Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaslar, merak edip denedim bu ürünü ama, gözlerim kasindi sabaha baktim kipkirmizi olmus, daha da korkumdan kullanmadim, kirpik yapalim derken göz cikarmayalim:97: sizde böyle bir etki görüldü mü, yoksa benim sansizligim mi oldu bu?
kirpiğime rimel sürüyorum idare ediyor ama kaşlarıma çözüm bulamöıyorum öyle boşluklar var ki kalemle çizsem de dolmuyo:)kirpikler için bir ürün mü bu yoksa kaşlara da yararı var mı alıp denemeli o boşluklar dolsun artık yaa
Kızlarrr ben de almayı düşünüyorum gerçi kirpiklerimi rimelleyince takma gibi duruyor ama olsun fazla mal göz çıkarmaz biraz daha uzayabilir:)
Yeni kirpiklerin çıkmasından bahsetmişsiniz çıkarken ufak ufak kötü bir görüntü oluyor mu?Çok belli oluyor mu o minikler yoksa bariz bir şekilde fark edilmiyor mu?
eeee hani resim cnm yaaaa heyecanla bekliyordum son sayfada olur diye
alıcam ama bana pahalı geldi
Uskudarda hangı kozmetıkcı canım
ben tam iki aydır kullanıyorum ve baya bir kirpiklerim güçlendi.göz pınarlarımın olduğu yer boş gibiydi.tek tük kirpik vardı belli bile olmuordu onlar bile belli olmaya başladı.babam bile fark etti bu durumu:)
kızlar bu markaya ayrı bir başlık açayım dedim. 9gündür kullanıyorum güzdüzleri evdeysem sürüyorum her akşam yatmadan önce düzenli olarak bol bol kirpik diplerine doğru sürüyorum özellikle.. benim kirpiklerimin yapısı uçları kısa sarı ve oldukça seyrektir hatta keldir yeryer :) 9 günlük geceli gündüzlü kullanımdan sonra şunu çok net söyleyebilirim gözle görülür şekilde uzadı kirpiklerim özellikle alt kirpiklerim uzadı bir de rengi koyulaştı seyreklik konusunda ise sabırla kullanmaya devam ediyorum aradan küçük kirpikler çıkıyor sanki ama bunu zamanla anlayabileceğim..kullanım olaraksa rengi beyaz kuruyunca beyazlaşıyor bol sürdüğünüz yerlerde o yüzden resimlerdeki beyazları görebilirsiniz :) pek beceremedim ama bir kaç resimde koyuyorum size bilgi olsun diye çok kötü oldu bu resim işini beceremiyorum kusura bakmayın :) sürdükten hemen sonra kuruyor yağ gibi akmıyor kullanım açısından çok rahat ve kolay çok memnunum fiyatı da 30 liraya aldım sorusu olanları yanıtlarım her türlü kirpik yağını da denedim daha önceden de :) ilerleyen günlerde resimlerimi yine eklerim bilgilerinize..
kullanmaya başlayalı üç ay kadar oldu.bu ürünü ilk sipariş ettiğimde annem kargocudan fiyatını öğrenmişti ne diye bu kadar para verdin bu küçük şişeye diye ama şu an annem kirpiklerimin durumunu görünce bana da sürsene benimkilerde uzasın demeye başladı:))hatta o da bir tane daha sipariş vermek istiyor.ben sadece geceleri yatarken değil gündzleri aklıma geldikçe sürüyorum.hep görebileceğim bir yere koydum gördükçe sürüorum.hiç bir zararını da görmedim fazla sürünce.ama sabırlı olmanız gerekir hemen ilk ayda etkisini göstermesini beklemeyin ilk ayda tabiki bi etki oluyor değişimi fark ediyorsunuz ama mesela bnm üçüncü ayım ve bu ay uzaması .ok belirgin bir şekilde belli oluyor.sakın vazgeçmeyin kızlar.değişiklikleri gene yazarım
canım kirpiklerinde gürleşme var mı ve bu losyon kaç ay yeter sana acil cevap bekliyorum
ben bu ürünü ocak ayının başlarında aldımve daha yeni bitti.ki daha önce mesajmda dediğim gibi günde beş defa sürdğüm bile oluyordu.küçük bir şişe hatta ilk gördüğümde bu kadar küçük şişeyemi verdim ben bu parayı demiştim ama baya gidiyor.yani günde bir defa sürsen çok daha uzun süre gider.
hintle badem yağını karıştırıp kullanıyordum ben bunu alana kdr bi uzama ya da bir sıklık göremedim ama çok uzun süre kullanamadım onları çnkü akıyordu bir de gözümün içine doluyordu yağdan göremiyordum yakıyordu ve gözaltlarımda yağ bezeleri çıktı o yüzden bıraktım çok eziyet geldi bana ama mutlaka etkili olur yağlar da diye düşünüyorum.. fiyatı uygun ve etkili bir kirpik uzatıcısı aradım böyle akmayan yağlı olmayan bunu buldum araştrdm yine bu siteden bakalım deniyorum SEVGİLİ OCU.. 1ayı tamamladığımda yine resimlerini koyucam inşallah etkili olur da gönül rahatlığıyla herkese tavsiye edicem o zmn çnkü kullanımı çok kolay ve rahat :)
aynen bende kullandim hint yagi falan hic bi ise yaramiyo bu kesin sonuc verir mi acaba
ya ben izmirdeyim, ama bulamadım bu ürünü var mı aranızda izmirli olupta bulabilen, bi yardım olsanız? benim alt kirpiklerim inanılmaz uzun üstlerle aynı neredeyse, ben sadece üst kirpiklerim için kullanmak istiyorum, yine bulamazsam kargo ile fln bana gönderebilir misiniz?
ya ben izmirdeyim, ama bulamadım bu ürünü var mı aranızda izmirli olupta bulabilen, bi yardım olsanız? benim alt kirpiklerim inanılmaz uzun üstlerle aynı neredeyse, ben sadece üst kirpiklerim için kullanmak istiyorum, yine bulamazsam kargo ile fln bana gönderebilir misiniz?