Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende yarın okula gidicem 7 de kalkıyorum 12 gibi kapatırımKızlar ben kaçar yarın podcast ten dinlicem geneablamda dinlemek çok zor l..Sabah 7:30 ta ayalta yiğenleri okula götürmeye hazır ve nazır olmam girik
![]()
Aferin gidecen yani :)) ôpüyom çohhhBende yarın okula gidicem 7 de kalkıyorum 12 gibi kapatırım![]()
iyi geceler tatlımm görüşürüzzzKızlar ben kaçar yarın podcast ten dinlicem geneablamda dinlemek çok zor l..Sabah 7:30 ta ayalta yiğenleri okula götürmeye hazır ve nazır olmam girik
![]()
biliyordum zateeen harikasın tatlımmmBende yarın okula gidicem 7 de kalkıyorum 12 gibi kapatırım![]()
Gidicem artık zaten 2 gün kalmış gidim :))Aferin gidecen yani :)) ôpüyom çohhh![]()
sonra 2 gün tatil zateeeenGidicem artık zaten 2 gün kalmış gidim :))
İyi gicilee peri kızıiyi geceler tatlımm görüşürüzzz![]()
sağol feracelimmmmİyi gicilee peri kızı![]()
telefonu kapattı zek görmek isteyinceNeeeee yolarım vallaha
önüne gelene çirkin dediğine göre dünya güzeli sanıyor kendini herhaldeKendisinin çok çirkin olduğuna eminim dedi ya![]()
Tiribyisiz işte zekiye kurban olsun otelefonu kapattı zek görmek isteyince![]()
o zaten zeki gibi yakışıklı adama çirkin dedi ya bir göz doktoruna görünsün benceTiribyisiz işte zekiye kurban olsun o![]()
düşüncesi saçma adamın kendi saçma bellikiGıcık adamnerdesin deyince sıkıyo olmuş
![]()
Bencedeo zaten zeki gibi yakışıklı adama çirkin dedi ya bir göz doktoruna görünsün bence![]()