Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
muhtemelen :) ama ben mavala kullanmaya devam ederim sanırım.. en başlarda dökülme de yaptı ama şimdi bi problem yok çok şükür
gerçekten çok fark etmiş, kirpiklerin gür duruyor baya ama anlamadım neden önceden dökülüyor ki? bu ürünleri acaba sürekli kullanmaya devam etmek gerekiyor mu?
ben şimdi m2beaute kirpik uzatma serumu kullanıyorum ya mesela bu sürekli devam etcek mi bırakınca acab yeniden eski haline dönüyor mudur?
kirpiklerin ortalama ömrü 3 haftadır sürekli dökülüp yeniden çıkar o yüzden kullanmayı bırakınca yeni çıkan kirpikler kısa ve cılız olur
bunu öğrendiğim çok iyi oldu =)) sağol bu gzl bilgi için sevgili BARRO.. resimlerdeki gelişmlerini merakla bekliyorum ben 2 aydan fazla düzenli kullanamadım bu ürünü malesef
bende düzenli kullanıyorum bakalım.. artık hiç rimel kullanmıyorum ama en rahat ettiğim nokta bu oldu.. rimel kullanınca da zaten iltifat alıyorum barronun dediği gibi, takma kirpik gibi duruyor :) çok memnunum ben yani işte bi dökülmesi de dursa
kirpiklerin ortalama ömrü 3 haftadır sürekli dökülüp yeniden çıkar o yüzden kullanmayı bırakınca yeni çıkan kirpikler kısa ve cılız olur
m2beaute kirpik uzatma serumu kullanmaya devam ettiğim sürece kirpiklerim uzun olacak
dökülme çok fazla mı ki?
normalde dökülür zaten sürekli elime geliyo benim de ama yeni de çıktığı için umursamıyorum pek bunu
dökülme çok fazla mı ayırtlayamıyorum canım ama benim mavala kullanmadan önce neredeyse hiç dökülme olmazdı.. acaba çok sürüp havasız mı bırakıyorum anlamıyorum ki
Ben de gördüm Bakırköy'de 37.5 liraydı.Ben almadım daha ama aklımda.
a a hiç bilemiyorum şimdi ne desem yalan olur bilgim yok bu konuda ne yazık ki..