Bunu alın burdandüşüncesi saçma adamın kendi saçma belliki
bunaldım adamdan karışık anlatıyor zaten kapatsa bi telefonu iyi olacakBunu alın burdan
Zek kurtar biziibunaldım adamdan karışık anlatıyor zaten kapatsa bi telefonu iyi olacak
zekide kesin içinden kapat artık diyordurZek kurtar bizii
çok heyecanlı vallahi açamadı kızda bir türlüEnee kızı mi arıyolarbana bunlarla gelin
bu zek komik adam yaaaTriplere hazırlıklı ol cınım kızın sesinde sinir ve öfke karışımı bişey var ayrılık bile olabilir
bencede olmaz neyi zorluyorlar kiBunlar olmaz ayrilsinlar bence
Son olarak norm dinleyip uyumaya çalışim yarın görüşürüz cancanbencede olmaz neyi zorluyorlar ki
tamam bitanem görüşürüz iyi geceler dilerimm şunlar kapatsınlar telefonu bende yatıcam iyiymiş bunlarSon olarak norm dinleyip uyumaya çalışim yarın görüşürüz cancan
annemle dinliyorum bendeHoşgediiiiin bizde yiğenle dinliyook
Yiğenim tutturdu arayalım diye deli bu kız bana çekmediannemle dinliyorum bendehoşbuldum canımm
ayy ben konuşamam donar kalırım yaaYiğenim tutturdu arayalım diye deli bu kız bana çekmedi
Aynen ua ygenim aç zekiye napyon nassın dirim diyo kızda özgüven tavana ben zeki bi mesajımı okuyunca titriyomayy ben konuşamam donar kalırım yaabende deliyimde utangaçlığım engel oluyor bazı şeylere
rahat bi şekilde bende konuşmak isterdim yaa onunla konuşmak çok güzel olurduAynen ua ygenim aç zekiye napyon nassın dirim diyo kızda özgüven tavana ben zeki bi mesajımı okuyunca titriyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?