- 24 Temmuz 2010
- 492
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimde çok feci dökülüyo ya daha kötü oldu ben bıraktım kullanmayı zaten bana yarasa şaşardım üstlerim iyice boşaldı herkes ne oldu diyor ya lanet olasıca nerden aldımmmm yerine çıkarmı kızlar ya çok canım sıkıldı bi daha kullanmıcam töbe hiçbirşey olanda gitti :84:
çıkar canım merak etme benim de alt kirpiğimde dökülme yapmıştı şimdi çıktı ilk başta dökülme yapıp sonra mı uzatacak nedir anlamadım ki:26:
şimdi aklıma şöyle bi şey geldi
saç bakım yağları gibi kürler yapılmaya ilk başladığında saçlarda aşırı dökülme olur
başta ki bu ani ve yoğun dökülme güçsüz sağlıksız saçların dökülüp yerine yeni sağlıklıların çıkması içindir
başta dökülüp sonradan çok daha sağlam çıkar saçlar kirpik de de böyle olabilir belki?
çıkar canım merak etme benim de alt kirpiğimde dökülme yapmıştı şimdi çıktı ilk başta dökülme yapıp sonra mı uzatacak nedir anlamadım ki:26:
ben bıraktım ama dökülenlerin yerinde çıkan henüz yok canım ya umarım çıkar çok acaip durumdalar şu an yarısı var yarısı yok
evet hint yağı genegerçek dedikleri ama yağından göze kaçma riski var kaçıncada feci yakıyo ve kızarıyo ben süremiyorum o yüzden
gözüme acırım ben yanmasın yazık yahu başka şeye benzemez ki
okulda bi kız var kirpikleri fırça gibi dayanamadım sordum kendi kirpiklerin mi diye evet dedi
onun kirpiklerinin gerçek olduğunu öğrendiğimden beri kirpiklerim o kadar kısa geliyo ki gözüme anlatamam
sende benim gibisin desene saçı uzun kızları görüncede benimki kısacık yav bi uzamadı diyorum canım valla bizim okuldada vardı öyle bi kız nasılda kıvrık görsen oda kendi kirpiğim diyodu taki havuzda kirpiğinin bazıları dökülene kadar meğerse tekli kirpikleri çok profesyonel bi şekilde takıyormuş hepimizi belki bi 5-6 ay ayakta uyuttu şimdi bende aynı şekilde takabiliyorum kimseciklerde anlamıyo valla
çok basit canım alışırsın hani şu bir tekinde 3 kirpik olanlar demek istedim ipek kirpik kadar değil tekli derken bi pakette 60 tane var benim aldığımda tabiki ihtiyacım kadarını takıyorum kendileri düşmedikçede çıkarmıyorum tek bir kişi bile anlamadı dışardan hep maşallah diyolar cımbızla ucundan tutup alıyorum ucuna yapıştırıcıdan eser miktarda sürüp bikaç saniye bekleyip takmak istediğim yere takıyorum sonra yine kuruması için bikaç saniye bekleyip cımbızla kirpik dibinden bastırıyorumki iyice yapışsın bu kadar basit canikom göz pınarına çok yakın asla takmam çünkü ordaki kirpikler normaldede diğerlerinden kısa olduğu için hem yapışmıyo hemde hemen ele verir kuyruğa yoğunlaşıyorum abartmadan tabi bide güzel rimelleyince tadından yenmiyo valla alıştım ben takmayınca çıplak gibi hissediyorum bide şimdi döküldü iyice vazgeçilmezim oldu ha birde takmadan önce kirpik maşan varsa kıvır ki taktıklarınla güzel kaynaşsın inşaallah anlatabildim canım karışık olduysa kusuruma bakma
sen çok üstüste takıyo olabilirmisin canım ben öyle katkat takmıyorum yapışmıyo ve doğal olmuyo belki o yüzden batıyodur sende :26: buketten hoşlanmıyosan uğraşamam diyosan bütün olanları ortadan kesip kuyruğada yapıştırabilirsin sadece
benide mavala kel kirpik yaptı ya ne bahtsızım ben neyse debeyince yaz olurmu merak ederim yapabildinmi
benim de hala dökülüyor kirpiklerim