sağlık :kkk:
İnşallah başarılı oluruz :29:

eşimin işyerinde bir günde 2-3 çuval kapak atılıyor kapak kampanyası bitti diye öğrendim ama bitmediyse gönderirrim kargoyla netleşsin...küçük şişe mavi kapaktan bahsediyoruz galiba?

Hanımlar bende elimden geleni yapabilirim.Ben de bir arkadaşım için toplamıştım.Ama gönderebileceksem vermesemde olur.Onlar topladı çünkü bir sürü.Derslerim nedeniyle her zaman takip edemeyebilirim o yüzden ara sıra hatırlatırsanız sevinirim.Güzel bir şey yardım etmek :)

Back