Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canlar ürün ne kadar ve nerede bulabilirim
eczanelerde varmıdır ?
bnmde son zmnlarda kirpiklerim cok dökülüyor
rimel sürmeyide bıraktım badem yagı süreceğim
slm kızlar. ben bu üründe ikinci kutuya başladım bu nedenle şöyle söyleyebilirim ki kullanımı biraz sabır istiyor. ancak ikinci kutu itibariyle sanki cvp almaya başladım yani kaşımın küstüğü yerlerde şu an çok ince olsalar da tüyler çıkmaya başladı bu nedenle güçlenene kadar sabırla kullanmaya devam edicem. şu an evde olduğum için günün her hangi bir saatinde aklıma geldikçe sürüyorum. şeffaf ve kokusuz olması nedeniyle rahatsızlık vermiyor ancak yoğun şekilde kullanımında evet beyaz beyaz birikintiler yapıyor. bu arada ben ikinci kutuya başladım ama ürünün kişiye göre cvp verme süresi mutlaka değişiklik gösteriyordur. ayrıca şunu da belirtmek isterim ben günde üç dört kez sürmeme rağmen bir şişenin bitimi tahmini en az bir ay sürüyor (şu an ilk kutuyu ne zaman aldığımı hatırlamadığım için sizlere net bi süre veremiyorum) dolayısıyla sadece sabah ve akşam günde iki kez sürebilecek olanların sanırım çok daha uzun süre sabır göstermeleri gerekiyor.
sevgiler
sevgili NAR aynen katılıyorum sana cidden sabır istiyor gerçekten kirpikler uzuyor ve minikleri çıkmaya başlıyor ama ben baydım resmen her gün sürmekten :)) zaten her gün düzenli mümkün değil yahu 1.ay çok düzenli kullandım ama snra çok boşladım :)
Ben de bununla ilgili konu açmıştım burda.Bu ürünü aldım ve bir kutuyu bitirdim.Hem kaşlarıma hem de kirpiklerime sürdüm.1 kutu tam 1,5 ay gitti.Şimdi tekrar alacağım.Ben de pek çok ürün denedim. Ama bu üründen çok memnun kaldım.Kaşlar için de mükemmel.Herkese tavsiye ediyorum.Hiç boşuna yağlarla uğraşmayın.Kullanımı çok rahat.