- 2 Haziran 2015
- 18.789
- 216.209
- 548
yatağımdayım her zamanki gibiYatagin icinde olan var mi itiraf edin hadii
Telefonum sarjda olduğu için pc den dinliyorum cıkıyosun o yataktan yoksa zekinin tabancasıyla seni fururumyatağımdayım her zamanki gibi
zeki vurdu beni zaten tam kalbimden hemdeeeTelefonum sarjda olduğu için pc den dinliyorum cıkıyosun o yataktan yoksa zekinin tabancasıyla seni fururum
Pc den girince yazıları göstermedi yoksa bende yatıcamzeki vurdu beni zaten tam kalbimden hemdeeeçıkmak o kadar zor ki o yataktan
yat kız daha zevkli oluyor ohh keyfim yerindePc den girince yazıları göstermedi yoksa bende yatıcam
Evet zek güzel şarkılar çalıyo teoman reisyat kız daha zevkli oluyor ohh keyfim yerindebirşeye dikkat ettim eski şarkıları çalıyor bu adam süper bu
müzik zevkini sevdim ben bu adamınEvet zek güzel şarkılar çalıyo teoman reis
Ben zekiyi hiç yatağın dışında yorgansız dinlediğimi bilmem yaYatagin icinde olan var mi itiraf edin hadii
aşıklar kavuşamadı mı bebeğimBu nasıl bilgisayarsa kk daki yazıları göstermiyo telefon sarjda kk ya telefondan giriyorum yatamıyorum yatagim beni çağırıyo hüzünlü bakışlarla
Kavuşamayinca aşk olurmuş ondanaşıklar kavuşamadı mı bebeğim
doğruKavuşamayinca aşk olurmuş ondan
90 doldu kavuşmaya son 10doğrukavuşacaksınız siz içime doğuyor benim
ne kadar heyecanlı birşey bu gözlerim yaşardı90 doldu kavuşmaya son 10
ne kadar heyecanlı birşey bu gözlerim yaşardı
işin içinde MFÖ varsa kaliteli bir şarkı dinlememek imkansızBi tuhaf bunalım bu egom ağlar
Kaç yıl oldu hala birlikteler ne güzelişin içinde MFÖ varsa kaliteli bir şarkı dinlememek imkansız
grup kaliteli kendini bilen insanlar olunca ayrılık yaşanmıyor işte hepside olgun insanlarKaç yıl oldu hala birlikteler ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?