Bnde şimdi herzaman alışveriş yaptıgım ecaneye sordum.mavala satıyor normalde piyasada yok dedi.Kutsal topraklarda bulursan nerden aldığını burayada yazar mısın?:))
kutsal topraklardan lolitaya, kutsal topraklardan lolitaya :))) buldummm ! şirinyerde, hmmmm nasıl anlatsam.. şirinyer tansaştan 1durak önce indiğinde hobi mağazası var, onun sağında kocamaaaann bir eczane var ki daha önce neden gitmemişim oraya, avene la roche vs bütün dermokozmetikler var.. 35tl'ye aldım ama, belki daha ucuza satan bir yer vardır canım ya.. daha ucuzunu bulursan sende bana haber ver :))
kutsal topraklardan lolitaya, kutsal topraklardan lolitaya :))) buldummm ! şirinyerde, hmmmm nasıl anlatsam.. şirinyer tansaştan 1durak önce indiğinde hobi mağazası var, onun sağında kocamaaaann bir eczane var ki daha önce neden gitmemişim oraya, avene la roche vs bütün dermokozmetikler var.. 35tl'ye aldım ama, belki daha ucuza satan bir yer vardır canım ya.. daha ucuzunu bulursan sende bana haber ver :))
canım ya benim de ilk şişem bitti.internetten sipariş etmiştim ben ilkini.ben de bucada oturuyorum.mesajını görünce çok sevindim izmirde hemde şirinyerde bulduğun için.o eczanenin adı ne?ümran civan mı yoksa başka bir eczane mi?inş en yakın zamanda görürsün mesajımı:)
Herkes kullanımı hakkında birşeyler söylemiş.1 aydan sonra hergün sürmeye gerek yokmuş.haftada iki-üç gün yeterli diyor.
Alıntı.
Mavala uzun kirpikler, kirpikler için besleyici bir bakım. Maskara gibi uygulanır ve kirpiklerin uzamasına yardımcı olur. Kirpiklere doğal, ipeksi bir parlaklık verirken, onları güçlendirir ve koruma sağlar. Zengin formülü, kirpikleri kalınlaştıran, parlaklık veren ve uzamasının hızlanmasına yardımcı olan proteinler ve doğal aktif maddeler içeriyor. Kirpikleriniz kısa sürede sağlıklı, uzun, güçlü hale gelecek ve gözle görünür sonuçları yaklaşık 30 gün içinde hissedeceksiniz. İçeriğindeki temel besleyiciler ile kirpiklerin 3-4 hafta içinde daha uzun ve kalın olmasını sağlar. 1 ay boyunca her akşam temiz kaş ve kirpiklere sürülür. Bir ay sonunda haftada iki-üç kullanıma devam edilir.
ay geç kalmışım sanırımevvvvvet ümran civanda da var yani üstteki güzellik salonunun adı ümran civan sanırım altındaki eczaneden aldım canım ben işte... karışık oldu ama hem ümran civan güzellik salonunda hem de altındaki eczanede var canım :)
yok geç kalmadınn bu hafta sonu almayı düşünüyordum.çok teşekkür ederimm:)
yok geç kalmadınn bu hafta sonu almayı düşünüyordum.çok teşekkür ederimm:)
mavala geldi kızlar bu gece başlayacağım kullanmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?